Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By g8777
#785219 Καλα, δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.

Μισο λεπτο Μαρκε.


Τι ανακοινωσε ο Ιλον:


Εικόνα


Τι καταλαβε ο ΗΦ:

Εικόνα

Tι θα του στειλει ο Ιλον:

Εικόνα

Τι θα καταλαβω εγω οτι εστειλε:

Εικόνα

:shifty:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#785588
g8777 έγραψε:Tι θα του στειλει ο Ιλον:

Εικόνα


:





Εικόνα


“The robot can actually do a lot more than we just showed you,” Musk said at the event. “We just didn’t want it to fall on its face.”


Εικόνα

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Brace (x3)
Άβαταρ μέλους
By Chris
#785604 Εικόνα

Ελπιζω να εχει σκεφτει και θεση για την εξωλεμβια, αλλιως δεν το βλεπω να πηγαινει πολυ μακρια...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#786019 Διαβαζα προχθες οτι το ηλεκτρικο Mustang πουλαει 8 φορες περισσοτερο απο το βενζινοκινητο. Δεν κρατιουνται να εξηλεκτριστουν τα Αμερικανακια!
Άβαταρ μέλους
By markvag
#786066 Για πάμε λίγο αλλιώς...

Tesla says 'full self-driving' beta software will never be fully autonomous, emails to regulators show

And although Tesla has been pre-selling a $10,000 feature called "full self-driving capability" (FSD), the carmaker has told California regulators it won't make cars fully autonomous in the immediate future, according to emails made public on Friday.
.....................................
"we do not expect significant enhancements" that would allow the system to take on all driving tasks, and that "a final release of City Streets will continue to be an SAE Level 2, advanced driver-assistance feature."
......................................
Tesla's official stance that the FSD beta's public release won't provide full autonomy appears to contradict Musk's bullish claims about the technology.


Tesla did not respond to a request for comment.


Κλασσικά εικονογραφημένα... :lol: :lol:

Αλλά κατά τα άλλα είναι πλήρως αυτόνομο, ένα κλικ χρειάζεται, όπως λέει και ο Έλον (ο μεγαλύτερος παπάτζας που έχει υπάρξει) :lol: :lol:


Καμία σχέση αυτό με τα αυτοκίνητα φυσικά, απλά να ξέρουμε για τι πράγμα μιλάμε...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#786081 Εγώ τα έχω πει καιρό τώρα, αλλά ως γνωστόν είμαι fanboy. Δεν πρόκειται να πιστοποιήσει τίποτε πάνω από level 2 η Tesla, αλλά την ίδια στιγμή θα εξελίσει το FSD διαρκώς. Και προφανώς, θα συνεχίσει να πουλάει μια χαρά.
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#786084 Το "δεν προκειται" δεν ειναι δοκιμο, γι αυτο και υπηρξε ολη η συζητηση.
Το "δεν μπορει" (και γι αυτο δεν προκειται) θα ηταν το σωστο!
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#786088 Όπως προτιμάς. Κανείς δεν μπορεί να πιστοποιήσει αυτόνομη οδήγηση σήμερα στο σύνολο των δρόμων εκεί έξω. Ούτε η Tesla, ούτε κανείς. Όποιος περάσει πάνω από την Level 2 πιστοποίηση, θα είναι σε εντελώς συγκεκριμένους αυτοκινητοδρόμους και μόνον. Ούτε λόγος για κίνηση σε πόλη κλπ.
Στο ενδιάμεσο βέβαια, η Tesla θα συνεχίζει να πουλάει το FSD, αυτό θα βελτιώνεται συνεχώς, και πολύς κόσμος θα συνεχίζει να το χρησιμοποιεί, με τον τρόπο που έχω εξηγήσει πάρα πολλές φορές. Και θ'απέχει πάρα πολύ από τις προσπάθειες των υπολοίπων, που συχνά δείχνουν απελπισία. Πχ η Volvo:
(στο 1:43: https://www.youtube.com/watch?v=a1uB9C9ET2k?t=103


Αθροίζει:
1x LiDAR
8x cameras
16x ultrasonic sensors
Οπότε θα σκεφτεί κάποιος, κοίτα εδώ χαμούλης η Volvo, μωρή τσιγκούνα Tesla, που πας μόνον με τις κάμερες; KAI LiDAR ΚΑΙ 16 ultrasonic sensors η Volvo!
:yahoo:
Πρέπει να είναι πολύ γαμάτοι για να βάζει τόσους αυτοί οι σένσορες... :s_biggrin :shifty:
Επειδή είναι άκρως επαναστατική αυτή η τεχνολογία, έψαξα πολύ να βρω τι είναι, και γι'αυτό και θα βάλω και spoiler για να μην βρούμε κάνα μπελά:
Εικόνα

:s_dance :s_sarcastic :s_rofl

Πέρα από την πλάκα, το LiDAR είναι σοβαρή τεχνολογία εννοείται, αλλά δεν έχει πάντα πλεονεκτήματα από μια απλή κάμερα. Αν βάλεις στο παιχνίδι και κάμερες με IR ή και θερμικές, αλλάζει ακόμη περισσότερο.
Μπορεί τελικά το LiDAR να είναι απαραίτητο και η Tesla να κάνει λάθος. Αλλά ακόμη και έτσι, εννοείται πως η πολλή δουλειά, θα γίνεται από τις κάμερες, γιατί το LiDAR από μόνο του δεν μπορεί να μάθει τίποτε για τον κόσμο γύρω του.
https://www.louisbouchard.ai/waymo-lidar/
Άβαταρ μέλους
By g8777
#786106 Προτεινω η Τεσλα να παραγει αμάξα ήδη πινακιδωμενα απο το εργοστασιο

ΥΑ..., ΥΒ..., ΥΕ..., ΥΖ.., ΥΗ.., ΖΖ.., ΖΗ.., ΖΚ.., ΖΜ.., ΙΒ.., ΙΕ..., ΙΖ...., ΙΗ..., ΙΚ..., ΙΜ..., ΙΟ..., ΙΡ..., ΙΤ...., ΙΥ...., ΧΕ...., ΧΖ...., ΧΗ..., ΧΡ..., ΧΤ..., ΧΥ...., ΧΧ...., ΗΒ..., ΟΑ...., ΟΒ..., ΟΕ..., ΟΖ...., ΟΗ..., ΟΙ...., ΟΚ..., ΟΜ..., ΟΝ..., ΟΟ..., ΟΤ..., ΟΥ..., ΟΧ..., ΧΜ..., ΖΕ..., ΖI..., ΖΟ...

Μερικες προτασεις για την ταξινομηση των πινακιδων που σκεφτηκα τελειως μοναχομ :oops:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#786111 Δεν υπαρχει, το ποστ ειναι σοβαρο.

Τα καλαμπουρια ειναι πιο πανω.