dimviii έγραψε:George_Prix έγραψε: θα παραγγειλω κανενα τουμπανακι.
για λεγε προς τα που κοιτας?
Προσεξε τι θα πεις.
https://www.car.gr/classifieds/cars/vie ... ndai-i-30n
Προσεξε τι θα πεις.
Προσεξε τι θα πεις.
saxon_747 έγραψε:dimviii έγραψε:George_Prix έγραψε: θα παραγγειλω κανενα τουμπανακι.
Προσεξε τι θα πεις.
George_Prix έγραψε: Οποτε οσα και να ξερασει το ΧΑΑ, ειμαι σιγουρος οτι παλι θα βρω κατι παραπανω να σκεφτομαι και να χαλιεμαι που δεν το εχω
George_Prix έγραψε:dimviii έγραψε:George_Prix έγραψε: θα παραγγειλω κανενα τουμπανακι.
Προσεξε τι θα πεις.
MONO 2 αμαξια μου τη λενε. Ξερω οτι πιθανοτατα σε σενα και στους αλλους δε λενε και πολλα, αλλα βιτσια ειναι αυτα![]()
1) Audi RSQ3 Sportback (134k φορτωμενο με την Αρτα και τα Γιαννενα)
2) BMW X6 M Competition (229k επισης φορτωμενο σχεδον με ολο τον καταλογο των εξτρα)
Το κακο ειναι οτι εχω βαλει πολυ ψηλα τον πηχη φιλε.
saxon_747 έγραψε:dimviii έγραψε:George_Prix έγραψε: θα παραγγειλω κανενα τουμπανακι.
Προσεξε τι θα πεις.
George_Prix έγραψε:Βρωμοστομοι κι οι 2 σας![]()
dimviii έγραψε:και εγω καπου εκει τον εκοβα,αλλα αλλον δεν θα μπορει να το στριψει,οποτε=γκουμουτσα=δεξια αργα σταθερα μαζι με τα τεζλα.
dimviii έγραψε:George_Prix έγραψε:dimviii έγραψε:George_Prix έγραψε: θα παραγγειλω κανενα τουμπανακι.
Προσεξε τι θα πεις.
MONO 2 αμαξια μου τη λενε. Ξερω οτι πιθανοτατα σε σενα και στους αλλους δε λενε και πολλα, αλλα βιτσια ειναι αυτα![]()
1) Audi RSQ3 Sportback (134k φορτωμενο με την Αρτα και τα Γιαννενα)
2) BMW X6 M Competition (229k επισης φορτωμενο σχεδον με ολο τον καταλογο των εξτρα)
Το κακο ειναι οτι εχω βαλει πολυ ψηλα τον πηχη φιλε.
γιατι ρε Γιωργη τετοιες γκουμουτσες?![]()
κατι σε πιο ελαφρυ απο 2 τονους δεν παιζει?
Απογοητευτικα Γιωργη....
ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΗΜΑ 2023.Τελευταια φωτό 25/4/2023.Καροτσα 165.Λαδια_φιλτρα+βενζινης 166.Γενική του "γνωστου μοτέρ" στις 151.Σετ συμπλέκτη 157. Αλλαγή σετ ιμάντων 158.Μπροστινα φανάρια αναγλυφα ασυμμετρα angel eyes από MASERATI BARCHETTA Διάχυτης αέρα καπώ F40 συντελεστής 0.29 Πίσω φανάρια ελλειπτικα ασυμμετρα ASCARI KZ1_A10-NISSAN R390GT1 Εσωτερικός σχεδιασμός PININFARINA Εξωτερικός CHRIS BANGLE -ZAPATINAS.Εγκέφαλος MAGNETTI/MARELLI IAW Ζάντες ρεπλικα TESTAROSSA Πίσω υποπλαίσιο+μοτερ ΙNTEGRALE n/a Μπεκ MARELLI συμβατά MASERATI GHIBLI MURCIELAGO κ.α..Τάπα ρεζερβουάρ αλουμινενια αεροπορικου τύπου φόρος τιμής στην αγωνιστική ιστορία του GRUPPO Χρώμα GIALLO GINESTRA 258a INTEGRALE.Πρωτη φωτό 8/4/2022.Τα προαναφερόμενα είναι στον βασικό εξοπλισμό εκτός από τις ζάντες όπως π.χ ήταν το μοτέρ του S..κ τα άλλα "καλούδια"που "φορούσε"απ την "αγωνιστική ιστορία"τουκ το "σπορ ταμπεραμέντο"μέσα στα χρονια....Μοτερικα μπορείς να στριβεις κ δεξιά κ αριστερά βουτώντας χωρίς να ανησυχήσεις για την πίεση λαδιού όπως επίσης κ άνετο ταξίδι χωρίς να πυρώνονται οι κύλινδροι μεταξύ τους...απροβληματιστη χρήση εντός πόλης λόγω έλλειψης turbo...όπως κ μειωμένο βάρος στο μπροστά μέρος για γρήγορες αλλαγές πορείας επισης.Δεκτη κ ανταλλαγη με καρτ κ χρηματική διαφορά.Αλλαγμενα:Αμορτισέρ καπω monroe/killen ψυγειο μηχανης-καλοριφερ ρουμπινετο αντιστασεις
