224v έγραψε:Corto Maltese έγραψε:Λύση έχεις??? Η μόνο γράφουμε για να γράφουμε. Εγώ λέω αστυνομευση μέχρι να γίνει σεβαστός ο χωρος του πανεπιστημιου, ευχομαι να το επιτύχουν οι αρμόδιοι.224v έγραψε:Άρα οι εκβιαστές να κερδίσουν τους χώρους που θελουν..? με την απειλη των συνεχών καταστροφών??
Αυτό είναι ένα δικό σου συμπέρασμα στα πρόθυρα του Αλτσχάιμερ. Εγώ ξέρω ότι ο πρύτανης δε βγήκε με κλήρωση ούτε τον υποχρέωσε κανένας να αναλάβει. Υποσχέθηκε λύσεις και θέλουμε λύσεις. Προς το παρόν έχουμε σαφώς χειρότερη κατάσταση και η προοπτική να γίνει το ισόγειο του Βιολογικού, γήπεδο ΟΠΑΠ Αγιασοφιά τεράστια. Δε με ενδιαφέρει πως και τι, να βγάλουν άκρη. Το ότι οι αναρχικοί έχουν ξεπεράσει κάθε όριο δε θέλω κανένα άρθρο να μου το πει, το βλέπω. Όπως επίσης βλέπω ότι δεν υπάρχει σχέδιο να δουλεύουμε χωρίς απειλές.
Σε λίγο θα ακούσουμε ότι τα καταστρέφουν ώστε να βγάλει μίζα ο πρύτανης!!!!, και να την μοιραστούν μισή μισή...
.
edit mod+warn.
Εγώ να έχω λύση; Εμένα ψήφισαν για πρύτανη; Και στο φινάλε γιατί να είχα λύση; Πριν αποφασίσει ο Πρύτανης να μας αναμορφώσει είχα βιβλιοθήκη και νησίδα στο χώρο μου, τώρα δεν έχω. Και δεν έχω επειδή τα γκρέμισε η Πρυτανεία χωρίς να έχει εφικτό σχέδιο, όχι οι αναρχικοί.

. Τρομερή οργάνωση.