- 02 Δεκ 2022, 12:39
g8777 έγραψε:otso έγραψε:Επισης μια γνωμη μια και στα φορουμ για σκυλια δεν βγαζεις ακρη και αν μιλησεις για τροφη απο το λιντλ πεφτουν να σε φανε και μιλανε για τροφες που κοστιζουν οσο να τρωει μια οικογενεια .
Αυτές οι Coshitba του Λιντλ.
Δεν έχω ματαδει αδέσποτα γατιά να μην πλησιάζουν τροφή. Με το που τις ανοίγεις σου έρχετα μποχα ,λες και μπαίνεις στις τουαλέτες της μονάδας μετά το μεσημβρινό μείγμα φασολάδας on ice, τριμμένου λάχανου που περίσσεψε στην λαϊκή και αυτό πάνω δεξιά που το έχω δεί μόνο σε ιαπωνικό πορνό.
Δεν λέω να πάρεις τίποτα Royal Canin ( άλλο τι θα γράψεις στο φόρουμ
) αλλά κάνε μια βόλτα από κάνα κτηνιατραδικο , συνήθως βρίσκεις καλά πακέτα.
Γεγονός είναι ότι οι ζωοτροφές έχουν πάρει τον ανήφορο λες και κατέβασες σε τρίτη από πέμπτη σε Civic του 95.
Πάλι καλά που το ρεύμα είναι σχεδόν Τσάμπα.
Ρε τον g , με προβληματησε
πραγματικα με προβληματησε , δεν κοιμηθηκα
ασ παραβλεψουμε τις επισκεψεις τουαλετων σε τοπικες μοναδες η την εικονα g στα τεσσερα να οσμιζεται ως αλλος κυων πεταμενα λαχανα στην λαικη ,εξ αλλου τα βιτσια ειναι προσωπικη υποθεση του καθενος μας.
Η σκεψη ομως γιατι οι Γιαννιωτικες γατες δεν τρωνε τροφη απ το λιντλ , ενω οι δικες μας τρωνε οτι τους δωσεις ,αδεσποτες και δεσποζομενες δεν με αφηνε να κοιμηθω .
Εν τελει κατα τις 5 βρηκα την μονη εξηγηση που μπορω να δωσω , οι ηπειρωτικες γατες ειναι απογονοι των γατιων του Αλη πασα γνωστου φιλοζωου της εποχης και ειχαν μεγαλωσει στα οπα οπα , πραγμα που συνεχιστηκε μεχρι τις μερες μας λογω και της ευμαρειας της περιοχης , ασχετα αν ο HF κλαιγεται .
Ετσι αυτες οι γατες κρατησαν χαρακτηρα .
Οι δικες μας οι φουκαριαρες παντα ηταν και ενοιωθαν παρακατιανες , σαν τους κατοικους αυτου του τραγικου τοπου , κι οχι μονο απ τα λιντλ τρωνε , αλλά και απ τον τοπικο μπακαλη που πουλαει ληγμενα τροφιμα με διορθωση με μαρκαδωρο της ημερομηνιας ληξις και την γατοτροφη πουλαει μιση τιμη απ τα λιντλ σε μεγαλη ευχαριστηση του γιου μου που ταιζει καμμια 20αρια αδεσποτα απ το υστερημα του
Απ οτι μου λεει δεν του εχουν εκφρασει παραπονα .
Ετσι κοιμηθηκα και εγω λιγο .
και ενα πραγματικο γεγονος
στο χωριο μου υπαρχει η εκφραση και του κρεμμυδ θα φαει σαν τα σκλια τ βασλια .
Οταν ηρθε η χουντα και ο βασιλευς αφου κρυβοταν απο χωριου εις χωριον οπως ελεγαν τοτε , τελικα την κοπανησε , επεσε πλιατσικο στο τατοι . Χωριανος ρουφιανος φιλοβασιλικος ειχε ακρες και την επεσε κι αυτος , εφερε στο χωριο τρακτερ και αλλα γεωργικα εργαλεια , μεσα σολα εφερε και τρια γερμανικα λυκοσκυλα που ειχαν εκει . Ολοι οι πιτσιρικαδες κι οχι μονο θαυμαζαν τα σκυλια του βασιλια κοσμος συνεχεια να τα δουν και να θαυμασουν τους βασιλικους τους τροπους και φερσιματα . Τα αγερωχα και περηφανα αυτα πλασματα περιμεναν το φιλετο τους . Ο κουλουμπουρδας ομως τους φεροταν οπως στα αλλα σκυλια της περιοχης , στο τσακιρ κεφι κανα ξεροκομματο.
Αντεξαν τρεις μερες χωρις φαι μετα ηρθε ο απολυτος εξευτελισμος αρπαζαν το κρεμμυδι στον αερα .
Ουρες ο κοσμος να δει τον ξεπεσμο , τα βασιλικα σκυλια να τσακωνονται για ενα κρεμμυδι .
Για την ιστορια δεν μακροημερευσαν.