Deleted User 1 έγραψε:Bullshit! Το τηγάνισμα είναι ο δεύτερος καλύτερος τρόπος μαγειρέματος μετά το κάρβουνο. Δεν ξέρω άνθρωπο που να μην το παραδέχεται. Μόνο όσοι το έχουν ποινικοποιήσει ως ανθυγιεινό και παχυντικό (που είναι) το κράζουν. Αλλιώς σαν γεύση γαμεί. Τι να πει ένα schnitzel στο φούρνο από ένα στο τηγάνι πχ?
Φταίει που δεν εχει φάει αυστριακό σνιτσελ σε πλακα

red_monster έγραψε:Ποσο ειχε ο μπιφτεκαρος ;
Η μερίδα κρέατος ειναι πάνω απο 200gr, αυτο ποσο να ειναι ;
Κατα τα αλλα, και εμένα δεν μου αρεσει το τηγάνισμα σπίτι, βασικά γενικά δεν μου αρεσει το τηγάνισμα... Χειρότερη γεύση, χειρότερη διατροφικη αξία και μυρωδάτο σπιτι ...
πολυ πανω απο 200γρ
σκετο νουμερο δε θυμαμαι
- 1 μπιφτεκι
- 2 μεριδες πανσετες
- 1 πατατες
- 1 τζατζικι
- 1 εξοχικο
- 1 σαλατα βρατα χορτα κολοκυθακια μποροκολα κλπ
- 3 μπυρες, 1 κοκα
- επιδορπιο
ολα σε μεριδες τεραστιες
~62€
Καλη περιπτωση για τετοιες ημιαγριες καταστασεις αλλα πιο κοντα, ειναι και η "Μυρτιά" στη Νεα Σμυρνη, λιγο πιο κατω απο την πλατεια. Ενα μειονεκτημα, εχει λιγο βαβούρα, τα κλειστα τζαμια γυρω γυρω ενεργουν σαν αντηχειο οταν εχει πολυ κοσμο και ειναι κλειστα.
Οι κλαμπακηδες νεαροι δε θα παρουν χαμπαρι, για τη γερουσια σαν και εμενα το αναφερω.
@νικος παππας, dap
παρακαλω περισσοτερες λεπτομερειες για τη φαση στο Πολυδροσο.
Σπεσιαλ μπιφτεκι με κομμενη ντοματα απο πανω, κοντοσουβλι, χοντρο, καπνιστη μπριζολα. Εξαιρετικες πατατες τηγανιτες μετριο χυμα κρασι, προτιμω μπυρα, το καλοκαιρι εχει βαρελι Paulaner.
https://foursquare.com/v/%CE%B7%CE%BB%C ... 8590cdd96c
Fiat Panda 7,6l/100km
Νίκος Παππάς έγραψε:Κλασικη ταβερνα με καλες σε μεγεθος μεριδες, λογικες τιμες.
Σπεσιαλ μπιφτεκι με κομμενη ντοματα απο πανω, κοντοσουβλι, χοντρο, καπνιστη μπριζολα. Εξαιρετικες πατατες τηγανιτες μετριο χυμα κρασι, προτιμω μπυρα, το καλοκαιρι εχει βαρελι Paulaner.
https://foursquare.com/v/%CE%B7%CE%BB%C ... 8590cdd96c
Οπως βλεπω οι αποψεις διαφερουν και σωστα κανουν....
Για τιμες παλι να υπολογιζεις γυρω στο 20-25 ανα κεφαλι.
Και κατι χρηστικο:
Απεναντι εχει ενα αχτιστο οικοπεδο ,παρκαρεις ελευθερα με το μονο ρισκο καποιος απο τους επομενους να κλεισει την "υποτιθεμενη πορτα" (ΝΑΙ και οι |λογοκρισία| παρκαρουν στις αλανες ) και να ψαχνεις να τον βρεις....Λυση,ακρη ακρη διπλα απο τον δρομο.....
Για την "Μυρτια" τωρα.....
