Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
uncle_nontas έγραψε:Μου αρέσει που επέστρεψα στη δουλειά μου.
Δε μου αρέσει η σχετικά ανησυχητική έκτακτη μαγνητική που πρέπει να κάνω εντός των ημερών.

Ευχομαι καλα αποτελεσματα!
Άβαταρ μέλους
By dekouk
Scotch έγραψε:
dekouk έγραψε:Μου αρέσει που με σταμάτησαν σήμερα για έλεγχο με το αυτοκίνητο περιοχή Θέρμης Θεσσαλονίκης, κ ήταν αρκετή η επίδειξη ταυτότητας/διπλώματος από την εφαρμογή στο κινητό.

Άδεια ασφάλεια δεν ασχολήθηκαν...

Ένα ψυχολογικό στερητικό σύνδρομο τα έχω ακόμη όταν φεύγω από το σπίτι κ συνειδητά αφήνω κάρτες διπλώματα...

Το δίπλωμα είναι από τα καινούργια ή το ροζ;
Τα καινούργια. Όσοι έχουν ροζ η εφαρμογή δεν το εμφανίζει. Το είδα στη γυναίκα μου.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
dekouk έγραψε:Το δίπλωμα είναι από τα καινούργια ή το ροζ;
Τα καινούργια. Όσοι έχουν ροζ η εφαρμογή δεν το εμφανίζει. Το είδα στη γυναίκα μου.[/quote]
Κι εγώ το ίδιο θέμα έχω. Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By djkostas
dekouk έγραψε:Τα καινούργια. Όσοι έχουν ροζ η εφαρμογή δεν το εμφανίζει. Το είδα στη γυναίκα μου.

Scotch έγραψε:Κι εγώ το ίδιο θέμα έχω. Ευχαριστώ.

Εγώ έχω το ροζ και το εμφανίζει μια χαρά η εφαρμογή.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#782620 Μου άρεσε που κατάφερα να αλλάξω μόνος μου το ύφασμα στον ουρανό και τα κολωνάκια του αυτοκινήτου. Σε όσους ρώτησα μου ζητούσαν από 130 έως 160€ για αυτή την δουλειά και τελικά κατάφερα να την κάνω με 30€.
Δεν μου αρέσει το ότι το αυτοκίνητο βγάζει διαρκώς προβλήματα λόγω ηλικίας και θα πρέπει είτε να χώνω διαρκώς λεφτά ή να αφιερώνω πολύ ώρα για να τα διορθώνω μόνος μου. Επόμενο project επισκευή μονάδας καλοριφέρ. Ο μάστορας ζήτησε 250€. Να δούμε πως θα πάει αυτό...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
axel12p έγραψε:Ένα VW 20έτιας είναι, τι να μην βγάλει προβλήματα, εδώ καινούργια αυτά αρχίζουν να σκορπάνε :lol:

Τιναφταπουλες για τη μαρκα και την ηλικια ρε? :shifty:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#784714 Προλαβαινω ενα τελευταιο ποστακι πριν τελειωσει το μπουκαλι :shifty:

Δε μου αρεσει αυτη η μοδα που κρυβουν/διαγραφουν το μοντελο απο τα αμαξια και μαλιστα το εχουν στα εξτρα ολοι οι κατασκευαστες στη διαμορφωση. Και καλα "οσοι ξερουν, καταλαβαν". Δεν κοβει και πολυ το ματι μου και συνεχεια ειμαι με το αγχος αν καταλαβα το σωστο μοντελο :rant:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#784720 Ούτε εμένα. Βέβαια είχαμε φτάσει στο σημείο να έχουμε turbo, 16v twin-cam, twin-spark, 224v και eki ke klimaticmo και ένα σωρό άλλες σαχλμάρες σιδηροδρόμους. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By NiTse
George_Prix έγραψε:Προλαβαινω ενα τελευταιο ποστακι πριν τελειωσει το μπουκαλι :shifty:

Δε μου αρεσει αυτη η μοδα που κρυβουν/διαγραφουν το μοντελο απο τα αμαξια και μαλιστα το εχουν στα εξτρα ολοι οι κατασκευαστες στη διαμορφωση. Και καλα "οσοι ξερουν, καταλαβαν". Δεν κοβει και πολυ το ματι μου και συνεχεια ειμαι με το αγχος αν καταλαβα το σωστο μοντελο :rant:

Γι αυτό το κάνουν ή απλά για να μην φαίνεται αν είναι Α160, 180,ή 200, 116ή 118 κτλ. Εκτός να εννοείς ότι σε focus θα βγάλουν το focus.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#784761 Μαλλον τον πονεσε το ποστακι μου στο βαλτε μια φωτο του αυτοκινητου σας :s_biggrin

Εμενα μου αρεσει παντως, εχοντας μεγαλωσει βλεποντας παντου nissan datsun cherry 16v tourbo kompressor Σ quicksilver GLXi παιρνω και αμολυβδη, και αν ειχε σηματα το δικο μου λογικα θα τα ξηλωνα

Παντως στους διαμορφωτες οσες φορες εχω προσεξει την επιλογη, δεν εχει εξτρα κοστος
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#784764 Συνηθως στα τουμπανα κρυβουν το μοντελο. Και καλα το παιζουν μετριοφρονες και δε θελουν να κανουν φιγουρα? Κλαιν, μας πεισανε :s_tongue

Δηλαδη δε γραφει πισω στα Μερσεντικα GLE 300 D ή AMG GLE 63 που ειναι 2 εντελως διαφορετικα οχηματα. Καποιος που δεν τα εχει ψαξει και πολυ ζοριζεται να καταλαβει αν η καροτσα ειναι GLE ή GLC που μοιαζουν κι ακομα περισσοτερο ζοριζεται να καταλαβει ποιο μοντελο ειναι στη συγκεκριμενη καροτσα.

Ομοιως στα BMW δε γραφουν X6 xDrive40i ή X6 M (που κανει σχεδον τα διπλασια λεφτα). Πολλες φορες δεν εχουν καν το Χ6 απο πισω...