Στο δικό μου Bosch χωρούν τα ποτήρια κρασιού μόνο αν το 2ο συρτάρι είναι τέρμα κάτω, τότε όμως βρίσκει ο έλικας κάτω από το 2ο συρτάρι τα πιάτα… έτσι έχω αφαιρέσει το συρτάρι μαχαιροπήρουνων και χρησιμοποιώ το καλάθι (έχει και τις δύο επιλογές το πλυντήριο).
Εδώ στην ψηλή θέση, χωράει, αλλά όχι το πάνω συρτάρι.

Στην μεσαία θέση έχω την εξής διάταξη:

Κι πιο πλαγιαστό να το βάλω, πάλι δε θα χωρά το 3ο συρτάρι.
Ίσως τα μοντέλα XXL με 86,5 εκ. ύψος δεν έχουν αυτό το πρόβλημα.
Είμαι ευχαριστημένος με το Bosch και θέλω να αγοράσω πάλι, και μάλιστα με το πρόγραμμα 40 βαθμών Κελσίου για τα ποτήρια (αυτό χρησιμοποιούμε πάντα με μειωμένο ωράριο μιας ώρας). Έτσι καταλήγω σε 2 μοντέλα της σειράς 6 που βγαίνουν και τα 2 σε 81,5 και 86,5 εκ ύψος (ουσιαστικά 4 πλυντήρια)
Επομένως αν πάω σε 86,5 εκ. ύψος πλυντηρίου, θα πρέπει ο πάγκος να ανεβεί 5 εκ. και να ξεκινά στα 91,5 εκ αν θέλω να βάλω πάλι την παρακάτω όψη αλουμινίου όπως έχω εδώ…

Αν κουράζω αφήστε το… τρώγομαι με τα ρούχα μου!
Σχετικά με τις εστίες, αποφασίσαμε με τη σύζυγο να βάλουμε 80εκ πλάτος επαγωγικές Bosch. Είμαστε ευχαριστημένοι με των 60 εκ. που έχουμε, απλώς τα 80 εκ προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και δεν ακουμπούν κατσαρόλες-τηγάνια…
When the going gets tough, the tough get going
Για εστία γιατί όχι 90ρα και από κάτω συρτάρια όπως της φώτο με μαχαιροπίρουνα+κατσαρόλες από κάτω;
Η άνεση χώρου τόσο στην εστία όσο και στα συρτάρια μετράει.
< >
Από κάτω θα έχει συρτάρια όπως λες, ο φούρνος θα μπει σε στήλη.
When the going gets tough, the tough get going
η επιταγη ειναι 400 κατι γοα ψηγειιο και......... 600τοσα για κλιματιστικο...αν ειναι δυνατον τι κλιματιστικο... για καφετερια???
τεσπα
λογω ευχαριστων ( γαμος κορης και γεννηση εγγονου ) το ταμειον ειναι υπο το μειον
αμεση και επιτακτικη αναγκη το ψυγειο ( κομενα λαστιχα η καταψυξη κανει τρελο παγο σε χρονο dt 20ετίας γαρ)
προφανες οτι παγακια βρυσακια κλπ περιττα του περιττου
Οικογενοια 3 πλεον ατομα ( ειπαμε παντρευτηκε η μια
)οποτε ενα 180Χ60 ή κοντυτερο αλλα 70 παιζει. Ευαιρεία αδιαφορη το οικονομικό μετραει, οποτε.....
επισεις και καμια ιδεα για 12αρι ψηξη ( wifi κλπ αδιαφορα)
καυε προταση δεκτή να μπω σε ενα δρομο
.
Fiat Panda 7,6l/100km
fokion έγραψε:και ναι!!! 1 χρονο μετα μου εσκασε το voucher για την αποσυρση συσκευωνΤα ποσα που αναφέρεις είναι το πλαφόν
η επιταγη ειναι 400 κατι γοα ψηγειιο και......... 600τοσα για κλιματιστικο...αν ειναι δυνατον τι κλιματιστικο... για καφετερια???
τεσπα
λογω ευχαριστων ( γαμος κορης και γεννηση εγγονου ) το ταμειον ειναι υπο το μειον![]()
![]()
![]()
αμεση και επιτακτικη αναγκη το ψυγειο ( κομενα λαστιχα η καταψυξη κανει τρελο παγο σε χρονο dt 20ετίας γαρ)
προφανες οτι παγακια βρυσακια κλπ περιττα του περιττου
Οικογενοια 3 πλεον ατομα ( ειπαμε παντρευτηκε η μια![]()
![]()
)
οποτε ενα 180Χ60 ή κοντυτερο αλλα 70 παιζει. Ευαιρεία αδιαφορη το οικονομικό μετραει, οποτε.....
επισεις και καμια ιδεα για 12αρι ψηξη ( wifi κλπ αδιαφορα)
καυε προταση δεκτή να μπω σε ενα δρομο
Την επιδότηση θα την υπολογίσεις με βάση το ποσοστό που σου αντιστοιχεί
fokion έγραψε:τα ποσά ειναι η επιδότηση...
Εννοεί υποθέτω πως αυτα είναι τα μέγιστα πόσα και δεν είναι φιξ.
Σε ψυγείο πήραμε αυτό από τον Κωτσοβολο:
https://www.skroutz.gr/s/37065811/LG-GB ... -Inox.html
.
Δεν ξέρω ποια είναι η επιδότηση, αλλά με 600€ ή 700 ή 800€ το πολύ παίρνεις σούπερ ψυγειοκαταψύκτη 2μετρο σαν αυτό που έβαλε ο NickTG.
Τα 70άρια είναι πιο ακριβά (τουλάχιστον 100€) αλλά χωράνε πολύ παραπάνω και αν έχετε χώρο να τα προτιμήσετε.
Να σας ζήσουν οι νεόνυμφοι και το εγγονάκι!
Αυτο που εχω καταλάβει και διορθώστε με αν κανω λαθος ειναι οτι τα σύγχρονα ψυγεία (10ετία και νεότερα ) ναι μεν οι ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ διατάσεις ειναι πχ 60 ποντους αλλα λογω την περισσότερης μόνωσης ( για να πιανουν τις ενεργειακές κλασεις) οι ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ χωροι και πλατος και κυρίως βαθος εχουν μειωθεί υπολογίσιμα...
Να πω την αμαρτια μου δεν "φοβαμαι" τις φτηνές μάρκες, αντιλαμβάνομαι τι (και τι δεν ) προσφέρουν στο βαθμο βεβαια του οτι αυτο που προσφέρουν εχει διάρκεια.
Πχ μου ειναι αδιαφορος ο θορυβος ( λογω διαρρύθμισης ) κι ετσι μπορω να εχω φτηνότερο αρα και πιο θορυβώδες πλυντηριο πχ..
Παντως ευχαριστώ ολους για τις υποδείξεις ( αν πετυχετε κατι σφυρατε ελευθερα) και για τις ευχες!!!
https://www.bosch-home.gr/katigories-pr ... x=manuals/
Δεν το είχε ετοιμοπαράδοτο because όπως είπε είναι νέο μονδέλο . Πως σας φαίνεται;