Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#823817 Κι εγώ πέρασα πριν από κάνα 2μηνο και τις 3 λουρίδες τις είχανε κάμει ΜΙΑ.
3 σε 1 , bottleneck , η ηλιθιότητα σε ούλο της το μεγαλείο.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#823820 φρέσκο πράμα, σπαρταριστό

Άβαταρ μέλους
By glf
#823836 Αγγλία πάντως οδηγάνε υποδειγματικά θα έλεγα στις λίγες μέρες που είμαι επάνω. Κάθε μέρα οδηγάω σχεδόν μια μιάμιση ώρα και σε επαρχιακό και σε εθνικές οδούς.
Στις ΕΟ στο οριο +10mph το πολύ.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#823840 Στην Ελβετία οι περισσότεροι είναι +5χλμ/ώρα το πολύ γιατί μετά αρχίζει να αστράφτει. Μέσα στις πόλεις ούτε καν αυτό. Φίλος που δουλεύει Uber έφαγε Ουκρανία ολίγες κλήσεις μέχρι να μάθει να τηρεί ευλαβικά τα αστικά όρια.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
glf έγραψε:Αγγλία πάντως οδηγάνε υποδειγματικά θα έλεγα στις λίγες μέρες που είμαι επάνω. Κάθε μέρα οδηγάω σχεδόν μια μιάμιση ώρα και σε επαρχιακό και σε εθνικές οδούς.
Στις ΕΟ στο οριο +10mph το πολύ.
Η υποδειγματική οδήγηση σε διάφορες χώρες προς τα βόρεια είναι αποτέλεσμα υποδειγματικός τιμωρίας μέσα από ανελαστικά πρόστιμα για τη μικρότερη παράβαση (πχ >5%)

Διαλέγεις (ως κοινωνία) και παίρνεις .
Τα περί κουλτούρας εκπαίδευσης κτλ … δεύτερο-τρίτα
Άβαταρ μέλους
By g8777
#823842 Όταν η ηθική σου πυξίδα προσανατολίζεται
με σημείο αναφοράς το ποσοστό πληρότητας της τσέπης σου δεν θα μπορούσε να γραφτεί κάτι διαφορετικό.

Μεθαύριο που θα έρθεις στο Ιλαντα για ντόλτσε βίτα, αναμένω μωτ 212 χαω , ΛΕΑ, κοκινα κλπ. :superman:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#823846 Το να εχεις μπροστα σου εναν καλοφτιαγμενο δρομο, με τοιχο αναμεσα στα 2 ρευματα και μπαρα στη δεξια μερια του και να εισαι ευχαριστημενος πηγαινοντας με το οριο των 120 δε σημαινει οτι εισαι ηθικος. Σημαινει οτι εισαι αργος (εως κοιμισμενος) οδηγος, οτι δε γουσταρεις να καψεις 50% περισσοτερο καυσιμο ή απλα οτι δε γουσταρεις να φας κληση.

Ενω σεβομαι απολυτα αυτους που κοιτανε την τσεπη τους (καυσιμο-κληση) αναγουλιαζω με τις παπαρολογιες που μας λανσαρουν μερικα "ηθικα" κουλαδια που δεν τους λεει τιποτα η ταχυτητα.

Ανηθικο ειναι να τρεχεις σε δρομους που μπορει να προκληθει ατυχημα. Μεσα στις πολεις, σε επαρχιακους δρομους με εισοδους και καθετους δρομους καθε 100 μετρα, σε δρομους με φαναρια που καποιος ανηθικος (ή στραβος) μπορει να παραβιασει κτλ.

