Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Anonymous Founder έγραψε:Για ποιο λόγο θέλεις εύκολο νούμερο; Πότε έχει χρειαστεί να το πληκτρολογήσεις;

Γιατι θα μου αρεσε να θυμαμαι το τηλεφωνο των παιδιων μου. Και γιατι ειναι ωραια φιγουρα να εχει καποιος ευκολο νουμερο :shifty:

Δες για παραδειγμα ποσο κοστολογουν μερικοι το ευκολο νουμερο (καλα αυτος το ΠΑΡΑΧΕΣΕ):

https://www.car.gr/xyma/view/332151393- ... 693x800000

Αλλα θυμαμαι παλιοτερα να βλεπω αγγελιες με νουμερακια σαν αυτα που ποσταρισα πριν με 30-50 Ευρω, τα οποια προσωπικα τα χαλαλιζα...
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#825261 Το σημαντικό είναι να θυμούνται αυτά το νούμερο σου. Εσύ γράψε χαρτάκι.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#825263 Ρε παιδες, ποιος σημερα πληκτρολογει νουμερο εκτος της πρωτης φορας; Ειδικα οι αρθμοι της οικογενειας ειναι στις συχνες κλησεις και τους βρισκεις με μια κινηση. Αντιστοιχα και τα παιδια.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Corto Maltese έγραψε:Το σημαντικό είναι να θυμούνται αυτά το νούμερο σου. Εσύ γράψε χαρτάκι.

Αυτο φιλε τους το εμαθα απο οταν ηταν στο νηπιαγωγειο. Φανταζομαι βοηθησε που εχω κι ευκολο νουμερακι :shifty:
Άβαταρ μέλους
By bill33
Νίκος Παππάς έγραψε:Ρε παιδες, ποιος σημερα πληκτρολογει νουμερο εκτος της πρωτης φορας; Ειδικα οι αρθμοι της οικογενειας ειναι στις συχνες κλησεις και τους βρισκεις με μια κινηση. Αντιστοιχα και τα παιδια.

Aυτό.
Εδώ ούτε το δικό μας δεν θυμόμαστε καλά καλά.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#825285 Δεν ειστε καθολου φιγουρατζηδες, για αυτο δε με καταλαβαινετε :s_tongue

Παντως περα απο την πλακα, μερικα τηλεφωνα θεωρω οτι ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να τα θυμασαι απεξω. Εισαι εκτος σπιτιου και μενεις απο μπαταρια ή χαλαει το τηλεφωνο. Εκει πρεπει να μπορεις να πεις σε ενα χριστιανο "φιλε σε παρακαλω να παρω απο τη συσκευη σου ενα τηλεφωνο τη γυναικα/παιδι μου γιατι ειναι επειγον" :s_wink
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
George_Prix έγραψε:Παντως περα απο την πλακα, μερικα τηλεφωνα θεωρω οτι ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να τα θυμασαι απεξω. Εισαι εκτος σπιτιου και μενεις απο μπαταρια ή χαλαει το τηλεφωνο. Εκει πρεπει να μπορεις να πεις σε ενα χριστιανο "φιλε σε παρακαλω να παρω απο τη συσκευη σου ενα τηλεφωνο τη γυναικα/παιδι μου γιατι ειναι επειγον" :s_wink

Συμφωνώ, ακόμα και για μη επείγουσες καταστάσεις.
Όταν είμαι σπίτι καλώ από σταθερό κινητά φίλων/συγγενών. Επειδή απέκτησα κινητό πολύ αργά (2007), κυκλοφορούσα με handmade τυπωμένη ατζέντα και κατέληξα να θυμάμαι τα περισσότερα από μνήμης. Διατηρώ τουλάχιστον 20 κινητά/σταθερά εύκολα (λόγω συχνής χρήσης) στον νου μου.

Θέλω να πω, δε χρειάζεται να είναι "εύκολο" το νούμερο, αν το ανακαλείς συχνά ή αν βρεις έναν τρόπο να ..αποδομήσεις την αλληλουχία των αριθμών του.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
JarnoT έγραψε:Θέλω να πω, δε χρειάζεται να είναι "εύκολο" το νούμερο, αν το ανακαλείς συχνά ή αν βρεις έναν τρόπο να ..αποδομήσεις την αλληλουχία των αριθμών του.

