Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#839910 Ω μα και εμένα μου αρέσει :inlove: Ακολούθησαν επιτέλους τις γραμμές των Χ4 και Χ6. Την τωρινή θεωρώ χάλια, μόνο ως μια πιο ευρύχωρη; σειρά 1 μπορώ να τη δω.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#839911 Ουδεμία έκπληξη γι'ακόμη μία φορά. Ακόμη ένα αστείο αυτοκίνητο από την BMW, το οποίο φαντάζομαι θα είναι και πανάκριβο.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#839914 Τι να σας πω ρε παιδες. Το φορουμ εχει μελος εξαιρετικο οφθαλμιατρο να πατε να σας ριξει μια ματια.

Ειναι χαλια.. . Η παλια Χ2 ειναι 100 φορες πιο ωραια. Πως γινεται ρε γαμωτη να φτιαχνεις κουπε σχημα, που ειναι σεξι απο μονο του και να το κανεις τοσο σκατα;
Άβαταρ μέλους
By markvag
George_Prix έγραψε:Για να το θεσω πιο σωστα, εμας που εχουμε προβλήματα όρασης μας αρεσει :shifty:

Συμφωνώ. :s_yes
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
dimik έγραψε:Εγώ ενα Renault βλέπω

Παντως σαν λατρης των Coupe SUVs εμενα το συγκεκριμενο Ρενω μου αρεσει πολυ :s_yes
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#839930 Το χειρότερο Renault εμφανισιακά, ενώ δείχνει πως είναι περίπου ένα μεγάλο Clio σαν κατασκευή. Δεν θα το αγόραζα για κανένα λόγο, 1000 φορές το Duster που έχει και καλύτερους χώρους και μπορείς να πατήσεις και ένα χωματόδρομο.
Άβαταρ μέλους
By dimik
George_Prix έγραψε:
dimik έγραψε:Εγώ ενα Renault βλέπω

Παντως σαν λατρης των Coupe SUVs εμενα το συγκεκριμενο Ρενω μου αρεσει πολυ :s_yes

To X6 ειδικά το καινούριο μου αρέσει κι εμένα,είδα ένα μελιτζανί σήμερα :inlove: , αλλά όλα τα υπόλοιπα GLC, X4, Arkana είναι εμετός.

Μάλλον επειδή έχω μόνο αστιγματισμό :oops:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#839936 Τα coupe SUV είναι οι γοργόνες της αυτοκίνησης: τι χρησιμότητα έχει μια γκόμενα μόνον με βυζιά; Ε, κάπως έτσι κι αυτά. Ψηλά, αλλά σχεδόν όλα εμπροσθοκίνητα, και με χώρους μέτριους, λόγω σχήματος.
Έχουν τα κακά όλων των κατηγοριών και κανένα καλό. 1000 φορές η Χ5 αντί για την Χ6, κανένα πλεονέκτημα δεν έχει η δεύτερη και είναι πιο άσχημη.

Τα ίδια ισχύουν και για Χ1 και Χ2. Η πρώτη είναι προτιμότερη, γιατί και όμορφη δείχνει επιτέλους (πάντα τηρουμένων των αναλογιών) και έχει καλούς χώρους (υπάρχει κάποιος άλλος λόγος να πάρεις ένα τέτοιο αμάξι; Φαντάζομαι όχι).
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#839958 Ειναι θεμα βιτσιου ωρε ΧαιΦαι... Για παραδειγμα εμενα μου αρεσουν τα ζυγα Μπεμβε που ειναι κουπε. Προτιμω τα 2, 4, 6 απο τα 1, 3, 5

Και οπως σου εχω πει δεκα χιλιαδες τριο εκατομμυρια 69 δεκατριο φορες, δεν ειναι ολα VFM στη ζωη ουτε ποσα πραγματα μπορεις να το φορτωσεις το αμαξι. Εμενα για παραδειγμα στα αμαξια που γουσταρω, ο χωρος μου φτανει και μου περισσευει. Δε σκοπευω να κανω καμια μετακομιση με το αμαξι. Ασε που εφαγα τη ζωη μου με το στεισο και θελω να παω στο αλλο ακρο απο πλευρας κωλου!

Οποτε σκεφτομαι ποιο μου αρεσει εξωτερικα (τα γουστα προφανως διαφερουν)... σε πιο αμαξι μπανοβγαινω πιο ευκολα (γερασαμε κιολας)... η καλυτερη οπτικη γωνια που εχει το ψηλο αμαξι... οτι αν χτυπα ξυλο εχω κανενα ατυχημα με χαμηλο πιθανοτατα θα τον πιει αυτος κι οχι εγω...
Άβαταρ μέλους
By markvag
kostis20 έγραψε:Εντάξει ...είναι :dizzy: ελεεινό .

Γιατρέ, έχεις πολύ πελατεία εδώ, όπως βλέπεις! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#840372 Κρίμα που αφαιρέθηκαν τα αυτοκόλλητα απο τις πλαϊνές κολόνες :sorry:

Φοβερά καλόγουστο :shifty:
Άβαταρ μέλους
By AlexJ.
#842098 Ένα update από Χ2 16d mpack 2019 φίλου
2 καμμένοι κύλινδροι στην 4ετια
Σπασμένη τρόμπα λαδιού στα 2,5 χρόνια
Σπασμενη τουρμπίνα στα 3,5 χρόνια
Τεντωτηρες δεξιού ημιαξόνιου για πέταμα στα 2, 5 χρόνια
Μπαράκια ζανφορ και αμορτισέρ που κοπανάνε άνευ λόγου και σαν επιδόρπιο τσίμπημα λαδιού.

Χμμμ ξέχασα να ρωτήσω αν η τροχαία στροφάλου είναι ακόμα στη θέση της
Άβαταρ μέλους
By Obelix
#842102 Στην θέση της είναι η τροχαία στροφάλου, έχει στήσει μπλόκο στους εκκεντροφόρους , γνωστοί κοντράκηδες.

< Note 9 >