edmond έγραψε:Είναι όμως και μια μειοψηφάρα, που θεωρεί (δικαιωματικά κιόλας, το έχω ακούσει και αυτό!!!) ότι οι δρόμοι τους ανήκουν because όλοι μέρα οδήγηση κλπ. Ξεφορτώνουν όπου βρουν, παρκάρουν όπου βρουν για να πάρουν έναν καφέ ξέρωγω και άλλα χαρωπά.
Να δεις ποια άλλη φυλή μου θυμίζουν, που έχουν δεξιά πάνω στο ταμπλό ένα φωτεινό σήμα που γράφει "ελεύθερο"![]()
Συγνώμη κιόλας, αλλά δεν είναι αυτοί οι μόνοι με την ίδια ηλίθια δικαιολογία... ΟΛΟΙ όσοι πάνε δουλειά τους, γυρνάνε από δουλειά, κάνουν κάτι σε δουλειά με ή κοντά στο αμάξι τους, σου λένε το ίδιο με διάφορες παραλλαγές: "Ρε φίλε στη δουλειά πάω"...
Εντάξει ρε φίλε, εξάλλου το λέει και ο ΚΟΚ, αν πας στη δουλειά ή αν κάνεις κάποια δουλειά, για σένα δεν ισχύουν κανόνες!
Μία άλλη κατηγορία είναι οι οδηγοί μίας κάποιας ηλικίας (και συνήθως αρσενικοί) που επίσης θεωρούν πως ο ΚΟΚ δεν ισχύει γι' αυτούς και άρα μπορούν να πάνε ανάποδα σε μονόδρομο, να προσπεράσουν όπου τους κατέβει, κτλ...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

markvag έγραψε:edmond έγραψε:Είναι όμως και μια μειοψηφάρα, που θεωρεί (δικαιωματικά κιόλας, το έχω ακούσει και αυτό!!!) ότι οι δρόμοι τους ανήκουν because όλοι μέρα οδήγηση κλπ. Ξεφορτώνουν όπου βρουν, παρκάρουν όπου βρουν για να πάρουν έναν καφέ ξέρωγω και άλλα χαρωπά.
Να δεις ποια άλλη φυλή μου θυμίζουν, που έχουν δεξιά πάνω στο ταμπλό ένα φωτεινό σήμα που γράφει "ελεύθερο"![]()
Συγνώμη κιόλας, αλλά δεν είναι αυτοί οι μόνοι με την ίδια ηλίθια δικαιολογία... ΟΛΟΙ όσοι πάνε δουλειά τους, γυρνάνε από δουλειά, κάνουν κάτι σε δουλειά με ή κοντά στο αμάξι τους, σου λένε το ίδιο με διάφορες παραλλαγές: "Ρε φίλε στη δουλειά πάω"...
Εντάξει ρε φίλε, εξάλλου το λέει και ο ΚΟΚ, αν πας στη δουλειά ή αν κάνεις κάποια δουλειά, για σένα δεν ισχύουν κανόνες!
Μία άλλη κατηγορία είναι οι οδηγοί μίας κάποιας ηλικίας (και συνήθως αρσενικοί) που επίσης θεωρούν πως ο ΚΟΚ δεν ισχύει γι' αυτούς και άρα μπορούν να πάνε ανάποδα σε μονόδρομο, να προσπεράσουν όπου τους κατέβει, κτλ...
Eιναι ενας καθικης οδηγος Σπριντερ, μακρυ , υπερυψωμενο, λευκο με ταμπελα της εταιριας που κανει τις πιο ωραιες πιτες για σουβλακια, που εκτος απο το οτι το παει γαμιωντας, στριβει αριστερα απο την δεξια παρακαμπτωντας ολη την ουρα που περιμενει στο φαναρι, παρκαρει οπου να 'ναι, γενικα οδηγει σαν καφρος. Καποια μερα θα του παρει ο διαολος τα ρεστα!
Fiat Panda 7,6l/100km
Και να μην έχει, ένα τηλέφωνο στον εργοδότη του και θα τον συνεφέρει.
Καυλιαροπαιδο.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Scotch έγραψε:Γνωστός μου πάντως έκανε μία "χαζομάρα" με το φορτηγό (πέρασε από χωματόδρομο πιο γρήγορα και σήκωσε χώμα, κατά τα λεγόμενα του καταγγέλλοντος) και την επομένη ήταν σπίτι του.
Το οποιο ειναι μεγιστη χαζομαρα απο πλευρας εργοδοτη.
