Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By markvag
#764477 Α, είναι με το καινούριο αλουμινένιο σασί!

Αλλά έχει και κάποια ξύλινα στοιχεία


Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#764594 Κάτι kit car για cobra αν δεις που βάζουν και κινητήρες ακόμα μεγαλύτερους, αυτό μια χαρά μου φαίνεται.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#764738
Άβαταρ μέλους
By blinkys
#764746 1) Δεν είπα ποτέ πως η μοτοσυκλέτα είναι ασφαλέστερη από το αυτοκίνητο. Είπα πολύ απλά πως αυτό δεν αποδεικνύεται από τα μπακαλίστικα μαθηματικά που γράφτηκαν εδώ μέσα. Είπαμε έχω ελεύθερο χρόνο, αλλά μην περιμένει κανείς πως θα κάνω ολόκληρη έρευνα για να αποδείξω πως δεν γίνεται να κάνεις πρόβλεψη με στατιστική Γ λυκείου.

2) Αν θέλετε εσείς να ζήσετε ή να συμβουλέψετε τα παιδιά σας με βάση έρευνες που δεν έγιναν για να χρησιμοποιηθούν με αυτόν τον τρόπο, κάνοντας μαθηματικές αλχημείες για να επιβεβαιώσετε την φόβο ή την αντιπάθειά σας, be my guest. Εγώ θα συνεχίσω να το βρίσκω αστείο γιατί πολύ απλά δε με πείθει κανείς πως το κάνετε και σε άλλους τομείς της ζωής σας. Εκτός κι αν όταν ταξιδεύετε ακολουθείτε τον στατιστικά ασφαλέστερο δρόμο, ή όταν αγοράσατε αυτοκίνητο αγοράσατε πχ μαύρο Yaris με σιδερένιες ζάντες γιατί στατιστικά εμπλέκονται στα λιγότερα ατυχήματα. Γιατί μην ξεχνάμε πως στατιστικά μπορούμε να βγάλουμε πρακτικά για οτιδήποτε. Άρα θα περιμένω ας πούμε να μην κυκλοφορείτε το Σάββατο γιατί είναι η μέρα με τα περισσότερα ατυχήματα την εβδομάδα.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#764749 Μ'αυτή τη λογική δε σε βλέπω να φοράς κράνος , ούτε ζώνη.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#764750 Εγώ που πήρα γιάρις λευκό με αλουμινένιες είμαι στην άλλη άκρη; :help:
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#764772 Σε όποια άκρη κ να είσαι , προσπάθησε όταν οδηγείς να προσέχεις κ τους μοτοσικλετιστές , είναι άνθρωποι κ αυτοί :)
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#764867 Καλό θα είναι να προσέχουν και οι οδηγοί των δικύκλων λίγο τον εαυτό τους βέβαια ,γιατί εγώ βλέπω ότι στη χώρα μας οι περισσότεροι εξαντλούν την ενεργητική ασφάλεια των δικύκλων με το να τρέχουν οσο δε πάει ,να κάνουν σφήνες και να καβαλάνε τα πεζοδρόμια ,νησίδες κτλ...Βασικά να σφάζουν όλο σχεδόν το ΚΟΚ συνέχεια. Να μη πω τώρα για θόρυβο ξερω γω :help: :help: :help:
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#764871 Οι περισσότεροι έτσι κάνουν ρε συ , 100%. Οι αυτοκινητιστές είναι στις άκρες πάντα.

Προσοχή λοιπόν σε όλους μας , καλό καλοκαίρι :s_bye
Άβαταρ μέλους
By glf
#765139 Έτσι έγινε και το ατύχημα το πρόσφατο σε χωριό εδώ Κοζάνη με πατέρα και γιο στη μηχανή.
Μια οδηγός αυτοκινήτου έκανε.. αναστροφή στον κεντρικό δρόμο στο τέλος του χωριού, μπροστά στο γήπεδο.
https://www.google.com/maps/place/%CE%9 ... 0ed075a02e