Φιλε παιζει ενα τρελο πραγμα με τη μνημη μου :s_crazy

Θυμαμαι 10αδες τηλεφωνα απο παιδικους φιλους και συγγενεις. Πινακιδες αυτοκινητων 40 χρονια πριν... Φατσες ατομων λες και τους βλεπω τωρα μπροστα μου...

Και μετα παιζει ενα τεραστιο κενο με καμενο εγκεφαλο. Πλεον δε θυμαμαι ουτε τι εφαγα εχθες και μου πηρε χρονια να μαθω ακομα και την πινακιδα του αυτοκινητου μου (απο το μηχανακι δεν τη θυμαμαι καν). Επισης αμνησια εχω με φατσες και ξεφτιλιζομαι συχνα σε ανθρωπους που με χαιρετανε στο δρομο λες και ειμαστε κολλητοι.

Μια αναλαμπη μνημης παιζει μονο οσον αφορα τιμες μετοχων και διαφορες ισοτιμιες νομισματων. Εκει ειμαι πολυ δυνατος μεχρι και σημερα.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#825333 Τίποτα ιδιαίτερα τρελό δε συμβαίνει, μην ανησυχείς. Από μια ηλικία και μετά, θυμάσαι, όπως όλοι, αυτά που σε ενδιαφέρουν ή αυτά που χρειάζεσαι ή αυτά που ασυναίσθητα σου κάνουν εντύπωση.
Άβαταρ μέλους
By markvag
George_Prix έγραψε:Γιατι θα μου αρεσε να θυμαμαι το τηλεφωνο των παιδιων μου. Και γιατι ειναι ωραια φιγουρα να εχει καποιος ευκολο νουμερο :shifty:

Νομίζω πως το παραπάνω όφελος είναι πολύ μικρότερο από τον κόπο που έκανες με την αναζήτηση και το γράψιμο εδώ.

Ότι νούμερο κι αν πάρουν τα παιδιά θα το θυμάσαι πολύ σύντομα. Χώρια που θα το έχεις πάντα αποθηκευμένο σε ένα κινητό, οπότε ποιό το νόημα;
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#825484 Μαρκο οπως ολοι οι υπολοιποι δε δινεις καθολου βαση στον παραγοντα φιγουρα :s_tongue

Μου εχει τυχει 10αδες φορες να μου πουνε "Ωραιο νουμερο εχεις". Καμποσες απο αυτες τις φορες προφανως μου το εχουν πει και γυναικες. Και σε ορισμενες περιπτωσεις θα επαιρνα ορκο οτι ακουσα και μια σταγονα να πεφτει στο πατωμα καθως μου το λεγανε. Πλιτς :s_tongue

Τι αμαρτιες με βαζετε και λεω για να καταλαβετε το αυτονοητο ρε σεις :thumbsdown: Οτι ενα ευκολο νουμερακι ειναι καλυτερο απο ενα με 10 διαφορετικους αριθμους :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#825500 Εγώ πάντως αν μου έλεγε κάποιος ότι έχει νούμερο 6944444444 ξέρω 'γώ θα τον ρωτούσα αν είναι κλειδαράς.

Κανείς δεν ασχολείται με αυτά.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
George_Prix έγραψε:Μαρκο οπως ολοι οι υπολοιποι δε δινεις καθολου βαση στον παραγοντα φιγουρα :s_tongue

Μου εχει τυχει 10αδες φορες να μου πουνε "Ωραιο νουμερο εχεις". Καμποσες απο αυτες τις φορες προφανως μου το εχουν πει και γυναικες. Και σε ορισμενες περιπτωσεις θα επαιρνα ορκο οτι ακουσα και μια σταγονα να πεφτει στο πατωμα καθως μου το λεγανε. Πλιτς :s_tongue

Τι αμαρτιες με βαζετε και λεω για να καταλαβετε το αυτονοητο ρε σεις :thumbsdown: Οτι ενα ευκολο νουμερακι ειναι καλυτερο απο ενα με 10 διαφορετικους αριθμους :rtfm:
Έφυγες από τον Βύρωνα για Θεσσαλονίκη σαν ερωτικός μετανάστης και αλλοτριωθηκες πλήρως..

Ντροπή ρε

Έλα στα πατρώα εδάφη, κατέβα στον Λεντζο που άνοιξε ξανά για φραπεδακι με καπελάκι να στανιαρεις και να δεις την ζωή όπως πρέπει να είναι.

.