ουρανος χειροποίητος(recaro) ρουλεμαν+βάσεις αμορτισερ (front monroe16/8/22-bilsteinb6 rear)ελατήρια (apex) μασκακι (zender)διχρωμια χρώματος (spies hecker)φιλτρο ελευθέρας(JR)μπουζί(denso iridium)λαδια (motul 300v)πισω δαγκανες σασμαν αλλαγμενα...προγραμμα εξατμιση+τελικό χειροποιητα σπιράλ αλλαγή 20/8/22 τρομπα λαδιού καινουργια ματι στροφαλου αλλαγμένο πισω μουαγιε (skf) βασεις μηχανης_φουσκες τακάκια δίσκοι(Μarelli)μαρκουτσια αυτοματος δυναμό αλλαγμενα ..καινούργια μπαταρία 20/12/21 καινουργια μίζα 14/8/22...κ.α.......Ανταλλαγη με lotus esprit
89'+ πανω έστω κ με έλλειψη συντηρήσεως ακινησία ζημιά η' με κάποιο απ' τα γνωστά θεματα η'stratos kit car (αμονταριστο ..χωρίς μοτέρ η' με ελλείψεις)μαζί με εικονιζόμενο καρτ κατόπιν συνεννόησεως aprilia rsv4 R bimota sb6-7 -rd rg 500 custom.Το αυτοκίνητο έχει μετρηθεί σε καλυμπρα.Θα δωθει κ προίκα ανταλλακτικών μοτερ-σασμαν επεξεργασμενα κ.α. αν θες να γελάσεις πιο πολύ με κανα δυνατο-αγωνιστικο κ.τ.λ.Πληρωμενα kτεο-ασφαλειες-σηματα(2008-2023)Κοιμισοsport...Κοπροsport να μην μπουν στον κοπο το αυτοκίνητο είναι πληρωμενο.Σε περίπτωση που νομιζεις ότι έχεις το δυνατοτερο ατμοσφαιρικο κ είσαι απ' το ""διάσημο χωριο"" με το γνωστό νερό με τις εγκεφαλικές παρενεργειες...ελα από δω να το κανονισουμε η' μπορείς να συζητάς ποιο ήταν καλύτερο εργαλειο...το 1.3 55 ps look κυβος....η' τα 1.6 που έχουν 500.000χλμ έχουν κάψει όσο κοστιζε ένα supercar με τις βενζινες του και έχει κράτημα γλιτσα...Αν είσαι λάτρης των diesel αγόρασε καλύτερα κάνα τάνκερ που είναι κοντά στα δεδομένα σου. Σαβουροεμπορομαντραδες...συνεργειοξερολες...κορδομενοsport...πλυσιματιες...αγροτοSUVολατρες να μην ενοχλουν.Γενικα δεν βγάζει ζημιές εκτός κ αν κάνα παλιό μαστοράκι της peugeot σε συμβουλέψει να το πας 10 Χιλ χωρίς τρόμπα λαδιου....κ μετά αφού το έχεις φτιαξει...το άλλο το νέο μαστορακι-με προτιμηση-εφεση στα γερμανο-ιαπωνικα σε συμβουλεψει να το ξανακανεις.Η τιμή αφορά το αυτοκίνητο με την την ^προικα^ ανταλλακτικων κ καινούργια λαστιχα.Περισσοτερα στο τηλ.Αν θέλεις να το δεις/δούμε να πούμε κ έτσι κ καλά.....ελα από δω.Θα ήθελα να πληροφορησω τους "φίλους"-"γνωστους" με τα 2.5 boxer turbo 4x4 380ps...3.8 boxer n/a 380ps rwd...k 6cylinder n/a 3.2 321+ ps rwd....2.0 4cylinder 120ps+/litre 3.5 v6 n/a 300ps++japan rwd oτι εκτός από ατμοσφαιρικο...τα αλογα του (όχι τα πράσινα)αναφέρονται πιο πανω...Οσο για τα rotary παουα περιμένουμε να περάσουν τις 70.000 χλμ γιατί εκεί αρχίζουν κ ""ανοίγουν"" αυτά τα μοτέρ Όπως κ το γνωστό 4κινητο γερμανικο BAM που απ' το πολύ κρατημα το πάνε όλοι dragster Α ξέχασα!!!Επίσης δεν φοράει έκκεντρα γιατί δεν εχω γνωστό μάντρα να με κεράσει ένα σετ όπως κάνουν πάντα.Κινείται καθημερινώς εκτός κ αν δει κανα... *άλλα επίπεδα προσφυσης* .Η τετραγωνη κόκκινη αιμοροιδα έχει αποσυρθεί απ' τις κόντρες
