Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Chris
#801745 Εγω θελω να πω εδω πως ανεξαρτητως ξουραφιου, το αποτελεσμα μου ηταν μια ετσι μια γιουβετσι, μεχρι που εκανα το εξης: βαζοντας το ξουραφ' στην ξυριστικη, το σπρωχνω προς τη μια πλευρα με το νυχι μου, και παει 1-2μμ ξερω γω, γιατι το pin της ξυριστικης εχει ελαχιστα μικροτερη διαμετρο σε σχεση με την τρυπα του ξουραφιου, και ξυριζω χρησιμοποιωντας μονο εκεινη την πλευρα, και κανει διαφορα, ξυριζει βαθυτερα. Η αλλη πλευρα ξυριζει δεν ξυριζει. Σημαινει πως με μια ξυριστικη πιο "ελευθερας" δε θα ειχα αυτο το προβλημα? Παντως τα 2 βασικα θετικα παραμενουν: μηδεν κοψιματα, μηδεν ερεθισμοι
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#801746
Chris έγραψε:Εγω θελω να πω εδω πως ανεξαρτητως ξουραφιου, το αποτελεσμα μου ηταν μια ετσι μια γιουβετσι, μεχρι που εκανα το εξης: βαζοντας το ξουραφ' στην ξυριστικη, το σπρωχνω προς τη μια πλευρα με το νυχι μου, και παει 1-2μμ ξερω γω, γιατι το pin της ξυριστικης εχει ελαχιστα μικροτερη διαμετρο σε σχεση με την τρυπα του ξουραφιου, και ξυριζω χρησιμοποιωντας μονο εκεινη την πλευρα, και κανει διαφορα, ξυριζει βαθυτερα. Η αλλη πλευρα ξυριζει δεν ξυριζει. Σημαινει πως με μια ξυριστικη πιο "ελευθερας" δε θα ειχα αυτο το προβλημα? Παντως τα 2 βασικα θετικα παραμενουν: μηδεν κοψιματα, μηδεν ερεθισμοι
Ποια μηχανή έχεις ?


< >
Άβαταρ μέλους
By vagmann
#801804
Armodios έγραψε:Καλημέρα και καλή ανοιξιατικη Κυριακή. Αν και δεν είναι ακριβώς θέμα περιποίησης (και επειδή δεν το βρήκα στην αναζητηση) έχει ασχοληθεί κάποιος συνφρουμιτης με το θέμα της αντιμετώπισης αραίωσης μαλλιών? Όχι πια στο θέμα πρόληψης αλλά στην επέμβαση.
Δεν έχω κάποιο γνωστό να ρωτήσω κατευθυντηριες γραμμές κ από την άλλη το νετ είναι γεμάτο διαφημίσεις εταιρειών που υπόσχονται θαύματα...άλλες που κάνουν τα πάντα κ άλλες θεωρητικά εξειδικευμένες σε αυτό.
Thx.



Θα σε βοηθήσει:
https://www.hairlossgr.com/forum/
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#801805
bujinkan έγραψε:Ησυχια μεγαλη διακρινω... Εδω και ποσο καιρο ουτε ενα βιντεακι απο τον θωμα.....χ,,, :hmmm:


Έχω να ξυριστώ πλήρως πάνω από μήνα μη σου πω και δύο.
Από τότε που πήρα το KING C GILLETTE BEARD TRIMMER τριμάρω μ΄αυτό. Έχει πολύ καλύτερη αίσθηση από ένα Panasonic πιο ακριβό που έχω.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#803438 Για τα επόμενα δύο χρόνια μπορεί και περισσότερα είμαι οκ. Στην τιμή των 4 σκετων πήρα 5 και με τα έξοδα αποστολής μέσα

Άλλη μηχανή παίζει να πάρω, λεπίδες όχι..Εικόνα

.
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#803832 Καλημέρα στην ξυριστοπαρέα του φόρουμ, μετά από καιρό :lol:
Δεκέμβρη που ήμουν Ελλάδα κατέβηκα Αθηνα και πηγα για προσκήνυμα στο Hairmaker στην Αργυρουπολη που βολευε :lol: .
Κατεθεσα 150€ :lipsealed:
Θα γραψω μετά οταν δω τι ειχα πάρει κάποια έχουν ήδη δοκιμαστεί. Αλλα ειναι πολλά ακόμα που δεν τιμήθηκαν για να εχω να δειχνω :shifty: αν και τα εχουν κανει αλλοι :lol:
Άβαταρ μέλους
By Δημ.Φυλακτος
#803857
Νίκος Παππάς έγραψε:
Άλλη μηχανή παίζει να πάρω, λεπίδες όχι..
Εικόνα


Τι διαφορες εχεις βρει με αυτες;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Δημ.Φυλακτος
#803866 Οι Μαυρες ειναι παλαιοτερες και ετσι πωλουνται στην ιαπωνικη αγορα.
Ελεγα μηπως ειχαν καποια διαφορα απο τις νεωτερες τις Κιτρινες που πωλουνται στα αλλα κρατη.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#803869 5 κομμάτια vs 10 κομμάτια και πωλούνται παντού. Ειναι το ιδιο πραγμα λέμε. Και αν δεν με πιστεύεις πανε στο website της feather.
Άβαταρ μέλους
By Δημ.Φυλακτος
#803905 Εικόνα

Τις ξερω οπως βλεπεις και τις 2 απλα πριν 12 χρονια ειχε γινει μια συζητηση πως οι Μαυρες δεν εκοβαν τοσο σωστα οσο οι Κιτρινες.
Ελεγα μηπως ο συνφορουμιτης ειχε δοκιμσει τις αλλες και ειδε διαφορα.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#803908 Όπως ειπα πανε μια βόλτα στο site της εταιρείας και ασε τις συζητήσεις και τις εικασίες πριν από 12 χρόνια.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#803925 μλκες τετοια σπλατερια δεν εχει ξαναματαγινει :rant:

Κοβω την πρωτη φετα μπεικον και σκεφτομαι "ΠΑΝΕ αργα, δε βιαζομαστε". Συνεχιζω χαλαρα και χωρις να αισθανθω σφαξιμο, βλεπω αλλες 2 κουκιδες αιμα δωθε κειθε. Σκεφτομαι "τι γινεται ρε πστη μου, ας φτιαξω παλι αφρο να πασαλειφτω". Με το που ξεκιναω, παλι μπεικον :dizzy:

Ελαττωματικος μας βγηκε ο Ιαπωνας σαμουραι ο Φιδερ. Και να φανταστειτε οτι ημουν ηρεμος και χαλαρος, για αυτο ειμαι σιγουρος οτι δεν εγινε απο δικια μου χοντραδα η σπλατερια. Εγω ο ερμος, μετα το τριτο κοψιμο αρχισα τις χριστοπαναγιες :innocent: