Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#817808 Πλάκα πλάκα μόνο έτσι θα έκανε ξανά τέτοιες δηλώσεις .Μόνο που δεν είπε ότι θα ξαναπάει τις συντάξεις χηρείας στο 50%
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
kostis20 έγραψε:Πλάκα πλάκα μόνο έτσι θα έκανε ξανά τέτοιες δηλώσεις .Μόνο που δεν είπε ότι θα ξαναπάει τις συντάξεις χηρείας στο 50%
Μπα, εγώ νομίζω δε πήρε φράγκο.

Απλά, οι περισσότεροι στον ΣΥΡΙΖΑ, είναι αφελείς (έως και ανόητοι). 4 χρόνια κυβέρνησαν, δεν έμαθαν ακόμα πως παίζεται το παιχνίδι.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#817811 O Κατρούγκαλος και ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμη δεν δείχνουν να έχουν καταλάβει πώς παίζεται το παιχνίδι. Έχουν απέναντί τους θεούς και δαίμονες και αυτοί αντί να το βουλώνουν ή να μιλάνε πολύ προσεκτικά, δίνουν πάσα στον Άδωνι και στην ΝΔ να τους κάνουν μπουρδέλο.
Οπότε, να μην απορήσουν αν χάσουν τις εκλογές.

Γιατί ξαναλέω, όταν είναι ΒΕΒΑΙΟ πως ΔΕΝ θα σου δοθεί ο χρόνος να εξηγήσεις την θέση σου, ΣΩΠΑΙΝΕΙΣ. Γιατί ΚΑΙ έχεις την φωλιά σου λερωμένη ΚΑΙ τα είχες κάνει σκ@τά και ΕΥΤΥΧΩΣ που είχε έρθει μετά από εσένα η Αχτσιόγλου και διόρθωσε πολλά (τα οποία κανείς πλέον δεν αναφέρει).
Πραγματικά, ώρες ώρες μου δίνουν την εντύπωση πως δεν θέλουν να κυβερνήσουν πάλι, κάτι σαν το ΚΚΕ στο πιο σοσιαλδημοκρατικό! :lol:

Ό,τι λέει και ο saxon_747 δηλαδή, με περισσότερα λόγια από μένα! :lol:
Αποκλείω και την συναλλαγή, οι ζαίοι δεν είναι για τέτοια, εδώ πνίγονται σε μια κουταλιά νερό μόνοι τους, δεν έχουν την απαιτούμενη τεχνογνωσία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#817819 Αχου το μωρε το Κατρουγκαλο που είναι η 11η παρθένα της πολιτικής.

Οτσο τα βλέπεις;;;
Άβαταρ μέλους
By kostis20
Anonymous Founder έγραψε:O Κατρούγκαλος και ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμη δεν δείχνουν να έχουν καταλάβει πώς παίζεται το παιχνίδι. Έχουν απέναντί τους θεούς και δαίμονες και αυτοί αντί να το βουλώνουν ή να μιλάνε πολύ προσεκτικά, δίνουν πάσα στον Άδωνι και στην ΝΔ να τους κάνουν μπουρδέλο.
Οπότε, να μην απορήσουν αν χάσουν τις εκλογές.

Γιατί ξαναλέω, όταν είναι ΒΕΒΑΙΟ πως ΔΕΝ θα σου δοθεί ο χρόνος να εξηγήσεις την θέση σου, ΣΩΠΑΙΝΕΙΣ. Γιατί ΚΑΙ έχεις την φωλιά σου λερωμένη ΚΑΙ τα είχες κάνει σκ@τά και ΕΥΤΥΧΩΣ που είχε έρθει μετά από εσένα η Αχτσιόγλου και διόρθωσε πολλά (τα οποία κανείς πλέον δεν αναφέρει).
Πραγματικά, ώρες ώρες μου δίνουν την εντύπωση πως δεν θέλουν να κυβερνήσουν πάλι, κάτι σαν το ΚΚΕ στο πιο σοσιαλδημοκρατικό!

