Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By postruck
socratesn έγραψε:
postruck έγραψε:Με το νεο τιμολόγιο δεμάτων,εχουμε μεγάλη άνοδο σε ανταλλακτικά αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών.Πρίν κανα μήνα είχα εναν κινητήρα acv για Τ4,απο Θεσ/νίκη για Καλαμάτα.Καθημερινό φαινόμενο είναι τα λάστιχα,κυρίως για μηχανές-σκούτερ,σήμερα είχα 3σετ. Το καθημερινό πάντως είναι οι ηλεκτρικές σόμπες,1-2 παλέτες κάθε μέρα!

Γενικα οταν ειναι τοσο οικονομικοτερο σε σχεση με τα ιδιωτικα courier κλπ,ειναι βιωσιμες για τα ελτα αυτες οι τιμες πιστευεις?
Παντως η εξυπηρετηση και η ταχυτητα στα καταστηματα που χρησιμοποιω εγω εχει βελτιωθει παρα πολυ

Με το προσωπικό που έχει τώρα,μόνιμο και του νέου θεσμού των ενοικιαζομένων :thumbsdown: ,είναι οριακά βιώσιμο.Θα ήταν πολύ πιο βιώσιμο, αν κάπιοι που θέλουν να λέγονται και να έχουν μισθούς πωλητών-διευθηντών προ κρίσης,έκαναν σωστά την δουλεία :rtfm: τους και οχι να σφυρίζουν αδιάφορα σε μεγάλους πελάτες :iconcool: Ο ΕΛ.ΤΑ. Α.Ε. εδώ και πολύ καιρό, λειτουργεί στο αυτόματο και απο το φιλότιμο των εργαζομένων του.Α! και κάτι εκατομύρια που μας φάγανε απο το Τ.Τ. και τα φέσια για την αλληλογραφία του δημοσίου,να μην τα ξεχνάμε και αυτά :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#73001 Για όσους αγοράζουν από τα γνωστά κινέζικα site ας διαβάσουν και αυτό για το coolicool γιατί μέχρι τώρα ήταν στην κατηγορία των αξιόπιστων.

http://www.myphone.gr/forum/showthread. ... ost5937481
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#75379 Aν πάρω 2 αντικείμενα που αναφέρουν "fulfilled by amazon" από 2 διαφορετικούς πωλητές, θα έρθουν ως ένα πακέτο;
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#77310 Θα εκτιμούσα την συμβουλή σας:
Πριν από λίγες μέρες αγόρασα μέσω ebay ένα φακό Fenix p35 2014 edition (γαμάτο μηχάνημα BTW, πανίσχυρο για το μέγεθος του). Χτες, τα έφτυσε. Ανάβει μεν, αλλά στο 1/10 της ισχύος του. Δοκίμασα και καινούργιες μπαταρίες, αλλά φεύ!

Το κουτί του μιλάει για 24μηνη εγγύηση, αλλά δεν λέει ΠΟΥ το φτιάχνεις το ρημάδι. Έχουμε καμιά ιδέα τι κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις;
(η περίπτωση να τον αλείψω KY και να τον βάλω κάπου έχει αποκλειστεί για λόγους αρχής)
Άβαταρ μέλους
By elteo
#77312 Αγόρασα από 17/1 ένα πορτοφόλι. Κύριος λόγος να προτιμήσω αυτόν τον πωλητή ήταν ότι ήταν από Αγγλία άρα θα έρχονταν γρήγορα σχετικά. Μέχρι και σήμερα δεν έχει έρθει τίποτα. Εν τω μεταξύ παρατήρησα ότι το στείλε με international standard post ή και τέτοιο. Παίζει να είναι κινέζος που δηλώνει Αγγλία location πάλι γ@μω την Κίνα μου; Τι να κάνω;

Υγ. Η πλάκα είναι ότι με χρεώνει 2 λίρες ταχυδρομικά όταν σε αλλά πακέτα με royal mail έχω πληρώσει πολύ λιγότερα.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#77319 22 με 28 Ιαν.

Εντάξει είναι λίγο αλλά του έδωσα 2 εβδομάδες περιθώριο.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#77325 Χρηστο στειλε ενα μήνυμα στον πωλητη για το προβλημα και θα σου πει τι να κανεις.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#77360 είχα κάνει ατελείωτες παραγγελίες από Ελλάδα και Έχω ζήσει διαφορά τρελλά απίθανα σενάρια παράδοσης (η μη), το θέμα είναι με τα ΕΛΤΑ , εδώ δεν είχα ούτε μια φορά καθυστέρηση έστω μίας ημέρας, από ευρωπαϊκές αποστολές τουλάχιστον .
Λίγο υπομονή θέλει, και συνήθως βρίσκουν το δρόμο τους
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#77367 Εγω οταν μου στείλαν δέμα απο Γερμανία σε ελλαδα έφτυσα αίμα με την DP, κανεις δεν ήξερε που ειναι, αγενέστατοι κλπ κλπ και μολις μπήκε στα ΕΛΤΑ, είχα πρόσβαση σε όλες τις φάσεις, άμεση επικοινωνία κλπ. Δεν ειναι ολα άσπρο μαύρο
Άβαταρ μέλους
By fubar.gr
Χρήστος Λάππας έγραψε:Θα εκτιμούσα την συμβουλή σας:
Πριν από λίγες μέρες αγόρασα μέσω ebay ένα φακό Fenix p35 2014 edition (γαμάτο μηχάνημα BTW, πανίσχυρο για το μέγεθος του). Χτες, τα έφτυσε. Ανάβει μεν, αλλά στο 1/10 της ισχύος του. Δοκίμασα και καινούργιες μπαταρίες, αλλά φεύ!

Το κουτί του μιλάει για 24μηνη εγγύηση, αλλά δεν λέει ΠΟΥ το φτιάχνεις το ρημάδι. Έχουμε καμιά ιδέα τι κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις;
(η περίπτωση να τον αλείψω KY και να τον βάλω κάπου έχει αποκλειστεί για λόγους αρχής)

Λειτουργούν όλα τα modes?

Τί μπαταρίες χρησιμοποιείς? 18650 ή CR123

Έχεις το link του πωλητή στο ebay?
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#77382 CR123A.

Όχι, δεν λειτουργούν. Πηγαίνει από πολύ αδύναμο, σε "σχεδόν-δεν-φαίνεται".

Το link είναι αυτό: http://www.ebay.com/itm/221579525042?_t ... EBIDX%3AIT
Άβαταρ μέλους
By elteo
red_monster έγραψε:Εγω οταν μου στείλαν δέμα απο Γερμανία σε ελλαδα έφτυσα αίμα με την DP, κανεις δεν ήξερε που ειναι, αγενέστατοι κλπ κλπ και μολις μπήκε στα ΕΛΤΑ, είχα πρόσβαση σε όλες τις φάσεις, άμεση επικοινωνία κλπ. Δεν ειναι ολα άσπρο μαύρο

+1

Μια χαρά είναι τα ελτα.