Δημ.Φυλακτος έγραψε:Στην αμερικη ''το θεμα θα ειχε ληξει'' απο το πρωτο πληρωμα που δεχθηκε την επιθεση χωρις να περιμενει το ποτε θα επιτιθονταν και στα αλλα πληρωματα.
Από πότε η τραγική αστυνομία των ΗΠΑ είναι παράδειγμα προς μίμηση?
Δημ.Φυλακτος έγραψε:Στην αμερικη ''το θεμα θα ειχε ληξει'' απο το πρωτο πληρωμα που δεχθηκε την επιθεση χωρις να περιμενει το ποτε θα επιτιθονταν και στα αλλα πληρωματα.
NickTG έγραψε:Από πότε η τραγική αστυνομία των ΗΠΑ είναι παράδειγμα προς μίμηση?
Geo f1 έγραψε:+1
Αν είσαι νομοταγης πολίτης δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.
Και καμερουλες σε όλους τους αστυνομικούς.
Geo f1 έγραψε:
Αν ήξερες όμως ότι αν τα κάνεις όλα αυτά ο νόμος είναι εναντίον σου τότε μπορεί και να μην τα κανες.
Scotch έγραψε:Geo f1 έγραψε:https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/thessaloniki-efyga-giati-tha-ti-voithouse-o-kosmos-leei-sto-newsit-gr-o-26xronos-ligo-prin-paradothei/3647761/«Η κοπέλα πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά μου με ένα κινητό στο χέρι και ούτε πρόλαβα να αντιδράσω. Πάτησα φρένο και πετάχτηκε πίσω το αυτοκίνητο γιατί γλίστρησε. Το κορίτσι έπεσε πάνω στο αμάξι. Έβαλα μετά ταχύτητα. Μαζεύτηκε πολύ γρήγορα κόσμος εκεί και αισθάνθηκα πως την κοπέλα θα την βοηθήσει ο κόσμος. Και έτσι έφυγα.
Φοβήθηκα γιατί έχω και παρελθόν με δικαστικές υποθέσεις, δεν έχω και επίσημα έγγραφα παραμονής στη χώρα και φοβήθηκα ότι θα με απελάσουν από τη χώρα. Έφυγα και σκεφτόμουν τι πρέπει να κάνω. Έχω τρεις μέρες να κοιμηθώ.
Μπουρδελο
Πάει δυστυχώς το κορίτσι ...
George_Prix έγραψε:
Αλλα απαξ και συλληφθουν, ο νομος (ορθα) δεν κανει διακρισεις αναμεσα σε Ελληνες, σε Ρομα και σε αλλοδαπους...
panos2171 έγραψε:
Κράτα (πάρα πολύ) μικρό καλάθι.
panos2171 έγραψε:Ισχύει ότι έκανε και όπισθεν και την ξαναχτύπησε ή ράδιο αρβύλα του νετ;
George_Prix έγραψε:
Αλλα απαξ και συλληφθουν, ο νομος (ορθα) δεν κανει διακρισεις αναμεσα σε Ελληνες, σε Ρομα και σε αλλοδαπους...

panos2171 έγραψε:Ο νόμος σα νόμος όχι αλλά κάποιος πρέπει και να τον εκτελεί, εκεί σίγουρα υπάρχουν διακρίσεις...
Δημ.Φυλακτος έγραψε:Φανταστειτε τι θα γινοταν αμα συνεβαινε το αντιθετο και ιδιως εαν ο οδηγος ηταν Ελληνας και το θυμα ''ρομα'', θα τα ειχαν σπασει-καψει,θα φωναζαν για ρατσισμο,θα ειχαν τρεξει απο το γνωστο κομμα για συμπαρασταση,δηλωσεις στην καμερα και τα γνωστα.
Τωρα ο δραστης οταν καποτε γινει το δικαστηριο για τα ναρκωτικα θα περιμενει χαλαρα να γινει το αλλο για το τροχαιο αυτο και στα ενδιαμεσα ''La vie est belle".
axel12p έγραψε:Ο τύπος δεν είχε ούτε δίπλωμα. Περίμενε να περάσει το αυτόφωρο και εμφανίστηκε με τον δικηγόρο του κύριος.![]()
Βέβαια τι να περιμένεις, όταν η Αστυνομία δεν μπαίνει στην διαδικασία να ελέγξει αυτοκίνητα όπως το παρακάτω (και όχι μόνο). Ο κύριος κυκλοφορεί άνετος στους δρόμους και όποιον πάρει ο Χάρος.
Δημ.Φυλακτος έγραψε:
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]