Wannabe TikToker: www.tiktok.com/@tmantzas1
manoliossss έγραψε:Εγώ πάλι από τότε που άρχισα τον συνδυασμό r41 feather νομίζω πως όλα τ αλλά δεν με καλύπτουν.2 χέρια κάνω και έχω πάρει και τις τρίχες που θα βγουν αύριο
< >
George_Prix έγραψε:Έχω ρ41 έχω και φτερά αλλά ποτέ δεν τα έχω συνδιάσει. Κάθε ποσες μέρες ξυριζεσαι με την 41 ? Με τρίχες 3ων ημερών πως τα πάει ?manoliossss έγραψε:Εγώ πάλι από τότε που άρχισα τον συνδυασμό r41 feather νομίζω πως όλα τ αλλά δεν με καλύπτουν.2 χέρια κάνω και έχω πάρει και τις τρίχες που θα βγουν αύριο
< >
Ετσι κι εγω. Στην αρχη ειχα παρει καμια 10αρια διαφορετικα πακετα ξυραφακια. Με το που κουμπωσα πρωτη φορα το Φιδερ χαρισα ολα τα υπολοιπα και πηρα απο το Αμαζον μια 20αδα κουτακια Φιδερ που ειχε σε καλη προσφορα. Αισθανομαι τοσο καλυμμενος με το συνδυασμο Ρ41 + Φιδερ που ουτε καν εχω περιεργεια να δοκιμασω κατι αλλο τα προσεχη χρονια...
bujinkan έγραψε:George_Prix έγραψε:Έχω ρ41 έχω και φτερά αλλά ποτέ δεν τα έχω συνδιάσει. Κάθε ποσες μέρες ξυριζεσαι με την 41 ? Με τρίχες 3ων ημερών πως τα πάει ?manoliossss έγραψε:Εγώ πάλι από τότε που άρχισα τον συνδυασμό r41 feather νομίζω πως όλα τ αλλά δεν με καλύπτουν.2 χέρια κάνω και έχω πάρει και τις τρίχες που θα βγουν αύριο
< >
Ετσι κι εγω. Στην αρχη ειχα παρει καμια 10αρια διαφορετικα πακετα ξυραφακια. Με το που κουμπωσα πρωτη φορα το Φιδερ χαρισα ολα τα υπολοιπα και πηρα απο το Αμαζον μια 20αδα κουτακια Φιδερ που ειχε σε καλη προσφορα. Αισθανομαι τοσο καλυμμενος με το συνδυασμο Ρ41 + Φιδερ που ουτε καν εχω περιεργεια να δοκιμασω κατι αλλο τα προσεχη χρονια...
< >
kovathe έγραψε:Για τριμαρισμα σε γένια/μούσι τι χρησιμοποιείτε;;
Μια κουρευτική που έχω της Remington ποτέ δε κατάφερα να τριμαρω σωστά όπως θα ήθελα. Μόνο να τα παίρνεις όλα κάνει.
Για μαλλιά ήταν πολύ καλή.
Όχι. Μας λέει ότι όταν σου χει σαλεψει από την φαπ[…]
Εθνικοποιημένη ΕΙΝΑΙ αλλά έδωσαν σε επιλεγμένα fun[…]
https://www.gazzetta.gr/basketball/nba/2279367/nba[…]
Το μονο προβλημα που εχω αντιμετωπισει με πολυωρη[…]
Μετά την θριαμβευτική 2η θέση στο mexico,o sir αγ[…]