Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#748106 Είναι γενικότερο το πρόβλημα
Πείτε μου ένα δρόμο στην Αθήνα "που γράφουν"
Όχι περιστασιακά ή δειγματοληπτικα ή ξερωγω σε εξόδους 3ημερων
Που ξέρεις ότι υπάρχει αστυνόμευση

Πουθενά. Πλήρης ασυδοσία

Έβγαλε ο αλλος 8.00 το απόγευμα σε ένα πολυσύχναστο δρόμο 700 άλογα με πεζούς σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Δεν περίμενε καν να βγει ξερωγω στην εθνική
Σιγά μην με γράψουν

Είναι πρωτίστως φυσικά θέμα παιδείας
Δεν πα να παίζουν την αγιογραφία του οι ΑΡΔ, ο τύπος ήταν ένα απαιδευτο τομάρι και ευτυχώς δεν πήρε και καμιά γιαγιά με εγγονάκι μαζί του σαν το άλλο το αρχιδι με την πενβε
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#748117 Στην Αθήνα μπορείς να βάλεις γι αρχή 100 κάμερες σε κεντρικούς δρόμους για να αρχίσουν να μαζεύονται κάποιοι.
Αυτό έχει κόστος βέβαια. Μιλάμε για 500Κ κατ' ελάχιστον, ενώ αν πας στους μεγάλους του χώρου, μάλλον θέλεις 4 φορές περισσότερα β όχι παραπάνω.
Αστεία ποσά βέβαια αν σκεφτείς πόσα δόθηκαν για την αστειότητα του Μεγάλου Περιπάτου.
Ούτε για ζήτω δεν φτάνουν βέβαια τόσες, θέλει κατόπιν κάθε χρόνο να βάζεις άλλες τόσες, κι όταν φτάσεις καμιά 500αρια, μαζί με αυτές που θα επιτηρούν τα κόκκινα φανάρια, να πεις πως όντως μπορείς να αστυνομεύσεις το μπάχαλο.

Εναλλακτικά, στέλνεις την τροχαία να κάνει την δουλειά της. Κόστος μηδέν.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#748118 Με όλους αυτούς που πανε σαν τρελοί η απόσβεση θα γίνει σε χρόνο μηδέν.

< >
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#748128 Εγώ πάλι δεν κατάλαβα και τι έγινε που σκοτώθηκε άλλος ένας και γιατί εξ αιτίας αυτού χρειάζεται αστυνομία παντού, μείωση ίππων, απαγόρευση supercar κλπ.
Όποιος βγαίνει από το σπίτι, διατρέχει κίνδυνο. Οποιοδήποτε κίνδυνο. Ακόμη και μέσα σε αυτό διατρέχει.
Η αστυνομία παντού που κολλάει; οι κάμερες παντού που να λειτουργούν ΚΑΙ βεβαίως να λειτουργούν, τι ακριβώς θα κάνουν; ποιος θα ελέγχει τι και ποιον;

Προσέξτε τι εύχεστε. Έχετε πάρει σασί εγκεφαλικά, θέλει λίγο καλίμπρα.
#1984
Άβαταρ μέλους
By markvag
#748132
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#748159 Απο τοτε που ημουν πολυ νεος ηξερα για την "βουτα", την "Αυρα", τα "λιμανακια". Απο αυτα μονο τα τελευταια εμειναν και προστεθηκαν μερικα ακομα. Ολος ο κοσμος τα ξερει και τα ηξερε και τοτε και τι εκανε η πολιτεια; Τιποτα. Καπου καπου εστελνε και στελνει περιπολικα να τους διωξει αλλες φορες στηνει μπλοκα. Αλλαξε κατι; Και παλι κανουν κοντρες και σκοτωνονται.

Το θεμα δεν ειναι οι ιπποδυναμεις, αλλωστε ποσα υπεραυτοκινητα κυκλοφορουν με 550-700 αλογα; Το θεμα ειναι να μην γινονται οι δρομοι πιστες δοκιμων η αυτοσχεδιων αγωνων του καθε ενα με το αυτοκινητο του ειτε εχει 80 αλογα ειτε 800.

Γι' αυτο μονο δυο τροποι υπαρχουν, ειτε θα μπουν καμερες σε ολα τα σημεια που μπορει να γινει κατι τετοιο ή θα ξαμολιεται η τροχαια να κανει ελεγχους.

Οταν ξερεις οτι ετσι και περασεις το οριο κατα 10% θα φας κληση, κατα 20% βαρβατη κληση και κατα 30% θα σου αφαιρεθει το διπλωμα για καποιο χρονο συνα βαρβατο προστιμο, συν επανεξεταση, κλπ θα παψεις να κανεις τους δρομους πιστα.

Οπως φιλος στην Γερμανια που εφανε 4 κλησεις σε 2 μερες στο πηγαινε -ελα της δουλειας του και εμαθε να βαζει το speed limiter. :lol: :lol:

Δεν χρειαζεται να ψαχνουμε τροπους να εφευρουμε τον τροχο καθε φορα. Λυσεις υπαρχουν. Οπως και δικαιολογιες.