Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
#803283
popolaros έγραψε:Εικόνα


Ο ίδιος πάντως για τον εαυτό του υποστηρίζει το δεύτερο... :lol: :lol:

Βέβαια, αυτό δεν τον αθωώνει από το πρώτο... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#803291 Το ενδιαφέρον είναι πως ο ίδιος λέει το δεύτερο, ο Τσίπρας λέει το πρώτο, και τα ΜΜΕ λένε πως ο Τσίπρας είπε τον πθ βλαξ. Παράνοια.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#803310 Να θυμηθούμε πως η μητέρα της 12άχρονης που βίαζε και εξέδιδε ο Μίχος, είναι ακόμη στην φυλακή:
Αποφασισμένη να συνεχίσει την απεργία πείνας η μητέρα της 12χρονης
https://www.efsyn.gr/ellada/koinonia/37 ... s-12hronis
Σε ότι αφορά την απόρριψη του πρώτου αιτήματος αυτή έγινε κατά πλειοψηφία και παρά το γεγονός ότι η μία δικαστής σε κείμενο 40 σελίδων αναφέρει το σκεπτικό της βάσει του οποίου η μητέρα της 12χρονης δεν έχει καμία εμπλοκή με την υπόθεση.

Ο κ. Λύτρας συμπλήρωσε επίσης ότι και η ίδια η 12χρονη έχει καταθέσει επανειλημμένα ότι η μητέρα της δεν εμπλέκεται με κανέναν τρόπο στην υπόθεση.

Χθες, δυναμική διαμαρτυρία έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού πραγματοποίησε πλήθος πολιτών σε ένδειξη αλληλεγγύης. Οι διαδηλωτές και οι διαδηλώτριες ζήτησαν την άμεση αποφυλάκιση της κατηγορούμενης για μαστροπεία (που βίαζε και εξέδιδε ο Μίχος) καμία συγκάλυψη του κυκλώματος trafficking και στήριξη της οικογένειας από τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας.

Ακόμη και στοιχεία να έχουν για την ενοχή της (που προσωπικά, ό,τι έχει δει το φως της δημοσιότητας, μου φαίνεται το λιγότερο ανεπαρκές για να στείλει κάποιον στην φυλακή...), το βρίσκω το λιγότερο τραβηγμένο να είναι η εν λόγω μέσα, και ο Λιγνάδης ξέρω γω έξω.
Παίζει στο τέλος να την τιμωρήσουν περισσότερο και από τον Μίχο!

Υπόψιν, κανείς δεν τεκμηρίωσε την ενοχή της, δεν υπάρχει δηλαδή καμία σχετική μαρτυρία, ενώ και η κόρη της δεν το επιβεβαιώνει.
Σημείωση: δεν μιλώ προφανώς για αθώωση, αλλά για την προφυλάκισή της. Θα μπορούσε να είναι έξω με περιοριστικούς όρους, όσο αναμένει την δίκη.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#803313 Αγαπητέ admin είχα γράψει 2-3 φορές κάποια εύλογα συμπεράσματα εκείνη την εποχή. Ο γνωστός αντικειμενικός του φόρουμ είχε γράψει όπως πάντα έναν οχετό ανάμεικτο σκατίλας και ηλιθιότητας. Κοίτα να δεις τώρα που αυτά που έγραφα τότε ήταν αυτά που είπε πάρα πολύ καιρό αργότερα ο αδερφός του θύματος, αρχίζει και γίνονται συνείδηση με όσους ακόμα ασχολούνται και εν τέλει βλέπουμε ότι στόχος επιτεύχθη. Καμία μάνα δε θα τολμήσει να καταγγείλει τους νταβατζήδες. Όλα αυτά πρέπει να είσαι ελαφρώς βλάκας για να μην τα δεις εξ αρχής. Αυτό που δε μας εξηγούνε οι παραλήπτες των οδηγιών του Μυλωνάκη είναι γιατί είχαμε οργανωμένη επίθεση στη μάνα από αυτούς που αντικειμενικά στηρίζουν την κυβέρνηση;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#803315 Και εγώ το ίδιο είχα πει. Δηλαδή, μου φαινόταν πολύ σαθρή η επιχειρηματολογία που την έστειλε φυλακή.
Ειλικρινά, δεν γνωρίζω προφανώς σε βάθος την υπόθεση, αλλά φοβάμαι πως θα συμφωνήσω με την ανάλυσή σου: να τρομοκρατήσουν τα θύματα θέλουν, γιατί ο Μίχος είχε άκρες παντού και μάλλον πελάτες σε υψηλά κλιμάκια.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#803319
Corto Maltese έγραψε:Αγαπητέ admin είχα γράψει 2-3 φορές κάποια εύλογα συμπεράσματα εκείνη την εποχή. Ο γνωστός αντικειμενικός του φόρουμ είχε γράψει όπως πάντα έναν οχετό ανάμεικτο σκατίλας και ηλιθιότητας. Κοίτα να δεις τώρα που αυτά που έγραφα τότε ήταν αυτά που είπε πάρα πολύ καιρό αργότερα ο αδερφός του θύματος, αρχίζει και γίνονται συνείδηση με όσους ακόμα ασχολούνται και εν τέλει βλέπουμε ότι στόχος επιτεύχθη. Καμία μάνα δε θα τολμήσει να καταγγείλει τους νταβατζήδες. Όλα αυτά πρέπει να είσαι ελαφρώς βλάκας για να μην τα δεις εξ αρχής. Αυτό που δε μας εξηγούνε οι παραλήπτες των οδηγιών του Μυλωνάκη είναι γιατί είχαμε οργανωμένη επίθεση στη μάνα από αυτούς που αντικειμενικά στηρίζουν την κυβέρνηση;
Δυστυχώς από τα θλιβερότερα case study για το πως χτίζεται το οικοδόμημα της εκμετάλλευσης.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#803321 Επισης να θυμισω τις φημες οτι στο το σκανδαλο εμπλεκονται καποιοι υψηλα υσταμενοι ανωμαλοι παιδοβιαστες, οποτε βολευει να τα φορτωσουνε στη μανα...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#803365 Θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι
Δυστυχώς από τα θλιβερότερα case study για το πως βγαζεις κομματοσκυλοτροφη απο ποινικη υπόθεση