Το ζητημα ξερεις πιο ειναι; Οτι δεν γνωριζει κανεις μας αν οδηγουν ετσι επειδη ειναι καφροι ή επειδη η εταιρια του εχει δωσει δρομολογια για 10 ωρες δουλειας και αυτος θελει να ξεμπερδεψει στις 8.
Ειναι οπως με τους ντιλιβεραδες. Σε καποια μαγαζια πληρωνεσαι καλυτερα αν πας Χ παραγγελιες την ωρα και απολυεσαι αν πας λιγοτερες απο Ψ. Δεν ξερεις ομως ο τυπακος που παει μαλλια αν ειναι λογω αυτου ή επειδη την εχει δει Ροσσι με παπι.
inb4, καλα δεν σκεφτονται την υγεια, την ζωη τους, θα πω οτι κανεις 20χρονος δεν σκεφτεται οτι θα σακατευτει ή χειροτερα δυστυχως ή ευτυχως. Παει με την ξεγνοιασια της ηλικιας
Fiat Panda 7,6l/100km
Γιατί δεν τους συλλαμβάνουν για απόπειρα πιθανής πρόκλησης ατυχήματος;
Εκτός του ότι είναι ανεγκεφαλα ζώα και δεν τους ενδιαφέρει αν θα πάνε στον άλλο κόσμο, κρίμα να τραβιέται ο οποιοσδήποτε εμπλεκόμενος.
My Flickr
PaNick67 έγραψε:Το ζητημα ξερεις πιο ειναι; Οτι δεν γνωριζει κανεις μας αν οδηγουν ετσι επειδη ειναι καφροι ή επειδη η εταιρια του εχει δωσει δρομολογια για 10 ωρες δουλειας και αυτος θελει να ξεμπερδεψει στις 8.
Εταιρεία με τέτοια φιλοσοφία δεν πρόκειται να απολύσει οδηγό επειδή έτρεχε.
edmond έγραψε:Είναι όμως και μια μειοψηφάρα, που θεωρεί (δικαιωματικά κιόλας, το έχω ακούσει και αυτό!!!) ότι οι δρόμοι τους ανήκουν because όλοι μέρα οδήγηση κλπ. Ξεφορτώνουν όπου βρουν, παρκάρουν όπου βρουν για να πάρουν έναν καφέ ξέρωγω και άλλα χαρωπά.Να σας πω το καλύτερο που μου έχει τύχει με φορτηγό, πριν 2 μέρες.
Κατεβαίνω την Αιγαλέω στον Πειραιά, σε αυτό το σημείο (εδώ) περιμένει φορτηγό κάθετα με Stop να περάσει (εκεί που είναι το μπλε αμάξι). Πλησιάζοντας, ο μπροστινός μου στρίβει αριστερά και ο φορτηγατζής βγαίνει, με αποτέλεσμα να πέσω στα φρένα για να μην πέσω πάνω του. Ακούει τα φρένα, βγάζει το κεφάλι του από το παράθυρο και ακολουθεί η εξής στιχομυθία
Φορ: Δεν βλέπεις;
Εγώ: Αφού έχεις στοπ
Φορ: Ναι, αλλά ο μπροστινός σου έστριψε άρα έχω προτεραιότητα
Μετά από αυτό, ανέβασα το παράθυρο, δυνάμωσα την μουσική και έβαλα τα γέλια.
Δεν υπάρχει ελπίδα, από τύχη ζούμε και τρέμω την ώρα που το παιδί μου θα βγει στους ίδιους δρόμους με αυτούς.
Τίποτε άλλο.
Πέτυχα εχθές τύπο στην έξοδο της Ε.Ο. για Σίνδο, ο οποίος θεώρησε προφανώς ότι διάλεξε λάθος έξοδο και ερχόμενος από δεξιά τον βλέπω να κάνει αναστροφή και να έρχεται αντίθετα στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το μέρος μου!

Πέρα από το γεγονός ότι πήγαινε αντίθετα στον δρόμο, απορώ πως σκέφτηκε να κάνει αναστροφή στο συγκεκριμένο σημείο, όπου τα περισσότερα οχήματα έρχονται πατημένα με πάνω από 100Kmh.
Η φάση είναι πως με το που τον βλέπω του κάνω σήμα, καταλαβαίνει την βλακεία του, μου κάνει νόημα με το χέρι ξανακάνει αναστροφή και φεύγει κανονικά προς Σίνδο. Για να φτάσει στο φανάρι το ΤΕΙ λίγο παρακάτω και να κάνει αναστροφή σφάζοντας το κόκκινο...
mousatos έγραψε:πρέπει να αρχίσουν βόλτες τα περιπολικά στους δρόμους. έχει ξεφύγει η κατάσταση.Καμερες λέγεται και είναι απλό…..
< >