γιατί στο 0.7 ήταν έτοιμη να ανατιναχθει κ τώρα έχει πάει στο αγαπημένο του μερος το μουσείο σκραπ...αλλα έχει δώσει τη σκυτάλη στην άλλη κόκκινη διπορτη αιμοροιδα που πήρε αμάξι στα 34k βάζει προγραμματα_δευτερα καψιμο...τριτη αραγμα...τεταρτη ψάχνουμε κατηφορα.ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.Τιμη αδιαπραγματευτη γιατί δεν ειμαστε Αιγύφτιοι π' την Μουργκάνα με πολιτική σταδιοδρομία στην Θεσπρωτία οπότε δεν γενναμε λεφτα.Σε περίπτωση ανταλλαγής η πώλησης με σήμα 2023 η τιμή αλλάζει γιατί θέλουμε να πάρουμε κάνα γρήγορο honda street 750 του 78 που είχε τελική όση η τρίτη από μοτέρ b20m25 με διαφορικό 3.25 αλλά περναγε αμάξια..με το μπουφάν φουσκωμένο η' αφουσκωτο??????Ο μπεκρουλιακας απ' το πιρτουλι...δεν είναι εδώ....έχει πάει να τουμπαρει κάνα xanthia...με ήχους κλαπατσιμπανα στα γνωστά βουνά της κοπριάς μαζί με τα μπεκροραλλα του καφενέ...όπου σίγουρα θα χει συναντήσει την ροκ μπάντα "los mastouros sosialistikos" με χορηγό τον Τάκη τον πλακατζη κ θαυμαστή τον "γυναίκα" αφού στο δίπλα τραπέζι θα ναι ο περήφανος καμμένος γιος του ψυκτικού που κλέβει ομάδες του τοπικού συζητώντας πιο αυτοκίνητο θα του πάρει ο ""μπαμπάς"" για να γυρνάει στα μαγαζιά κ να μην ξέρει τι του γίνεται.4η φωτό από το τελος...το ιστορικο του αυτοκινητου πριν (κατόπιν πληρωμής στην συγκεκριμενη πλατφόρμα)κ μετά το 2005 όπως επαληθεύεται κ αναγράφεται κ στο χαρτί του κτεο.Το αυτοκίνητο είναι πάντα σε γκαράζ χρησιμοποιείται σαν καθημερινό κ δεν έχει ακινητοποιηθεί πότε για μεγαλο διάστημα εκτός από φόρτο εργασίας του συνεργείου από αξιόπιστα/αχαλαστα ιαπωνογερμανογαλλικα..με τα όμορφα χρωματα του μαύρου πεθαμενατζιδικου..του γκρι ποντίκι η'το πίσω τροπετο που κολλάει μαγνήτης από τα 100 μετρα....στο μισό βεβαια.Η τιμή ανταλλαγής είναι 8.000 κοντά στο ζητούμενο price range του esprit +/-.
)

g8777 έγραψε:Γιωργη γραψτον στα φαναρια σου, εχει ορεξη ο λωκος του σημερα.![]()
dimviii έγραψε:saxon_747 έγραψε:dimviii έγραψε:George_Prix έγραψε: θα παραγγειλω κανενα τουμπανακι.
Προσεξε τι θα πεις.
και εγω καπου εκει τον εκοβα,αλλα αλλον δεν θα μπορει να το στριψει,οποτε=γκουμουτσα=δεξια αργα σταθερα μαζι με τα τεζλα.
George_Prix έγραψε:Ντιμη πλεον εχει κολλησει το μυαλο μου με τα SUVs. Και πιο συγκεκριμενα με Coupe SUVs. Γουσταρω σβελτα τανκς. Μου περασε η φαση που εψαχνα πισοκουνα με το τελειο στησιμο και σωμα/σχημα ετοιμο για σεξ μεσα σε πιστα. Ειπαμε, βιτσια ειναι αυτα... Γερασα![]()
)
dimviii έγραψε:Τα αμάξια που γουστάρει είναι για ευθείες. Λογικό με την νεκροφόρα που έχει.saxon_747 έγραψε:dimviii έγραψε:George_Prix έγραψε: θα παραγγειλω κανενα τουμπανακι.
Προσεξε τι θα πεις.
και εγω καπου εκει τον εκοβα,αλλα αλλον δεν θα μπορει να το στριψει,οποτε=γκουμουτσα=δεξια αργα σταθερα μαζι με τα τεζλα.

). Ακομα περιμενουμε τον Κουλη να βγαλει το γαμωνομο να το τακτοποιησουμε
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]