Nano SIM να δέχεται επίσης.
< >
GTS έγραψε:Μήπως έχει κάποιος ένα κινητό που δεν το χρησιμοποιεί να το δανειστώ; Χτυπημένο ραγισμένο δεν με νοιαζει απλά να δουλεύουν WhatsApp / viber.
Nano SIM να δέχεται επίσης.
< >
Που βρίσκεσαι;
να πουλησω το windows tower μου και να παρω ενα mac mini με Μ2 προφανως. η χρηση θα ειναι τυπικη καθημερινη. 8 GB RAM φτανουν, πρεπει να εχω κατι υποψιν; να προσθεσω κατι πριν την αγορα; με αλλα λογια με την απλη εκδοση των 713 ευρω θα ειμαι καλυμενος;
Δεν θα έχεις θέμα άμεσα αλλά και πάλι.
Ούτε ο ssd αλλάζει αλλά εκεί αν χρειαστεί βάζεις εξωτερικό.
popolaros έγραψε:ειμαι σε εντονες σκεψεις να αγορασω το πρωτο mac προιον.Έχοντας μόλις κάνει τη μετάβαση σε Mac μπορώ να σου πω αρκετά πράματα για το σοκ της μετάβασης (καλύτερα στο Apple θέμα).
να πουλησω το windows tower μου και να παρω ενα mac mini με Μ2 προφανως. η χρηση θα ειναι τυπικη καθημερινη. 8 GB RAM φτανουν, πρεπει να εχω κατι υποψιν; να προσθεσω κατι πριν την αγορα; με αλλα λογια με την απλη εκδοση των 713 ευρω θα ειμαι καλυμενος;
Το τι σημαίνει καθημερινή χρήση ποικίλλει για τον καθένα. Πάντως ο τρόπος χρήσης RAM της Apple είναι διαφορετικός και πιο αποδοτικός. Αλλά καλού κακού και για future proofing πήρα 16GB.
Αν δεν έχεις δουλέψει Mac υπάρχουν πολλές διαφορές, πολλές. Κάνεις καιρό να συνηθίσεις και πάντα θα υπάρχουν μερικά πράματα που σε εκνευρίζουν. Αλλά συνέχεια θα ανακαλύτπτεις και διάφορα καταπληκτικά πράματα.
Έχεις σκεφτεί για ποιο λόγο θέλεις να κάνεις τη μετάβαση; Τι δεν σου κάνει τι περιμένεις να πετύχεις;
Σκοπός της αλλαγής είναι απλά μια αλλαγή μετά από τόσα χρόνια με περιβάλλον windows. Συν το γεγονός ότι με φαγουριζει γενικά μια αναβάθμιση και το κόστος για pc δεν είναι τόσο ελκυστικό.
< >
Η Markus του IKEA διανύει το 13ο έτος και δεν έχει ανοίξει πουθενά....
Scotch έγραψε:Τώρα αυτό είναι φυσιολογικό για καρέκλα που διανύει τον 13ο μήνα χρήσης; Ναι, έχει ανοίξει η δερματίνη στο σημείο που βλέπουμε στο κέντρο.Όχι δεν είναι.
Η Markus του IKEA διανύει το 13ο έτος και δεν έχει ανοίξει πουθενά....
Πάντως οι πωλητές στο GH θεωρούν τις υφασμάτινες πιο γερές. Η δερματίνη είπαν είναι για 2 χρόνια!! Μετά θα έχει φθορές.
Εσένα όμως ούτε αυτό δεν έφτασε
.
Fiat Panda 7,6l/100km
Θα μιλήσω με τον εισαγωγέα και βλέπουμε.
< >
Για αυτη εδω λέμε;
Anonymous Founder έγραψε:Scotch έγραψε:Εγώ παραλίγο να φύγω με αυτήν την καρέκλα σήμερα --> https://www.msystems.gr/gaming-chairs/a ... 7-b-pv-b01
Αλλά είπα να το ψάξω λίγο πρώτα.
Πού είναι αυτή η ψυχή ο elteo που την κοίταζε;
Δε νομίζω να μου χρειαστεί στο lichess, το μόνο παιχνίδι που παίζω καμιά φορά, αλλά μου είπαν ότι είναι εκπληκτικά αναπαυτική και για εργασία.
Δεν θ'αγόραζα καρέκλα με δερματίνη, όσο αναπαυτική κι αν είναι.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY