Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
224v έγραψε:
Corto Maltese έγραψε:
224v έγραψε:Άρα οι εκβιαστές να κερδίσουν τους χώρους που θελουν..? με την απειλη των συνεχών καταστροφών??

Αυτό είναι ένα δικό σου συμπέρασμα στα πρόθυρα του Αλτσχάιμερ. Εγώ ξέρω ότι ο πρύτανης δε βγήκε με κλήρωση ούτε τον υποχρέωσε κανένας να αναλάβει. Υποσχέθηκε λύσεις και θέλουμε λύσεις. Προς το παρόν έχουμε σαφώς χειρότερη κατάσταση και η προοπτική να γίνει το ισόγειο του Βιολογικού, γήπεδο ΟΠΑΠ Αγιασοφιά τεράστια. Δε με ενδιαφέρει πως και τι, να βγάλουν άκρη. Το ότι οι αναρχικοί έχουν ξεπεράσει κάθε όριο δε θέλω κανένα άρθρο να μου το πει, το βλέπω. Όπως επίσης βλέπω ότι δεν υπάρχει σχέδιο να δουλεύουμε χωρίς απειλές.
Λύση έχεις??? Η μόνο γράφουμε για να γράφουμε. Εγώ λέω αστυνομευση μέχρι να γίνει σεβαστός ο χωρος του πανεπιστημιου, ευχομαι να το επιτύχουν οι αρμόδιοι.
Σε λίγο θα ακούσουμε ότι τα καταστρέφουν ώστε να βγάλει μίζα ο πρύτανης!!!!, και να την μοιραστούν μισή μισή...

.

edit mod+warn. :dizzy: Εγώ να έχω λύση; Εμένα ψήφισαν για πρύτανη; Και στο φινάλε γιατί να είχα λύση; Πριν αποφασίσει ο Πρύτανης να μας αναμορφώσει είχα βιβλιοθήκη και νησίδα στο χώρο μου, τώρα δεν έχω. Και δεν έχω επειδή τα γκρέμισε η Πρυτανεία χωρίς να έχει εφικτό σχέδιο, όχι οι αναρχικοί.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#763019 edit mod εσυ που δεν έχεις καταλάβει ποιοι εμποδίζουν τη κατασκευή ή αναβάθμιση της βιβλιοθήκης, από ένα γινάτι, ιδεολογικό, πείσμα για να αποδείξουν τι μπορουν να πετύχουν.

.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
224v έγραψε:Βλακας είσαι εσυ που δεν έχεις καταλάβει ποιοι εμποδίζουν τη κατασκευή ή αναβάθμιση της βιβλιοθήκης, από ένα γινάτι, ιδεολογικό, πείσμα για να αποδείξουν τι μπορουν να πετύχουν.

Εσύ πιστεύεις, ειλικρινά, ότι όλο αυτό γίνεται για να αναβαθμιστεί η βιβλιοθήκη;
Άβαταρ μέλους
By axel12p
saxon_747 έγραψε:
224v έγραψε:Βλακας είσαι εσυ που δεν έχεις καταλάβει ποιοι εμποδίζουν τη κατασκευή ή αναβάθμιση της βιβλιοθήκης, από ένα γινάτι, ιδεολογικό, πείσμα για να αποδείξουν τι μπορουν να πετύχουν.

Εσύ πιστεύεις, ειλικρινά, ότι όλο αυτό γίνεται για να αναβαθμιστεί η βιβλιοθήκη;

Φυσικά και δεν έγινε για την βιβλιοθήκη, αλλά και κυλικείο να το έκαναν, δικαίωμα του Πανεπιστημίου είναι.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese

.