Ό,τι λέει και ο saxon_747 δηλαδή, με περισσότερα λόγια από μένα!
Αποκλείω και την συναλλαγή, οι ζαίοι δεν είναι για τέτοια, εδώ πνίγονται σε μια κουταλιά νερό μόνοι τους, δεν έχουν την απαιτούμενη τεχνογνωσία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
Ναι οκ αλλά πρέπει και εντελώς ηλίθιος κάποιος για να πει αυτές τις βλακείες αντί να πει αυτό που πραγματικά συνέβη και ανάγκασε τη χώρα να πάρει αυτά τα μέτρα.Οτι δηλαδη τότε η κατάσταση ήταν τραγική οικονομικά ,ότι παρέλαβε μια χώρα χρεωκοπημενη με άδεια ταμεία.
Αλλά όχι έπρεπε να τη πει τη |λογοκρισία| του.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#817834 Έχουν αρχίσει να πληρώνουν και τις επιστροφές εισφορών εμαθα. Μέχρι Σάββατο βράδυ μας βλέπω να έχουμε πληρωθεί όλοι

< >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Anonymous Founder έγραψε:Ακόμη τίποτε εδώ, πάνω που ήμουν έτοιμος να ψηφίσω αναλόγως...
Λάθος. Τώρα θα ψηφίσεις αναλόγως.

.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#817844 ΤΞΡΜ
Άβαταρ μέλους
By mousatos
g8777 έγραψε:Αχου το μωρε το Κατρουγκαλο που είναι η 11η παρθένα της πολιτικής.

Οτσο τα βλέπεις;;;

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE ... F%89%CE%BD

δεν την ήξερα αυτήν την παραβολή . wow , o g έχει γράψει περισσότερες ώρες στο κατηχητικό από μένα. :s_omg
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
Asimov έγραψε:
popolaros έγραψε:

ποση ντροπη,
ποση ξεφτιλα
Ο άνθρωπος χρειάζεται γιατρό
Ακόμα κι αν το πιστεύεις (…), δεν το λες αυτό 5 μέρες πριν τις εκλογές

Τελικά είχε πέσει κοπτοραπτική:

Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης αποκρίθηκε:

Λυπάμαι που το ζήτημα αυτό εργαλειοποιείται με τέτοιο τρόπο λίγες μέρες πριν από τις εκλογές και πιστεύω ότι και ο δικαιολογημένος θυμός των συγγενών των θυμάτων δεν δικαιολογεί τέτοιου είδους συμπεριφορές.
Πολλά έχουν αλλάξει στον σιδηρόδρομο και γι’ αυτό το πρώτο το οποίο είπαμε είναι ότι πρέπει τα τρένα να επαναλειτουργήσουν με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και γι’ αυτό έχουμε ένα πολύ, θα έλεγα, λεπτομερές σύστημα εποπτείας, με την τεχνολογία που έχουμε στη διάθεσή μας. […]
Από εκεί και πέρα, εγώ προσωπικά έχω μιλήσει πολύ διακριτικά με αρκετούς συγγενείς θυμάτων, καταλαβαίνω απόλυτα την οργή τους και είμαι ο πρώτος ο οποίος θέλει να αποδοθεί δικαιοσύνη σε όλα τα επίπεδα. Αλλά, το τονίζω πάλι, η δικαιοσύνη αποδίδεται από τη Δικαιοσύνη. Ούτε από τους πολιτικούς μας αντιπάλους, ούτε από τρίτους κριτές.

https://www.ellinikahoaxes.gr/2023/05/1 ... a-ta-tebi/
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#817873 εκτος τοπου και χρονου και εσυ.

ηθελα να ξερα τι προσπαθεις να δικαιολογησεις....

και πετας και λινκ απο τα ελληνικα χοαξεις.... φαουλ απο τα αποδυτηρια