Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
diplomat έγραψε:Απορία: γιατί εξέχει έτσι το εξατμισόνι στο cc; Υπάρχει λόγος να χάνει ground clearance, πχ για λόγους επαφής με άλλα υλικά, ή παίχτηκε στραβοτιμονιά;

Εικόνα

+8777147 πόντους σε όποιον πετύχει την τοποθεσία

Εκει ειναι το ηλεκτρικο μοτερ των 4Χ4 και κνει την κουρμπα για να μην το πολυ ζεσταινει. Το θεμα ειναι γιατι δεν επελεξαν αλλη λυση για τα 2Χ4.

Που να εισαι; Καπου με πευκα :lol:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#822509 Εχετε δει τις μπαταριες του υβριδικου κονα ποσο κρεμονται πισω? Καπου εκει που τελειωνει και η εξατμιση στη φωτο

@ διπλοματ: μηπως εκει που ειχατε κανει μια συναντηση προσφατα, σε ενα αλσος?
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#822524 Γενικά πάντως τα Toyota τις βγάζουν χαμηλά τις εξατμίσεις σε εκείνο το σημείο.Θυμαμαι κάτι avensis ,carina ,corolla να ξεχωρίζουν πολύ από κάτω ακριβώς εκεί.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#822814 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#823292 https://newsroom.toyota.eu/world-premie ... yota-c-hr/

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#823376 Είναι όντως εντυπωσιακό, πιστό στην "παράδοση" του πρώτου υποθέτω. Εμένα μου αρέσει, αν και νομίζω πως ένα σχήμα πιο "shooting brake" θα έδινε και περισσότερο χώρο και δεν θα έχανε κάτι αισθητικά.
Μόλις έρθει το plug-in στην Ελλάδα, να αναμένετε αναμονή πάνω από 1 χρόνο από την αρχή, κάποιοι ετοιμάζονται για παραγγελίες πριν ακόμη φθάσει στις αίθουσες.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Συμφωνα με αυτον που ειναι 1,89 απο χωρους ειναι μια χαρα παρολη την γυαλινη οροφη

Καπου ειδα 43Κ το plug in με το μοτερ του Prius
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#823411 τι έπαθε το C-HR , μπήκε στο πλυντήριο ? :help: :lol:

Προχθές στην εθνική, 2 Yaris Cross δίπλα δίπλα , το ένα ανθρακί , το άλλο σαμπανιζέ. Χρειάστηκα τουλάχιστον 10 δεύτερα για να διαχωρίσω οτι είναι 2 διαφορετικά χρώματα και δεν έχω αχρωματοψία :lol:

Αρκετούτσικα πάντως στην Αθήνα τα οχηματάκια αυτά...
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#823476 Ωραία ιδέα να βάλουν την μάσκα του Prius στο CHR, άλλα λίγο απογοητευτικό το γεγονός ότι πρακτικά μιλάμε για το παλιό μοντέλο με άλλη σχεδίαση :thumbsdown: Συν ότι η τιμή θα έχει φτάσει στον Θέο και για το συγκεκριμένο μοντέλο.
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#823571 Το τωρινό έχει 380λτ χώρο αποσκευών. Στο καινούριο στην έκδοση plug in θα μείνει τίποτα;;