Καταλαβαίνεις edit mod ότι μου μιλάς για τη βιβλιοθήκη του τμήματος στο οποίο εργάζομαι; Πας καθόλου καλά;

Εξηγώ τόσο καιρό ότι όσο γινάτι είναι των αναρχικών άλλο τόσο είναι και του πρύτανη. Η διαφορά ποια είναι; Ότι ο πρύτανης οφείλει να έχει ένα λειτουργικό ίδρυμα και αυτή τη στιγμή δεν έχει. Έπρεπε να ξεκινήσει εργασίες αρχές Ιουλίου εμείς είχαμε κάνει την εκκένωση από τον Μάιο και ο εργολάβος μπήκε Οκτώβρη. Τί μπορούσε να πάει στραβά άραγε. Το φιάσκο είναι δική του ευθύνη, η ΣΘΕ έχει μείνει χωρίς υποδομές και πλέον δεν λειτουργεί καν. Η δουλειά του πρύτανη είναι να λύνει προβλήματα και όχι να δημιουργεί. Χθες έπεσαν δακρυγόνα εν ώρα μαθημάτων. Όχι και να έχουν ξεπεράσει κάθε όριο οι αναρχικοί, ο πρύτανης απέτυχε. Ως πρύτανης. Ως σύμβολο για κάθε ιδεοληπτικό κρετίνο της δεξιάς πιθανόν να είναι πετυχημένος.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Corto Maltese έγραψε:Έπρεπε να ξεκινήσει εργασίες αρχές Ιουλίου εμείς είχαμε κάνει την εκκένωση από τον Μάιο και ο εργολάβος μπήκε Οκτώβρη

Καλά κρασά :omg: . Τρομερή οργάνωση.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#763030 Σχέδιο τρισ. ευρώ για την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας προαναγγέλλει Ευρωπαίος αξιωματούχος
https://www.protothema.gr/world/article ... omatouhos/

Λεφτά για πέταμα υπάρχουν. Αρκεί να πουλούν ακριβά οι μεγάλες αδελφές.
Αν είμανε Πούτιν , θα το πατούσα το κουμπί .
Άβαταρ μέλους
By markvag
popolaros έγραψε:https://www.dw.com/el/η-διαφθορά-στην-ελλάδα-ευδοκιμεί-ανεξέλεγκτα/a-61754211

πατα γκαζι Ελενη, διέλυσε τα λαμογια της δεξιας

H υπόθεση Τουλουπάκη είναι κάτι που σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ σοβαρή χώρα (και όχι μπανανία) θα είχαν πέσει κυβερνήσεις και θα έμπαιναν πολιτικοί φυλακή. Εν συντομία:

- Εισαγγελέας (και μάλιστα στη θέση του εισαγγελέα κατά της διαφθοράς) ερευνά υπόθεση διαφθοράς κορυφαίου υπουργού.
- Ο κορυφαίος υπουργός αρνείται τα πάντα και μιλάει για σκευωρίες (ΟΚ μέχρι εδώ, λογικό)
- Ο κορυφαίος υπουργός ζητάει δημοσίως δίωξη της εισαγγελέως. :dizzy:
- Η κυβέρνηση διώκει νομικά την εισαγγελέα :omg:
- Η έρευνα δεν σταματάει
- Η κυβέρνηση καταργεί τη θέση της εισαγγελείας κατά της διαφθοράς και ως εκ τούτου απομακρύνεται η εισαγγελέας :help:
- Η υπόθεση τίθεται στο αρχείο... :ninja:

Υπάρχουν επίσης άπειρες συγκλονιστικές λεπτομέρειες μεταξύ αυτών των γραμμών. Απλά αναφέρω τα αδιαμφισβήτητα γεγονότα πάρα πολύ χοντρικά.

