Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#828467 Εικόνα

το χρώμα άψογο, το σουλούπι όμορφο χωρίς περιττά , ότι ομορφότερο σε σουβ/κροσόβερ κυκλοφορεί εκεί έξω

μόνο τις εξατμίσεις θα έβαφα γιατί μοιάζουν με πιωμένο Μίκι Μάους (είναι μαύρες ) στην έκδοση Veloce Q4
Άβαταρ μέλους
By bill33
bill33 έγραψε:
drdino έγραψε:Γμτ πώς το έχασα αυτό. Μπιλλ είσαι στην περιοχή;

Στο Harpenden είμαι.Και εγώ χθες το έμαθα καθώς ο γαμπρός του παππου συμμετέχει με ένα MG.Περυσι δεν το πρόλαβα.

και ένα βίντεο που βρήκα
Άβαταρ μέλους
By mirage
#828501 Μόνο αν του άρεσαν οι μικρούλες.
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#828718 Πέτυχα ένα haval σήμερα, πρώτη φορά.Εικόνα

.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#828849 Το "γνωστό" Renault Twizy που κυκλοφορεί στην Θεσσαλονίκη

Εικόνα
Διαστημικό τετράτροχο εμφανίστηκε στην Περιφερειακή (Photo) :lol:
https://www.rthess.gr/topika-reportaz/diastimiko-tetratrocho-emfanistike-stin-perifereiaki-photo/
Άβαταρ μέλους
By markvag
#828878 Εντωμεταξύ αυτό επιτρέπεται να κυκλοφορεί εκεί; Νομίζω έχει τελική 45χαω;; :hmmm:

Θα πρέπει να έχεις τάσεις αυτοκτονίας να κυκλοφορείς στον περιφερειακό με αυτό...

Όχι ότι αυτά μας απασχολούν εδώ στην πιο γελοία χώρα του κόσμου, απλά μου δημιουργήθηκε η απορία...
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#828912 Εννοείται ότι απαγορεύεται να βγει στον Περιφερειακό. Στην πράξη βέβαια, δεν είδα να έχει πρόβλημα να ακολουθήσει την ροή της κίνησης.

Και από τον Οκτώβρη που θα ξεκινήσουν τα έργα του flyover και θα μείνουν δύο μόλις λωρίδες ανά κατεύθυνση και θα είναι όλα σταματημένα, θα είναι ιδανικό όχημα για τον Περιφερειακό! :thumbsup:
Τον Οκτώβριο αρχίζουν οι εργασίες για το FlyOver - 2.000 λιγότερα αυτοκίνητα στον Περιφερειακό
https://www.voria.gr/article/thessaloniki-sygkroteitai-omada-meletis-gia-tin-antimetopisi-ton-epiptoseon-toy-fly-over
Άβαταρ μέλους
By mirage
#828920 Πως ακριβώς ακολουθούσε την ροή της κίνησης με τελική 80 χλμ/ώρα όταν το όριο είναι 90 στην Περιφερειακή; Τελικιασμενος παντού;
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#828930 Το ανώτερο όριο ταχύτητας δεν μπορεί να είναι το ίδιο με το κατώτατο όριο ταχύτητας. Αν το συγκεκριμένο έχει πραγματική τελική 80 χλμ/ώρα και το όριο στον περιφερειακό είναι 90, είναι 100% νόμιμος.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
mirage έγραψε:Πως ακριβώς ακολουθούσε την ροή της κίνησης με τελική 80 χλμ/ώρα όταν το όριο είναι 90 στην Περιφερειακή; Τελικιασμενος παντού;

Γιατί πολύ απλά είχε τόση κίνηση, ειδικά στην δεξιά λωρίδα που κινούνταν, που απλά ακολουθούσε τους άλλους χωρίς να ενοχλεί. Στην έξοδο της Νεάπολης έτσι και αλλιώς βγήκε.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#829426 Εικόνα
Ποιο μονδέλο είναι;

< >
Άβαταρ μέλους
By bill33
Scotch έγραψε:Εικόνα
Ποιο μονδέλο είναι;

< >

DB11?