Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By markvag
edmond έγραψε:Μαρκοβάγγο, πόσο δίνει το διυλ. σήμερα; :lol:

:lol: :lol:

Ο λύγκας είναι αυτός εδώ

Δεν ξέρω γιατί δεν έχει σημερινή τιμή ακόμα... :hmmm: Έχει ακόμα της Παρασκευής...

Αν δεν έχει πέσει σήμερα (δεν ξέρω για τιμές βενζίνης, μόνο με πετρέλαιο ασχολούμαι και έχω και από αλλού πληροφόρηση), είναι 0,05 / λτ πιο φθηνός απ' όσο αγοράζει ... Ο ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΤΟΥ. :lol: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
markvag έγραψε:Συνήθως το περιθώριο του μεταφορέα για ένα πρατήριο είναι πάνω κάτω στα € 0,30-0,40/lt (ανάλογα την απόσταση, τον όγκο, κτλ, μπορεί να παίξει αρκετά προς τα πάνω και κάπως προς τα κάτω)... :lol: :lol:

Μαλλον 0.03-0,04€ εννοείς
Άβαταρ μέλους
By markvag
#816735 Ναι, συγνώμη!
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
markvag έγραψε:Ναι, συγνώμη!

Ναι ρε, σιγα....

Παντως το βαρελι ξαναανεβηκε λιγο, οποτε δεν πεφτει αλλο η τιμη στα πρατηρια. Γεμιστε αυτη τη βδομαδα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
bibendum έγραψε:Θα την ρίξει ο Μητσοτάκης από Δευτέρα με τη νεα κυβερνηση

< >
Την παραπάνω Δευτέρα όχι αυτή..
Μην μπερδευτεί κανείς...

.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#817229 34,4 λίτρα ντίζελ με 30,60e σε Τουρκική Lukoil . είδα αυτή τη βδομάδα την ισοτιμία που με χρέωσε η τράπεζα για περίπου 640 + κάτι λίρες.

Έκανα και μια βόλτα σε ένα ΣΜ , σε μερικά είδη ήταν -20% αλλά άγνωστες μάρκες αμφιβόλου πχίοτητας και λαδάκι extra παρθένο στα +8e , κι αυτοί.
Ζωή σε λόγου μας, δεν τον βλέπω καλά τον κουμπάρο με τόση ακρίβεια.

Τουρκία μπαίνεις άνετα μόνο με ταυτότητα και χωρίς βινιέτα αλλά πάντα έχω 1 ώρα καθυστέρηση στα σύνορα. Ψάχνουν για γκιουλενιστές και μυστήριες πινακίδες από μακρινές χώρες.
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
mousatos έγραψε:34,4 λίτρα ντίζελ με 30,60e σε Τουρκική Lukoil . είδα αυτή τη βδομάδα την ισοτιμία που με χρέωσε η τράπεζα για περίπου 640 + κάτι λίρες.

Έκανα και μια βόλτα σε ένα ΣΜ , σε μερικά είδη ήταν -20% αλλά άγνωστες μάρκες αμφιβόλου πχίοτητας και λαδάκι extra παρθένο στα +8e , κι αυτοί.
Ζωή σε λόγου μας, δεν τον βλέπω καλά τον κουμπάρο με τόση ακρίβεια.

Τουρκία μπαίνεις άνετα μόνο με ταυτότητα και χωρίς βινιέτα αλλά πάντα έχω 1 ώρα καθυστέρηση στα σύνορα. Ψάχνουν για γκιουλενιστές και μυστήριες πινακίδες από μακρινές χώρες.

Βαλε Revolut, να θες να σου στειλω προσκληση ή βασικα μπες στο τελευταιο ταξιδιωτικο που εχω λινκ στην περιγραφη.
ΜΟΝΟ LUKOIL :yahoo: :metalo: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Δημ.Φυλακτος
mousatos έγραψε:Τουρκία μπαίνεις άνετα μόνο με ταυτότητα και χωρίς βινιέτα αλλά πάντα έχω 1 ώρα καθυστέρηση στα σύνορα. Ψάχνουν για γκιουλενιστές και μυστήριες πινακίδες από μακρινές χώρες.

Και ''σταμπαρισμενες'' απο αυτους πινακιδες ενστολων μας.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
Νίκος Παππάς έγραψε:

< >
Μην μπερδευτεί κανείς...

.
Σήμερα είναι 1.74 πάντως στα περισσότερα πρατήρια που είδα. Καλύτερα να πας με 1.69 στο χωριό να ψηφίσεις παρά με 1.96

< >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
bibendum έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:

< >
Μην μπερδευτεί κανείς...

.
Σήμερα είναι 1.74 πάντως στα περισσότερα πρατήρια που είδα. Καλύτερα να πας με 1.69 στο χωριό να ψηφίσεις παρά με 1.96

< >
Θα πέσει πριν τις εκλογές για να ανέβει μετά αφού καλοκαίρι έρχεται.
Γίνεται συνεχώς καλοκαίρι και χειμώνα κοντά σε διακοπές.

Προφανώς μακάρι να μείνουν όσο πιο χαμηλά γιατί η τσέπη πονάει πλέον

.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#817401 Αρχισυντάκτης στον μπλοκάκια:

Πού σαι γίδι, έχει πέσει πολύ η επισκεψιμότητα, πρέπει να βρούμε κάτι για να αναστατώσουμε τα υπόλοιπα γίδια.Τσακίσου και γράψε κάτι κατσι.

Μπλοκακιας στον αρχισυντάκτη:

Αφήστε το πάνω μου μακαριστε :inlove: . Μία ερώτηση μόνο, το όργιο πώς γράφεται με ι ή με υ;

Με γιώταπεντε , όπως είσαι και εσύ

χιχιχι
Άβαταρ μέλους
By melos86
markvag έγραψε:
edmond έγραψε:Μαρκοβάγγο, πόσο δίνει το διυλ. σήμερα; :lol:

:lol: :lol:

Ο λύγκας είναι αυτός εδώ

Δεν ξέρω γιατί δεν έχει σημερινή τιμή ακόμα... :hmmm: Έχει ακόμα της Παρασκευής...

Σαββατο μεχρι και Δευτερα η τιμη ειναι παντα ιδια και ανακοινωνεται την Δευτερα!
Οι εταιριες ξερουν βεβαια παντα ποια ειναι η τιμη για την τιμολογηση των συναλλαγων του Σαββατου η για προφορτωσεις!

Χαιρομαι παντως που βλεπω πως εστω και καποιοι εχουν βρει τροπους να προστατευονται απο τα κυκλωματα! :thumbsup: :metalo: