Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By g8777
#787305 Αυτά έχεις.
Γράφεις ένα υπερτιμιο ριβιου :s_howdy για το Όπελ Grandaddy αλλά οοοοχι,δεν σ' αφήνει το σαράκι να κάτσεις ήσυχος. Χαρμανιασες, γυρνάς σαν τον Τσίου τα φόρα για να βρεις κάναν πετρολχεντ να αφοδευσει γνώση.

Και τον βρήκες.

Λοιπόν.
Ούτε "φύλλο και φτερό" έκανε το Μάζντα ( μισο άρθρο αναφορά στα σπεκς του κιβωτίου, άλλο μισό στο ποσο racing θα γίνει το αμαξάκι. Τέτοιο μισό-μισό έχω να δω από Δημητρα Λιάνη στην ΕΡΤ 1 το 1983), ούτε απάντησε στο ερώτημα του τίτλου.
Πήρε ενα vbox και έντυσε με επιστημονικότητα ( μόνο τα ΤΖΑΟΥΛ δεν μέτρησε) την καγκουρια που τον δέρνει.

( Άκου ρε πστ. Αυτόματο Μάζντα 2 μπαίνει για πρόγραμμα στον ένα μήνα κατοχής. Ακου πατέντα. Μεθαύριο θα τρέξετε να μην χάσετε την ευκαιριαρα, το μπιμπελό των 30κ πραγματικών χλμ.)
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#787309 Τσου! Μόνος του "με" έστειλε (Σαλονικιός γαρ) το παραπάνω κείμενο, γιατί διαφωνεί με το συμπέρασμά μου. Ότι "αν παραδοσιακό Mazda 2, πάρτε το χειροκίνητο. Αν θέλετε ντε και καλά αυτόματο 2, πάρτε το Yaris-2"'.
Με παραδέχεσαι πόσο ακομπλεξάριστος είμαι; Δεν παίζει να το δημοσίευε άλλος.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#787312 Σε παραδέχομαι και ταυτόχρονα σε λυπάμαι που αναγκάζεσαι να υπομενεις τις μπουγατσες σε αυτοκινητιστικό και ποδοσφαιρικά θέματα. :s_empathy

Και τι έγινε που στο έστειλε δλδ; Εσένα σου άρεσε τόσο που το ανεβασες απνευστι στο Σαητ;

Αμα ειναι να σου στείλω και εγώ ενα κείμενο για την Κέλλυ Πικέ που χω ευκαιρο.

Σάμπα συνέλθει. Μεθαύριο που θα τρέξουμε το φόρουμ του cartalk πως θα τους μαζεψουμε ολους εκεί μέσα; Εγώ εσυ και ο gatoz θα είμαστε. Θα προτιμήσουν ΗΦ :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Dimsabas έγραψε:Μοναδικό συλλεκτικό RS Q3 με 400 ίππους και μόλις 555 κομμάτια.

https://cartalk.gr/neo-audi-q3-edition- ... 5-monadon/

Cupra Formentor VZ5 πιο ωραίο
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Dimsabas έγραψε:Μοναδικό συλλεκτικό RS Q3 με 400 ίππους και μόλις 555 κομμάτια.

https://cartalk.gr/neo-audi-q3-edition- ... 5-monadon/

Επετειακη εκδοση λεει, στα ιδια αλογα με την κανονικη. Τι τρομπες ειναι αυτοι ρε :thumbsdown: