Ας κλειδωσει καποιος Μποuσσο και Ντιπλοματ στο υπογειο του Geralt να κυνηγανε ποντικια.

The man in black fled across the desert, and the gunslinger followed.
Οτιδήποτε άλλο θα είναι σουρπρίζ
Δεύτερος είναι στην βαθμολογία, ίδιο μονοθέσιο , απόσταση βολής από τον πρώτο. Γιατί να μην έχουμε ελεύθερες λαβές μεταξύ τους; We love racing .
Άλωση στο σπιτάκι μας προβλέπω.
Tapatalk

Απο ποτε ειπαμε θα μετρανε σωστα τα σασι, αν τηρουν τον βαθμο ακαμψιας που προβλεπεται;

Y.V έγραψε:Κι εγω προβλεπω ανετη νικη του Φερσταππεν...![]()
Απο ποτε ειπαμε θα μετρανε σωστα τα σασι, αν τηρουν τον βαθμο ακαμψιας που προβλεπεται;
Από το γαλλικό γκραν Πρι και μετά. Better safe than stokoi.
g8777 έγραψε:Είπατε κάτι;Y.V έγραψε:Κι εγω προβλεπω ανετη νικη του Φερσταππεν...![]()
Από το Βέλγιο πλέον
Δεν το κάνανε καλύτερα από το 2023, που να τρέχει τώρα ο Νιούι να ξανασχεδιάζει πατώματα μεσούσης της περιόδου

Δικο σας.
ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΡΛ ΜΠΑΡΚΣ.

BARHonda έγραψε:Καλά, κάτσε να δούμε ποιο πάτωμα είναι πιο ευλύγιστο τελικά και ποιον θα εξυπηρετήσει ή όχι αυτή η απόφαση, γιατί πολλά (πιθανότατα αβάσιμα βέβαια) γράφονται δεξιά κ αριστερά τελευταία.g8777 έγραψε:Είπατε κάτι;Y.V έγραψε:Κι εγω προβλεπω ανετη νικη του Φερσταππεν...![]()
Από το Βέλγιο πλέον
Δεν το κάνανε καλύτερα από το 2023, που να τρέχει τώρα ο Νιούι να ξανασχεδιάζει πατώματα μεσούσης της περιόδου
Για να μην παρεξηγηθω, πιο κοντά προς την άποψη σου είμαι.
Κάτι ακόμη: το σημαντικό νέο της ημέρας δεν είναι η απόφαση για τα πατώματα, αλλά η επέκταση του budget cup.
Speaking at the Red Bull Ring about Mercedes' support of the flexi-floor changes, Verstappen said: "Well, what I don't quite understand, is that they're complaining about the flexible floors while theirs is the most flexible."

https://www.motorsport.com/f1/news/vers ... /10334611/