Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#768806 Από δικαστήρια στρίβεις προς ανατολικά και στο πρώτο φανάρι αριστερά αντί να ανέβεις τη διοικητηρίου κανείς αναστροφή. Προς το παρόν δεν έχει απαγορευτικού. Πάντως βλέπω να φεύγουν και από τα δικαστήρια απέναντι στη Λαγκαδά.

.
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#768807 Προσπαθώ να θυμηθώ αν, πριν τη μονοδρόμηση της 26ης Οκτωβρίου, κάπου το 2007, όταν ήταν τελευταία φορά διπλής...αν τότε μπορούσες να περάσεις απέναντι στη Λαγκαδά και τούμπαλιν.
Δεν μπορώ να θυμηθώ καθώς είχα έως τότε περάσει ελάχιστες φορές.
Θυμάται κανείς;
Άβαταρ μέλους
By markvag
#768813
ArrowsFA1 έγραψε:Προσπαθώ να θυμηθώ αν, πριν τη μονοδρόμηση της 26ης Οκτωβρίου, κάπου το 2007, όταν ήταν τελευταία φορά διπλής...αν τότε μπορούσες να περάσεις απέναντι στη Λαγκαδά και τούμπαλιν.
Δεν μπορώ να θυμηθώ καθώς είχα έως τότε περάσει ελάχιστες φορές.
Θυμάται κανείς;


Νομίζω πως μπορούσες... Τόσο λάθος να θυμάμαι;; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By JOHNM
#768851 Οχι, δεν μπορουσες.
Ουτε κατεβαινοντας την Λαγκαδα μπορουσες να μπεις στο δρομο για τα Δικαστηρια, φτανοντας εγνατια ειχες υποχρεωτικη πορεια δεξια (για Σταθμο) η αριστερα (για Καμαρα).
Το ιδιο και απο τα Δικαστηρια, φτανοντας στην Εγνατια μπορουσες να πας μονο δεξια (προς Καμαρα) η μονο αριστερα (προς Σταμθμο).
Κλασικα για να μπω στην Λαγκαδα (ερχομενος απο τα Δικαστηρια) εστριβα δεξια στην Εγνατια ,μετα ανεβαινα την Διοικητηριου, εκανα τον κυκλο στην πλατεια Αντιγονιδων και μετα κατεβαινα την Διοικητηριου ωστε να με βγαλει παλι στην Εγνατια (με μετωπο στον Σταθμο) και απο εκει μπορουσα να ανεβω πλεον την Λαγκαδα.
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#768897
ArrowsFA1 έγραψε:Μήπως να αμφιδρομήσουμε ξανά και τη Δωδεκανήσου;

αυτό πρότεινε και ο Βούγιας, λέει πως αυτή ήταν η προηγούμενη κατάσταση

https://parallaximag.gr/sadistikes-isto ... goy-143354
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#768910 έτσι ήταν όντως και νομίζω μόνο έτσι μπορεί να λειτουργήσει, είτε και οι δύο μονοδρομοι, είτε και οι δύο διπλής...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#770808
Το ατυχές είναι πως ο ίδιος δεν είχε ασφαλίσει το όχημά του για κλοπή και έτσι θα πληρώσει από την τσέπη του τα... σπασμένα.


:slap:

Μάλιστα, επειδή 20 ημέρες πριν ο ιδιοκτήτης είχε ξαναπέσει θύμα κλοπής καθώς του αφαίρεσαν τον έναν τροχό του αυτοκινήτου, το μόνο που έμεινε ήταν οι τέσσερις τροχοί διότι είχε τοποθετήσει ειδικά μπουλόνια για την προστασία τους.


:s_hang