- 30 Αύγ 2022, 16:56
#779965
Χαιφαδες τα φώτα σας.
Samsung HT-J5550w Home Cinema 5.1
Έχουν ήδη αλλαχθεί καλώδια με καινούρια και κάνω τεστ από τα settings του Blueray.
Το subwoofer όταν είναι ενωμένο με το καλώδιο του δεν παίζει όταν βάζω καλώδιο από άλλο ηχείο παίζει. Το ίδιο κάνει και με το παλιό καλώδιο για αυτό αλλαχθηκαν όλα.
Αντι για το δεξί ηχείο παίζει το κεντρικό, ενώνω το καλώδιο του δεξιού ηχείου στο κεντρικό και παίζει κανονικά το κεντρικό.
Όταν βάζω TV παίζουν και τα 3 μπροστινα εκτός το woofer.
Τα πίσω παίζουν κανονικά και σε τεστ και με την TV.
Η σύνδεση με την TV είναι με καλώδιο HDMI 2.1 σε e-arc port στο οποίο έχω δοκιμάσει όλες τις ρυθμίσεις από την TV (standard, enhanced, Dolby, VVR modes).
Τα ηχεία ενώνονται με το κλασικό κόκκινο μαύρο καλώδιο με ηλιθια clamps και έχω δοκιμάσει επίσης να γυμνωσω ξανά καλώδιο και να τα ενώσω.
Έχω φάει ώρες και ώρες να δοκιμάζω πράγματα, πλήρωσα ένα 50ρικο να αλλάξω όλα τα καλώδια με ίδια με τα βύσματα/χρώματα της Samsung και κοντεύω να τρελαθώ.
ΥΓ το ξέρω ότι η μοίρα με βάζει να διαλέξω μεταξύ Sonos Arc και Sony A7000 αλλά μετά θα με βάλει και η γυναίκα να διαλέξω με ποιο να κοιμηθώ αγκαλιά

< >