Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#827264 εγω μεσα στο σπιτι,φουλ ερκοντισιο+σωβρακο.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
dimviii έγραψε:εγω μεσα στο σπιτι,φουλ ερκοντισιο+σωβρακο.
+1
Δεν είμαστε για κασκαντέρ τώρα

.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#827270 Tα δουλεύετε συνεχώς; Εγώ τα έχω ανάψει δύο φορές από 1+ ώρα, ρίχνω δηλαδή την εσωτερική στους 26 και μετά το αφήνω μέχρι να ξαναπάει 28. Τώρα έχω 28 όμως παίζω λίγο κατενάτσιο.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#827271 και εγω καπως ετσι το δουλευω. Μολις ερθει η δεη θα σου πω εαν καναμε σωστα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimik
diplomat έγραψε:Tα δουλεύετε συνεχώς; Εγώ τα έχω ανάψει δύο φορές από 1+ ώρα, ρίχνω δηλαδή την εσωτερική στους 26 και μετά το αφήνω μέχρι να ξαναπάει 28. Τώρα έχω 28 όμως παίζω λίγο κατενάτσιο.
Το πιο οικονομικό για inverter είναι συνεχής λειτουργία 26-28 για να κρατάνε μια αποδεκτή θερμοκρασία, θα δουλέψουν όσο ακριβώς πρέπει.

< >
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#827342 Δροσούλα σήμερα .
Χθες κατά τις 9 το βραδάκι έβλεπα αστραπές αλλά τελικά ήταν και έμειναν μακριά από μας. Είδα έβρεξε λίγο σε Κομοτηνή και Καβάλα.
https://www.in.gr/2023/07/24/greece/ksa ... tastrofes/

πάντως δρόσισε . οι προβλέψεις για σήμερα έδιναν max 31C για μας.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#827344 46 έδειξε χθες το αυτοκίνητο στη Σπάρτη. Πήραμε τα τοπικά βουνά και βγάλαμε τη μέρα με ~10 βαθμούς κάτω.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#827347 Σήμερα κατάφερα να κάνω μια αποκοτιά και αέρισα το σπίτι στις πεντέμιση το πρωί, που είχε 27 βαθμοί.

Τώρα 33 βαθμοί στα 285m με ΒΔ αέρα. Γραφείο κάργα a/c. :innocent:
Άβαταρ μέλους
By otso
diplomat έγραψε:Σήμερα κατάφερα να κάνω μια αποκοτιά και αέρισα το σπίτι στις πεντέμιση το πρωί, που είχε 27 βαθμοί.

Τώρα 33 βαθμοί στα 285m με ΒΔ αέρα. Γραφείο κάργα a/c. :innocent:

αν το γραφειο ειναι σε αεροστατο ανεβασε το λιγο πιο πανω και σβησε το a/c.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#827412 Στα 285m υψόμετρο είναι ο κοντινότερος σταθμός ΕΑΑ στο σπίτι μου, γι' αυτό το αναφέρω. :lol:

Οντόπιξ, σαφώς λιγότερη δυσφορία σήμερα.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#827448 Καλά πάμε
https://penteli.meteo.gr/stations/alexandroupolis/

όμως έχουν ήδη πυρώσει οι τοίχοι και τα τσιμέντα και το βράδυ εκπέμπουν ζέστη, στο εσωτερικό του σπιτιού.