αν δεν είχε προηγηθεί η υπόθεση Κωστοπουλου (μπασκινες).
Παραδοξως (νοτ) και εκεί οι ίδιοι πρωταγωνιστές --> Judge Judy & Τατιάνα των Συντακτων.

Σε άλλα νέα --> άλλο χούντα άλλο φούντα

https://www.in.gr/2023/01/30/greece/apo ... dorikakou/

Αποκάλυψη: Βρέθηκαν ναρκωτικά στην κατοχή του γιου του Θεοδωρικάκου
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#803440

αυτο το παλικαρι οσο μεγαλωνει τοσο χαζευει....
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#803445 τρενταρει καργα ο Θεοδωρικακος στο τουιτερ.


Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#803602 Ένα από τα πολλά pm
Έντη ξεκούρδιστους τους βλέπω, δεν τους κουρδίζεις λίγο;


https://www.eiu.com/n/campaigns/democracy-index-2022/

Democracy Index 2022

Other big improvers were Angola and Niger, from a low base in the “authoritarian regime” category, and
Montenegro and Greece, which are both classified as “flawed democracies”. Having improved its score
by 0.41 points, Greece is now close to being reclassified as a “full democracy”.


Εικόνα
Εικόνα

Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#803605 Εντυ καμια δημοσκοπηση για τον "καταλληλοτερο πρωθυπουργο" εχει κανει το συγκεκριμενο σαιτ? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#803609 Όχι αλλά ο ιδιοκτήτης του ελέγχεται για απευθείας ανάθεση έργου από φορέα του δημοσίου.

Eddieτ --> του χρόνου που θα έχουμε μεταπολίτευση και ΤΦΑ θα συμπέσει όμορφα η επιστροφή της χώρας στη βαθμίδα Lounge από Active Plus.

ΣΤΙΚΥ
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#803613 Περσινά ξινά σταφύλια θα πω εγώ. Τα βλέπω κι ανεβάζω:
Μητσοτάκης: Στο Μάτι τα χρήματα της Κυπριακής Δημοκρατίας πιάνουν τόπο
https://www.naftemporiki.gr/politics/14 ... -sto-mati/
Εικόνα
Σχετικά με τα μέτρα που έχουν ληφθεί, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Περιβάλλοντος, Γιώργος Αμυράς, σημείωσε: «Θα κυκλώσουμε το πάρκο μνήμης με θερμικές κάμερες οι οποίες θα έχουν τη δυνατότητα σε πραγματικό χρόνο, σε απόσταση 2 χιλιομέτρων να ανιχνεύουν την οποιαδήποτε φλόγα. Και αναπτήρα να ανάψουν θα το ξέρουμε. Και παράλληλα και κρουνούς οι οποίοι θα συνδεθούν με το δίκτυο για να έχουμε άμεση δυνατότητα και πυρόσβεσης αλλά και για άλλες χρήσεις του νερού».

