Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mirage
#796093 Η οποία τρύπα περιέπλεξε κατά πολύ την κατασκευή του κανονικου Μετρο...
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#796096 Εγώ θυμάμαι λαμαρίνες και μία "τρύπα" στον χώρο της ΔΕΘ, "κάτω" από το Palais de Sports. Ήμουν βέβαια μικρός. Τόσο λάθος θυμάμαι;
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#796131 Θα αργήσει λίγο ακόμα...

Εργαζόμενοι Μετρό Θεσσαλονίκης: Έτοιμοι για απεργία διαρκείας – «Δεν βγαίνει ο μήνας»

https://www.typosthes.gr/thessaloniki/2 ... -bgainei-o
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#797551 Ήμαρτον

https://www.news247.gr/koinonia/thessal ... 66561.html

Θεσσαλονίκη: Οδηγός έπεσε πάνω σε 6 οχήματα κι εξαφανίστηκε

Σοβαρές ζημιές υπέστησαν παρκαρισμένα αυτοκίνητα σε δρόμο της Θεσσαλονίκης, όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω τους το πρωί της Κυριακής. Ο οδηγός το κλείδωσε κι έφυγε.

Υλικές ζημιές σε τουλάχιστον έξι σταθμευμένα αυτοκίνητα προκάλεσε ένας οδηγός στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος καρφώθηκε κατά πάνω τους, κλείδωσε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε από το σημείο!

Το συμβάν σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής, όπως αναφέρει το Thesstoday.gr όταν ο οδηγός -αγνώστων στοιχείων έως τώρα- έπεσε κάτω από άγνωστες συνθήκες πάνω σε σταθμευμένα οχήματα επί της οδού Ανθέων.

Δύο εκ των έξι οχημάτων υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές, με τους ιδιοκτήτες να αντικρίζουν έκπληκτοι την εικόνα από το τροχαίο.

Το όχημα του οδηγού κομματιάστηκε από την πρόσκρουση, ενώ η Τροχαία έριξε και πριονίδι στο οδόστρωμα για την ασφάλεια των διερχόμενων αυτοκινήτων.
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#797671
Κύριε αντιδήμαρχε τι θα γίνει με τη νερατζιά που ξέρανε η εταιρία πριν ένα χρόνο;
https://parallaximag.gr/thessaloniki-ne ... ena-chrono

τσεκουράτα πράματα :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#798470 Ίωνος Δραγούμη και Φιλίππου παρκάρεις άνετα; Ή έστω αν υπάρχει κάποιο τίμιο parking εως 10€ ημέρα. Λέμε ν'ανέβουμε τις γιορτές με το αυτοκίνητο και το σκυλί μαζί κι έχω βρει ένα ξενοδοχείο εκεί γύρω. Δυστυχώς το Colors που ήθελα δεν έχει διαθεσιμότητα.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#798477
Dimitris_P έγραψε:Ίωνος Δραγούμη και Φιλίππου παρκάρεις άνετα; Ή έστω αν υπάρχει κάποιο τίμιο parking εως 10€ ημέρα. Λέμε ν'ανέβουμε τις γιορτές με το αυτοκίνητο και το σκυλί μαζί κι έχω βρει ένα ξενοδοχείο εκεί γύρω. Δυστυχώς το Colors που ήθελα δεν έχει διαθεσιμότητα.


Όλα εξαρτώνται από την ώρα και τη μέρα. Μπορεί να βρεις άνετα μπορεί και όχι. Μπορείς να πας στο υπαίθριο της Αριστοτέλους και να περιμένεις από 5-20 λεπτά μέχρι να φύγει κάποιος και να μπεις ή αλλιώς κάνεις 20 λεπτά γύρους.
Πάρκινγκ έχει το Καραβάν Σαράι αλλά πρέπει να είναι λίγο πάνω από 10€ για 24ωρο αλλά έχει και άλλα 2-3 εκεί γύρω. Αν δε μετακινείς το αυτοκίνητο δε θα σε βολέψει/συμφέρει να το βάλεις σε ελεγχόμενη στάθμευση.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#798478 Η βασική μετακίνηση θα γίνεται με τα πόδια. Αν τύχει μπορούμε να πάμε και σε καμια άλλη περιοχή

Τώρα πρέπει να βρούμε και dog friendly μαγαζιά (καφέ + φαγητό).
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#798511 Ρε γιατί τον τρολλάρετε τον άνθρωπο; Να βρει παρκάρισμα Δραγούμη ρώτησε. Κι εγώ κάποτε ρώτησα μια τσιγγάνα αν μπορώ να παντρευτώ την Ζέτα Μακρυπούλια. Βασικά πιο πιθανό είναι το τελευταίο... :lol:
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#798513 Βασικά σε ένα μεγάλο κομμάτι των δρόμων της περιοχής υπάρχουν θέσεις ελεγχόμενης στάθμευσης, είτε επισκεπτών είτε κατοίκων.
Να βρει σε θέση επισκεπτών για κανένα τετράωρο δεν είναι απίθανο (επί πληρωμή). Το πρόβλημα είναι ότι δεν θα μπορεί να το αφήσει παραπάνω συνεχόμενα.
Οι λοιπές θέσεις είναι κατοίκων οπότε δύσκολα θα βρει κάτι άλλο.
https://thesi.gr/perioxes-efarmogis/
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#798532 Να πληρώνετε όπως θα πληρώνατε σε οποιαδήποτε αντίστοιχη πόλη του πλανήτη :rtfm: