dimviii έγραψε:στο πλαι με δυο σωληνες στρογγυλης διατομης σε σχημα L που θα πας να στις κουρμπαρουν στο δικο σου σχεδιο.
Τρυπημα εσυ με δραπανο πανω στις σωληνες,ωστε να περασεις βιδες μ10 σε μεταλλικα ουπατ που θα πακτωσεις στον τοιχο με χημικο βυσμα.
Απλα πραγματα,φθηνα,γρηγορα που ειναι ικανα να κρατησουν και 100 κιλα.
Τροχαλιες και ξυσταρχιδιας.Ειναι σαν να πας να βγαλεις τις αμυγδαλες απο την κωλοτρυπιδα.
Anonymous Founder έγραψε:Α, μάλιστα! Δεν βολεύουν όμως αν θέλεις να το βάλεις ψηλά και θα πιάνει σίγουρα παραπάνω χώρο. Η θέση γενικά είναι στενή, ύψος έχει σχετικά ικανοποιητικό, πλάτος όχι και τόσο.
Υπόψιν, δεν θέλω να μειώσω τον χώρο, όταν καμία φορά δεν βρίσκω παρκάρισμα έξω, βάζω και το δεύτερο αυτοκίνητο πίσω.

Anonymous Founder έγραψε:Η κάμερα θα δείχνει το χώρο του γκαράζ, όχι δημόσιοι χώρο. Κανείς δεν μπορεί να πει κουβέντα. Άσε που άλλοι ένοικοι έχουν βάλει κάμερες ήδη σε κοινόχρηστους χώρους, άρα σίγουρα δεν τίθεται θέμα.


Κατοικώ σε διαμέρισμα σε πολυκατοικία και θέλω να τοποθετήσω κάμερες για λόγους ασφαλείας. Σε ποια σημεία επιτρέπεται; Μπορώ να τοποθετήσω κάμερα που να επιβλέπει τον χώρο μπροστά από την εξώπορτά μου;
Μπορείτε να τοποθετήσετε κάμερες που λαμβάνουν εικόνα εντός του διαμερίσματός σας (χωρίς ωστόσο, σε καμία περίπτωση να λαμβάνουν εικόνα εκτός του ιδιωτικού σας χώρου – π.χ. μια κάμερα στο μπαλκόνι που λαμβάνει εικόνα από δημόσιο δρόμο δεν επιτρέπεται).
Μπορείτε να τοποθετήσετε κάμερα που να επιβλέπει τον απολύτως απαραίτητο χώρο της εισόδου σας, χωρίς να γίνεται καταγραφή εικόνας ή ήχου (π.χ. για να βλέπετε ποιος σας χτυπάει το κουδούνι).
Μπορείτε να τοποθετήσετε κάμερα με καταγραφή εικόνας (σε καμία περίπτωση ήχου) και να θεωρείται ως οικιακή χρήση (οπότε, όπως και στην περίπτωση (ii), δεν θα εμπίπτει στη νομοθεσία για τα προσωπικά δεδομένα), όταν είναι τεχνικά εφικτός ο περιορισμός του πεδίου εμβέλειας της κάμερας στον απολύτως απαραίτητο χώρο μπροστά από τη θύρα εισόδου του διαμερίσματος σας, χωρίς να επηρεάζονται σε καμία περίπτωση άλλα διαμερίσματα. Στην περίπτωση αυτή:
δεν πρέπει να λαμβάνεται εικόνα από λοιπούς κοινόχρηστους χώρους και
ανάλογα με τη χωροθέτηση των εισόδων των διαμερισμάτων του ορόφου και του ανελκυστήρα, δεν πρέπει να επηρεάζεται (να επιτηρείται, έστω και παρεμπιπτόντως) η είσοδος σε άλλα διαμερίσματα ή η διέλευση προς αυτά.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στο άρθρο 15, παρ. 4 της εν λόγω με αρ. 1/2011 Οδηγίας της Αρχής, εγκατάσταση κάμερας από μεμονωμένο ιδιοκτήτη ή ένοικο σε κοινόχρηστο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας ή του κτιρίου για την επιτήρηση προσωπικού οχήματος, επιτρέπεται υπό τις εξής προϋποθέσεις: α) Να προβλέπεται στον κανονισμό της πολυκατοικίας ή να υπάρχει συναπόφαση των ενοίκων που λαμβάνεται κατά τα οριζόμενα στην παράγραφο 1 του άρθρου αυτού, β) Να μην υπάρχει σύστημα βιντεοεπιτήρησης στους χώρους στάθμευσης εγκατεστημένο για λογαριασμό της πολυκατοικίας, γ) Η κάμερα να εστιάζει μόνο στο επιτηρούμενο όχημα και δ) Ο ενδιαφερόμενος ιδιοκτήτης ή ένοικος να τοποθετήσει με δικά του έξοδα σχετική ευδιάκριτη ενημερωτική πινακίδα σε εμφανές σημείο του χώρου στάθμευσης.
Anonymous Founder έγραψε:Η κάμερα θα δείχνει το χώρο του γκαράζ, όχι δημόσιο χώρο. Κανείς δεν μπορεί να πει κουβέντα. Άσε που άλλοι ένοικοι έχουν βάλει κάμερες ήδη σε κοινόχρηστους χώρους, άρα σίγουρα δεν τίθεται θέμα.

https://www.facebook.com/profile.php?id=1000133087[…]
Αδιάφορο. Δεν τους είδα να επιδεικνύουν την ίδια […]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]