Ο,τι και να παραγγειλετε ΜΕΙΟΝ μια μεριδα λιγοτερη απο οσα ειναι τα ατομσ της παρεας.....Και παλι μπορει να περισεψει.....
Το παρατηρησα .Ολοι εφευγαν με τα αλουμινοκουτα με το φαι της αλλης μερας......
Λιγακι στριμωχτα ειναι η αληθεια και οπως ειπε και ο φιλος αρκετη βαβουρα,αλλα η ταβερνα δεν ειναι το μεγαρο για να θελεις μυσταγωγια.....
Υ.Γ.Πριν με ρωτησει κανεις.....
Ετυχε η "Μυρτια" να'ναι κοντα στο σπιτι μου και ο "Ηλιας" κοντα στα κουμπαρια μου...ετυχε....
famas έγραψε:trident1971 έγραψε:
~62€
Η τιμή ακριβή για τόσα πράγματα.
για κανονικες μεριδες το εχω γραψει και παραπανω, θεωρειται ακριβο. Οι ποσοτητες που φερνει το δικαιολογουν ΙΜΗΟ.
ΞΕΧΑΣΑ, ειχαμε παρει και ενα ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ.
trident1971 έγραψε:famas έγραψε:trident1971 έγραψε:
~62€
Η τιμή ακριβή για τόσα πράγματα.
για κανονικες μεριδες το εχω γραψει και παραπανω, θεωρειται ακριβο. Οι ποσοτητες που φερνει το δικαιολογουν ΙΜΗΟ.
![]()
![]()
ΞΕΧΑΣΑ, ειχαμε παρει και ενα ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ.
Εφόσον το μόνο που μπορούμε να κρίνουμε απο τις φωτογραφιες ειναι το μέγεθος, ας ειναι τουλάχιστον γιγάντια η μερίδα
Η μεγάλη μερίδα ποτε δεν ήταν αρνητικό, και σίγουρα λίγη σχέση εχει με την γεύση του γεύματος...

Επίσης όποιος δεν δοκιμάσει σταβλίσια μπριζόλα και παϊδάκι στον Μουρούζη δεν ξέρει τι χάνει...
Έχει τρελό ψήστη(ες) και ούτε μια φορά δεν έχει έρθει κάτι λιγότερο η περισσότερο ψημένο απ'όσο πρέπει.
Η μπιφτεκάρα του είναι must και μπαίνει στη μέση για όλους. Άνετα την τρώει ένας όμως μιας και δεν το πήζει στα περιττά υλικά για να κρύψει κάτι... καθαρό μοσχαρίσιο κρεατάκι
περασμένο μια φορά, όπως προείπε κάποιος, το οποίο κρατάει τα ζουμιά του και δεν στουμπώνεις τρώγοντας το.
Επίσης οι χρόνοι "παράδοσης" από τα σερβιτόρια είναι UPS express ακόμα και σε ώρες και μέρες που γίνεται πανικός. Μόνο Πάσχα μην πάτε το οποίο το δοκίμασα μια και τελευταία φορά.
Μουρούζης rules!
Άσχετο όμως, εγώ γουστάρω την παλιά χαμηλοτάβανη σάλα που περνάς μέσα από τις σούβλες για να μπεις. Πιο "χωριάτικη/παραδοσιακή" κατάσταση και δεν φοβάσαι μην φάει το μοσχάρι καμιά σταγόνα καθώς σου έρχεται στο τραπέζι...
manosky έγραψε:Περι Ναυπλιου
Φαγαμε σε 3-4 εκει περα πριν κανα μηνα με την
, με διαφορα το πιο ωραιο κατα την αποψη μας ηταν η "Γωνια του καβαλαρη". Πιο πολυ προς μεζεδοπωλειο -κι οχι ταβερνα-, αλλα με πολυ ωραιες γευσεις. Επισης, πληρωσαμε λιγοτερα απο καθε αλλο μαγαζι στο οποιο φαγαμε εκει.Θυμιζει αρκετα την "Μπακαλοταβερνα" στο Χαλανδρι.