Για χοντρες μπριζολες κλπ, ψηνω σε φουλ για 1:30 ή και 2 λεπτα για καθε πλευρα για να θωρακιστει και μετα σε χαμηλη ενταση μεχρι να δειξει το θερμομετρο την θερμοκρασια που θελω.
Καποιοι το κανουν ακριβως αναποδα, αλλα εμενα προσωπικα δεν με βολευει.
πολυ χρήσιμη, ειδικα για μικρες ποσοτητες πχ για να ενα βραδυ μπεργκερ η 2 μεγαλια φαγκρια
Αλλα εχω μια χωρις χερουλι για να κλεινει το καπακι.
Μας εχει βολεψει πολυ.
Απλως θελει γαντια για να την πιασεις να την γυρισεις ή να την βγαλεις οταν ειναι ετοιμα.
δλδ μια φορα εψησα γαριδες και ειχα εκνευριστει να τις γυρναω μια-μια
πλεον περασμα στα προηγουμενα μεταλλικα σουβλακια, εγκλωβισμος στην σχαριτσα, problem solved
λιγο πιο μπελαλιδικη μου φαινεται η δικη σου, αλλα ναι εχει το πλεονεκτημα να μπαινει ολη μεσα
πεταξα κατευθειαν πανω το πιο χοντρο κομματι μοσχαρι που βρηκα για να δουμε τι κανει, 3 λεπτα η καθε πλευρα και λιγο ορθιο να παρει και γυρω γυρω. Τετοιο κομματι κανονικα, ακομα και στο γκαζι, θα το εβαζα και 10 λεπτα στο φουρνο μετα για να φυγει απο το rare, αλλα σημερα δε μαγειρευα για να φαω, αλλα για να τεσταρω το ματι. Προφανως τελειως διαφορετικη συμπεριφορα απο το γκαζι στο ψησιμο, αλλα τη δουλεια του την κανει και με το παραπανω
Ευχαριστω οσους συμμετειχαν με τη γνωμη τους
Το φασολάκι δεν κατάλαβα γιατί έπρεπε να το μαγειρεψεις κάπως πριν το πετάξεις αλλά οκ γούστα είναι αυτά χαχαχαχα
Fiat Panda 7,6l/100km