Μη μας τα κανετε τσουρεκια με τις κορρεκτιλες σας μερικοι. Καμποσοι απο εμας δε γραφτηκαμε εδω μεσα γιατι μας αρεσουν απλα τα αμαξια με ωραιο σχημα και χαρακτηριστικα. Γραφτηκαμε γιατι γουσταρουμε την αυτοκινηση και να ξεζουμαμε τα συγκεκριμενα οχηματα. Ειδικα σε ενα φορουμ σαν το πετροχεντζ καταντατε γραφικοι. :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#823850 Σαξονα στο είπα.
Δεν απογοητεύω ποτέ. :iconcool:

( Ποιός μίλησε για γληγορη οδήγηση κλπ π.ο. θεωρίες, κύριος οίδε).
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#823855 Προσπαθησε πρωτα να μην απογοητευεις τον εαυτο σου, γιατι δειχνεις πραγματικα δυστυχισμενος ανθρωπος και ειναι πασιφανες απο τη συμπεριφορα σου εδω μεσα. Και πιστεψε με οταν το καταφερεις, θα φτιαξεις ακομα καλυτερο ιματζ στην περσονα που με τοσο κοπο προσπαθεις να χτισεις στα ματια των υπολοιπων :s_wink
Άβαταρ μέλους
By g8777
#823858 Κάτι επί του θέματος, πέρα από τις προσωπικές ονειρώξεις σου ( δεν κρίνω);

Ο Κιλο ήταν σαφής. Εκπαίδευση, παιδεία, κουλτούρα δεν πιάνουν μια μπροστά στην αποτελεσματικότητα του ποινολογιου.

Τα υπόλοιπα που γράφεις είναι άσχετα. Και μπούρδες.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#823859 Αυτο που ειπε ο Κιλο και ο Λαππας οτι τα αυστηρα προστιμα τους κανουν να πηγαινουν αργα ισχυει. Οπως επισης αυτο που ειπε ο Μουσατος οτι η τσιγκουνια (καυσιμο + φοβος για το προστιμο) ισχυει.

Κι εμενα που με πιανουν 1 φορα στις 100 που παραβιαζω το οριο, σκεφτομαι "χαλαλι". Αν ηξερα οτι θα με πιανανε 70 φορες στις 100, θα πηγαινα σιγουρα αργοτερα.

Αυτο που ειπες εσυ περι ηθικης ειναι μπουρδα. Επειδη δε γουσταρεις συγκεκριμενους χρηστες, εισαι παντα ετοιμος να πεταξεις μια μπουρδα για να τους την πεις.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#823860 Αυτό είναι το ποιντ, το αν θα οδηγήσεις ως άνθρωπος ή ως ουρακοτάγκος εξαρτάται από την τσέπη σού. Είδες; Απλό.

Απογοήτευση; Μηδέν.

Αποδέχομαι την πρόσκληση του ηφ για μοντ. Θα σας ταράξω στα μπαν και θα γίνετε άνθρωποι. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#823861 Δεν ξερω αν πραγματικα διαβαζεις τα μηνυματα μου ή οχι, παντως εχω πει πολλες φορες οτι κι εγω θεωρω οτι πολλοι οδηγοι ειναι ουρακοταγκοι. Οσοι κανουν ηλιθιες (και ανηθικες για να χρησιμοποιησω την εκφραση σου) παραβασεις και θετουν σε κινδυνο τη ζωη των υπολοιπων. Για αυτο αλλωστε εδωσα παραδειγμα τρεξιματος που δε θεωρω επικινδυνο και ανηθικο. Εσυ τα τσουβαλιαζεις ολα και προβαινεις σε βαρυτατους χαρακτηρισμους.

Οσο για το Μοντιλικι, το ιδιο μου κανει αν θα γινεις εσυ ή καποιος αλλος. Εγω αυτα που εχω να πω θα τα πω ελπιζοντας οτι ο ιδιος κανονισμος ισχυει για ολους τους χρηστες. Κι αν αποφασισει καποιος Μοντ να με στειλει για μπανιο, ολα καλα, δεν κακιαζω με κανεναν. Εγω αλλωστε εχω αποδειξει οτι στελνομαι και μονος μου για μπανιο για καμποσους μηνες οταν κατι δε μου αρεσει. Ευτυχως εχω ζωη κι εκτος φορουμ. Αναθεμα σε τιποτα τυπακια που περιμενουν να παρουν ποντους σε ενα φορουμ για να αισθανθουν πετυχημενοι στη ζωη τους.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#823862 Εικόνα

Γιατί έτσι ρε παιδιά;
Πάμε παρακάτω.
:(
:(