Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#84005 Περιοχή;;
Στο πάρκινγκ μου(περιοχή Μαρτίου) για τους ίδιους λόγους κλοπής από μπαλκόνια και πολυκατοικίες, μας "άφησαν" να παρκάρουμε σε μια άκρη και τα ποδήλατα. Εγώ δεν το αφήνω, αλλά οι περισσότεροι το κάνουν με δική τους ευθύνη.
Μου φαίνεται δύσκολο να δεχθεί κάποιος ιδιοκτήτης παρκινγκ, να φυλάει ποδήλατα. Και πόσο να χρεώσει;
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#84076 Λύσεις προτάσεις.
Ίσως να το δέσεις πάνω στο αυτοκίνητό σου...
Γερανάκι στο μπαλκόνι σου (υπάρχουν για να ανεβάζεις πχ ξύλα, φίλος το είχε βάλει για να ανεβάζει delivery χωρίς να πρέπει να κατέβει...). Είναι σαν μικρός εργάτης το προσαρμόζεις σε μια βάση κλπ....
Πάρε από αυτά τα ποδήλατα που διπλώνουν και το παίρνεις εύκολα μαζί σου.
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#84132 Παιδιά, τα παρακάτω ποδήλατα κλάπηκαν το Σάββατο από αποθήκη σπιτιού πολύ καλού μου φίλου και σύντροχου, στο Χαιδάρι. Το cannyon ήταν ολοκαίνουργιο (1/15) και το specialized περσινό. ήταν το 2ο Cannyon που χάνει μέσα σε 2 μήνες.
Όποιος δει κάτι ΠΜ

Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#84585 Κρίμα, πω πω.. Το Specialized κούκλα.. Μακάρι να τα βρει..
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#88213 Την ερχόμενη Δευτέρα το Lidl έχει προσφορές σε ποδηλατικά είδη

http://flyer.lidl-hellas.gr/26d7c48a-670b-4f09-b1de-ba482b3911bf/

Βλέπω ότι έχει μια ζακέτα softcell, καθώς και ένα αδιάβροχο μπουφάν και δεν ξέρω τι θα ήταν πιο πρακτικό για την ποδηλασία. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#88348 Κάτι να φοράω από πάνω για καμιά χαλαρή ποδηλατάτα. Ένα απλό Megisto έχω και απλά μου άρεσαν και τα δύο και δεν ξέρω ποιο να διαλέξω. Φοβάμαι πως με το αδιάβροχο μπουφάν μετά από λίγο θα ψήνεσαι.
Άβαταρ μέλους
By NIGA
#90217 Πήγα και πήρα από το Lidl ποδηλατικά ρούχα που δεν είχα ποτέ. Κολάν (μου δείχνει μία κ οιλιά να! - εντελώς γελοίος δείχνω...), μπλούζα και ζακέτα softshell. Και τώρα που τα πήρα και επειδή δεν προσεχα ποτέ όταν συζητούσατε, πώς τα φοράμε και με ποιές συνθήκες; Θέλω να πω το μέσα από το μπλουζάκι βάζουμε φανέλα ή όχι; Αυτή την εποχή μπορώ να βγω με το μπλουζάκι και το softshell από πάνω ή θα ξυλιάσω;
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#90326 Έκανα και εγώ μια καλή κατάθεση στα Lidl. Κολάν δεν πήρα, αλλά πήρα εκτός από φώτα, παγούρι κλπ, μπλουζάκι και ζακέτα. Η ζακέτα σούπερ, αλλά το μπλουζάκι μάλλον έπρεπε να το πάρω ένα νούμερο μικρότερο γιατί νομίζω πως αυτά φοριούνται κολλητά.

Να πω την αλήθεια και εγώ δεν κατάλαβα γιατί καιρό είναι αυτά, αν δηλαδή είσαι ΟΚ να βγεις μόνο με μπλουζάκι και την ζακέτα βόλτα τέτοια εποχή. Μάλλον θα το διαπιστώσουμε στην πράξη :lol:
Άβαταρ μέλους
By NIGA
#90335 H |λογοκρισία| είναι ότι μέσα στον πανικό - γιατί πολλοί τα άνοιγαν και μετά τα παρατούσαν ανοιχτά- πήρα μακρύ κολάν ενώ ήθελα κοντό. Φαντάζομαι δεν έχει νόημα να πάω να το αλλάξω, δεν θα έχει μείνει τίποτα..... Πήρα και φώτα, τρόμπα, το τσαντάκι με τα εργαλεία και το οργανάκι.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#90393 Εννοείται πως δεν αξίζει να πας για αλλαγή. Ουτέ για τις βενζίνες δεν αξίζει :lol:

Εγώ πήγα μόλις άνοιξε οπότε έβρισκα τα πάντα και δεν γινόταν πανικός. Παρόλα αυτά τα ποδηλάτικά μπλουζάκια μάλλον πρέπει να τα αγοράζεις ένα νούμερο μικρότερο για να είναι κολλητά και όχι όπως τα υπόλοιπα ρούχα που αγοράζεις και έτσι την ψιλό πάτησα εκεί. Μικρό το κακό όμως.
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#91706 ηρθε σήμερα επιτέλους η thule 970 (53,44€ απο amazon.de για αποστολη γερμανια κ εδω θελανε 80-85 ευρα :lol: )

αυριο τα μακρο-ποδήλατά θα πανε πρώτη βόλτα :yahoo:

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

απίστευτα σταθερή οταν κουμπώσει πάνω :lipsealed: