Οποτε εχουμε πάει κάπως έτσι αν κανουμε τομή (απο μεσα προς τα εξω)
- Μεμβρανη υγρομονωσης
- Μόνωση 3αρα
- Ανακλαστικη Μεμβρανη
- Μόνωση 5άρα
- Μεμβρανη υγρομόνωσης
- Μόνωση 3αρα
- Κεραμίδια
Απο βδομάδα μπαίνουν (αν δεν μας την κάνει ο καιρός), και τα πανελ για το net metering.
< >
otso έγραψε:<...> ειμαι ψυχαναγκαστικος <...>1+1
<...> Ασχημο πραγμα να φτιαχνεις μονος και να ξερεις τα λαθη σου .Οι αλλοι δεν το βλεπουν αλλά εσυ ξερεις και τρελαινεσαι. <...>
Dodger έγραψε:@skous έχεις φωτογραφικό υλικό; Ακούγεται ωραία δουλειά, με το καλό.Εχω μια φωτογραφια, θα ζητησω και αλλες και θα ανεβασω (ελπιζω να μου στειλουν).
Εδω φαινεται το καδροναρισμα το πρωτο (πριν το καθετο, η μεμβρανη η νεα και απο κατω η ανακλαστικη και η παλια (η μαύρη δεξια κάτω).
Η μόνωση (παλια και νεα) δεν εμφανιζεται

< >
mousatos έγραψε:πολλοί θα βλέπουν , λίγοι θα καταλαβαίνουν . ρητό χαΛΛΛαρού μάστορα .Οεο;
< >
Δεν είχε πρόβλημα με νερά η στέγη (εκτός σε ένα σημείο που ναι μεν φεν έμπαζε νερό, αλλά πέρναγε απο τα κεραμίδια και "χαλασε 2-3 ξύλα πάνω από την μεμβράνη).
Ουσιαστικά μιλάμε για ανακατασκευή, χωρίς να αλλάξουν φυσικά τα κεντρικά δοκάρια, και εφόσον δεν υπήρχε πρόβλημα με υγρομόνωση, κρατήθηκε και αυτή σαν ένα έξτρα layer προστασίας.
Εγώ έχω χάλια κορφιατες, σε 2-3 πλευρές φεύγουν οι σοβάδες που είχαμε ξανακάνει όταν μπήκαμε.
Βασικά είναι λιγο προβληματικό το σημείο δεν έχουν καλη στήριξη τα κεραμίδια και επειδή.. περπατάω επάνω πχ με τα φωτοβολταϊκά, κουνιούνται αναγκαστικά και χαλαρώνουν.
Καλά είναι λοιπόν η συντήρηση να γίνεται νωρίς πριν χαλάσει κάτι περισσότερο.
< >
Δεν μπηκε τίποτα (και χωρις να εχουν μπει τα κεραμίδια)
< >
glf έγραψε:... Απο την άλλη, η σκεπή προστατεύει όλο το σπίτι...Δεν ξέρω πόσο ισχύει αυτό, σπίτι φίλου στη φωτιά στο Μάτι χωρίς σκεπή δεν έπαθε τίποτα (κι ας έλιωσε μια αλουμινένια σκάλα) ενώ όλα τα σπίτια γύρω του με σκεπή είχαν σοβαρές ζημιές γιατί άρπαζε η σκεπή που είναι ξύλινη....