Ξαναλέω, σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κανονική χώρα και όχι σε χουντο-μπανανία, θα είχε γίνει Ο ΧΑΜΟΣ. Εδώ, ούτε καν το διαβάζουμε (τουλάχιστον όχι σε Ελληνικά μέσα, εκτός από ελάχιστα). Πχ, σε μία κανονική χώρα στη γειτονιά μας πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας έφαγε ποινή φυλάκισης, για παράνομη χρηματοδότηση της προεκλογικής του εκστρατείας. Εδώ βέβαια, το ότι οι πολιτικοί θα τα αρπάξουν από παντού το θεωρούμε δεδομένο, απλά λέμε να μην είναι πολύ φανερό... :s_crazy

Ανεξαρτησία της δικαιοσύνης;;; Τί είναι αυτό;;; :vava:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
markvag έγραψε:- Η υπόθεση τίθεται στο αρχείο... :ninja:

Ποια υπόθεση;

https://www.cnn.gr/ellada/story/308397/ ... 25-selidon
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#763075 τόλμησαν να βαρέσουν τον Κώστα μας τόλμησαν να βαρέσουν τη δημοκρατία (όχι την εφημερίδα...)

Οι κατηγορίες σε βάρος του κ. Βαξεβάνη για «συνέργεια σε κατάχρηση εξουσίας, συνέργεια σε παράβαση καθήκοντος κατά συρροή και εγκληματική οργάνωση-συμμορία»

https://www.cnn.gr/ellada/story/307690/ ... a-vaxevani

στην εφημερίδα του ο Κωστής δεν έλεγε για ατράνταχτα πειστήρια απο την Αμερικανική Δικαιοσύνη (κάτι κείμενα με φωσφορούχο ) ?
Άβαταρ μέλους
By markvag
EDDIE_147 έγραψε:
markvag έγραψε:- Η υπόθεση τίθεται στο αρχείο... :ninja:

Ποια υπόθεση;

https://www.cnn.gr/ellada/story/308397/ ... 25-selidon

Α, ναι συγνώμη, κλήθηκε να καταθέσει η Τουλουπάκη για τις κατηγορίες που βαραίνουν ΤΗΝ ΙΔΙΑ.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#763080 Ελπίζω η Τουλουπάκη, ο Βαξεβάνης, η Παπαδάκου και οι υπόλοιποι να καταλάβουν πως δε τα βάζεις με την Μαφία έτσι εύκολα. Η χώρα έχει ιδιοκτήτες και δεν γίνεται κάτι τέτοιοι να χαλάνε την σούπα.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#763081 " Τι κανεις Γιαννη, κουκια σπερνω" :lol: :lol: :lol: :lol:

347 εκατομμυρια δολαρια προστιμο πληρωσε για να κλεισει εξωδικαστικα υποθεση δωροδοκιας σε Ελλαδα και Βιετναμ, το οποιο ειχε σαν αποτελεσμα να μπει η υποθεση στο αρχειο εδω.

Η εξωδικαστικη συμφωνια σε καθε περιπτωση, σημαινει ΕΝΟΧΗ για να καταλαβουν ολοι, ειχε και παραλληλη συμφωνια μη εξετασης της δωροδοκιας πολιτικων.
Απολυτα λογικο αφου αυτο αφορα την χωρα μας, οι Αμερικανοι επεβαλλαν το προστιμο παντως.

https://www.ethnos.gr/Politics/article/ ... aditrigmoi
(Απο Εθνος για να μην βγαλετε καντηλες μερικοι)

Κι εμεις εδω στειλαμε στον εισαγγελεα την ανακριτρια κατα της διαφθορας που ερευνουσε το θεμα :lol: :lol: :lol: οπως και τους δημοσιογραφους που αποκαλυψαν το ζητημα :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Νταξ στην Κολομβια θα τους ειχαν εκτελεσει, παλι καλα να λεμε!

Τελικα Μαρκο μου υπαρχει δικαιοσυνη στην χωρα. Αρκει να πληρωνεις καλα :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By markvag
Νίκος Παππάς έγραψε:Νταξ στην Κολομβια θα τους ειχαν εκτελεσει, παλι καλα να λεμε!

Στην Κολομβία;; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#763092 Ο οποίος Καραϊβάζ είχε γράψει στα κιτάπια του μαφία = α