Μπουσε ξερουμε προγραμματιστη που να επεμβαινει στα 7αρια dsg Ελλαδα?
dimviii έγραψε:dimik έγραψε:DQ200 κάνα πολυδισκο που και που, megatronic πάνω από 100Κ τώρα δεν έχει ζητήσει ακόμα, πολυδισκο αλλαχθηκε μια φορά.
Για ροπές κλπ εκεί στα 35-40 ανάλογα πόσο θες να ρισκάρεις.
Εδώ με 1.5 χιλιάρικο τα αλλάζεις όλα πολυδισκο και megatronic, Ελλάδα δεν ξέρω πόσο θα πηγαίνει το μαλλί, φαντάζομαι φτηνότερα. Τιμη ανταλλακτικου για πολυδισκο κάνα 400ρι Luk, βλέπω παίζουν και κιτ επισκευής μεκατρονικ πλέον https://www.ebay.de/itm/255656587577?ha ... SwI2hi6AXu
< >
χαρτοσακουλα δλδ.![]()
ο φιλος εχει αρχισει και ψαχνεται , μολις σκορπισει (γιατι θα σκορπισει)θα το αλλαξει το dsg βαζωντας απο σ3 ,οποτε θα γινει και 4κινητο.
dimviii έγραψε:Θα πρέπει να κόψει και το σασί για να χωρέσει η τετρακίνηση?dimik έγραψε:DQ200 κάνα πολυδισκο που και που, megatronic πάνω από 100Κ τώρα δεν έχει ζητήσει ακόμα, πολυδισκο αλλαχθηκε μια φορά.
Εδώ με 1.5 χιλιάρικο τα αλλάζεις όλα πολυδισκο και megatronic, Ελλάδα δεν ξέρω πόσο θα πηγαίνει το μαλλί, φαντάζομαι φτηνότερα. Τιμη ανταλλακτικου για πολυδισκο κάνα 400ρι Luk, βλέπω παίζουν και κιτ επισκευής μεκατρονικ πλέον https://www.ebay.de/itm/255656587577?ha ... SwI2hi6AXu
< >
χαρτοσακουλα δλδ.![]()
ο φιλος εχει αρχισει και ψαχνεται , μολις σκορπισει (γιατι θα σκορπισει)θα το αλλαξει το dsg βαζωντας απο σ3 ,οποτε θα γινει και 4κινητο.
gto250swb έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε:
Το 7άρι το DSG αντέχει λιγότερη ροπή από τι δικό μου χειροκίνητο. Το εν λόγω 7άρι ε. Το οποίο είναι το DQ200, όχι το DQ250.
Οι προγραμματιστές πάνε τα DQ200 μέχρι όριο τα 40 κιλά ροπής. Μη σου πω όλοι τα παίζουν στα 36-38 κιλά, ενώ τα δικά μας χειροκίνητα αντέχουν και 45 κιλά.
Το DQ200 θεωρητικά δεν πρέπει να ξεπεράσεις τα 35 κιλά νομίζω, τα dq381 S3,cupra κλπ. και 500 πάνε πάνω από 40-45.
dimviii έγραψε:dimik έγραψε:DQ200 κάνα πολυδισκο που και που, megatronic πάνω από 100Κ τώρα δεν έχει ζητήσει ακόμα, πολυδισκο αλλαχθηκε μια φορά.
< >
χαρτοσακουλα δλδ.![]()
dimviii έγραψε:αυτα τα λεον ειναι 8μπεκα?
Giuseppe Busso έγραψε:Το DQ381 είναι άλλη κλάση.
Giuseppe Busso έγραψε:Ωραίος. Νομίζω το έχει κάνει κάποιος αυτό ήδη. Μια χαρά κουμπώνει. Εξάλλου το Leon Cupra StationWagon είναι 4Drive εργοστασιακώς.
Giuseppe Busso έγραψε:Ναι 8μπεκα. Θα κοιτάς 1.8/2.0 Gen3. Αυτά είναι 8μπεκα. 4 μέσα και 4 όξω.
Με κάθε επιφύλαξη αλλά αν θες το μαθαίνω με βεβαιότητα, APS, Revlimit, E-Tuners. Δεν θυμάμαι αν ο Γιώργος Microchips στο Μοσχάτο κάνει τέτοια δουλειά.
Giuseppe Busso έγραψε:Επίσης παίδες αν μιλάμε για εκκίνηση σε κακή ελληνική άσφαλτο, προφανώς και το αμάξι σπινιάρει. Αν μιλάμε για ποιοτική άσφαλτο, ξεκινάει μια χαρά.
Αν μιλάμε για πατήματα με 2ες και 3ες με τα 40 κιλά ροπής, δεν είναι καθόλου σπινιαρίστρα.
Από τα παιδιά που ξέρω, κανένας δεν πατάει εκκίνηση πέρα από εμένα τον βλαμμένο.
Giuseppe Busso έγραψε:Δώσε το Clio ρε και πάρε εσύ το λευκό
Giuseppe Busso έγραψε:Μήτσο χωρίς να ξέρουμε περισσότερα με κάτι γνώστες φίλους, μου είπαν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην φοράει πρόγραμμα στο σασμάν τώρα.
dimviii έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε:Μήτσο χωρίς να ξέρουμε περισσότερα με κάτι γνώστες φίλους, μου είπαν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην φοράει πρόγραμμα στο σασμάν τώρα.
Φοράει από eurodyne,απλά καλό ήταν να ξέρουμε και ποιοι άλλοι μπορούν να επέμβουν.
dimviii έγραψε:Καμία.
Μην Αγχωνεσαι αυτό που βλέπεις είναι φυσιολογικό.
Οταν χανουν 17-0 αυτα λενε. (2020) Μπορει να τα πε[…]
Εθνικοποιημένη ΕΙΝΑΙ αλλά έδωσαν σε επιλεγμένα fun[…]
https://www.gazzetta.gr/basketball/nba/2279367/nba[…]
Το μονο προβλημα που εχω αντιμετωπισει με πολυωρη[…]
Μετά την θριαμβευτική 2η θέση στο mexico,o sir αγ[…]