:s_dance

Αλλά μιας και θα παίξει μπόλικο Μάτι μέχρι τις εκλογές, μην ξεχάσουμε μια μικρούλα, τόσο δα λεπτομέρεια: πως ακόμη και στην δίκη για το Μάτι, δεν δικάζεται κανείς από τους υπεύθυνους της διαχείρισης της φωτιάς τότε.
:s_bye
Για την αποτυχία αυτή υπάρχουν ευθύνες με ονοματεπώνυμα
Πώς συνδέεται η καταστροφή στην Εύβοια με την τραγωδία στο Μάτι. Τα αναπάντητα ερωτήματα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Πολιτικό πλήγμα η μεγάλη έκταση της καμμένης γης.

https://www.lifo.gr/stiles/optiki-gonia ... mateponyma
Η ακατανόητη επιλογή του εμπλεκόμενου στο Μάτι ως αρχηγού της Πυροσβεστικής
Ποιος είναι όμως ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος που επέλεξε η κυβέρνηση και στο βιογραφικό του αναφέρει ότι έχει λάβει μέρος σε δύσκολες επιχειρήσεις διάσωσης και κατάσβεσης μεταξύ των οποίων η Κινέττα Αττικής το 2018, χωρίς καμία αναφορά στο Μάτι;

Οι συγγενείς των νεκρών της φωτιάς στο Μάτι σε προ μερικών μηνών επιστολή τους προς τον πρωθυπουργό, με την οποία ζητούσαν την άμεση παραίτηση του Αρχηγού, αναφέρουν για το ρόλο του τότε: “...Ο κ. Κολοκούρης διατηρώντας μια από τις σημαντικότερες θέσεις που αφορούν στη διασφάλιση της ανθρώπινης ζωής, με την παντελή απουσία του, μας άφησε να καιγόμαστε, κυριολεκτικά, αβοήθητους. Από μια φωτιά, η οποία έκαιγε, επί μία ώρα και, σε χαμηλή βλάστηση, προτού φτάσει στον πρώτο Οικισμό, από τους 5 συνολικά όμορους, που έπληξε”.

Ακόμα πιο συγκλονιστική όμως, ήταν η κατακλείδα της επιστολής εκείνης: “Εμείς, δεν ζητάμε παρεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης, απαιτούμε όμως να μας απαλλάξετε από το αίσθημα οργής, απογοήτευσης και θλίψης που προκαλεί η παραμονή του κ. Κολοκούρη σε μία τόσο κρίσιμη και σοβαρή θέση. Πώς άλλωστε μπορεί να αντιμετωπίσει ως Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, μία άλλη, ανάλογη, αλλά ακόμη και μικρότερη κρίση, όταν «κρύβεται», για την ανικανότητά του, πίσω από ισχυρισμούς, όπως η ώρα που χάθηκαν οι άνθρωποί μας;”

Λίγο καιρό πριν η Αθηνά Μουτάφη, που έχασε τον 25χρονο γιο της, είχε στείλει κι εκείνη μια παρόμοια επιστολή με το ίδιο αίτημα, αλλά ο Στ. Κολοκούρης αν και κατηγορούμενος για το Μάτι, παρέμενε στη θέση του και ποτέ δεν λογοδότησε κανένας για την ακατανόητη αναβάθμισή του σε αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος. Ο πραγµατογνώµονας ∆ηµήτρης Λιότσιος, ο οποίος έγινε γνωστός µετά τις καταγγελίες για απειλές σε βάρος του µε στόχο τη συγκάλυψη, στην καταθεση του αναφέρει ότι “ο κ. Κολοκούρης απέφυγε να µου απαντήσει σε συγκεκριµένα ερωτήµατα ως όφειλε, εµποδίζοντας έτσι και αυτός το έργο που µου είχε αναθέσει η Εισαγγελία Πληµµελειοδικών Αθηνών”.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα σας πουν για το Μάτι, θυμηθείτε πως κάποιοι όχι μόνον δεν τιμωρήθηκαν, αλλά πήραν και προαγωγή.
:s_sarcastic :s_roses

ΣΗΜ: Το άρθρο της Lifo υπογράφει η Βασιλική Σιούτη, που αν μη τι άλλο, ζαία δεν την λες για κανένα λόγο. :s_dunno