Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#739672 Υπάρχει και αυτό, ειδικά για τα Brompton.
https://www.swytchbike.com/p/swytch-ebi ... -brompton/
Αλλάζεις την εμπρός ρόδα και κρεμάς βαλιτσάκι την μπαταρία, προσθέτει 3,5 κιλά. Αναρωτιέμαι αν είναι το ίδιο αλλά το βάζει η Brompton σαν δικό της.
Βγαίνει και για κανονικά ποδήλατα.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#739796 Χθες παράλαβα και το βατόμετρο. Συνδέθηκε εύκολα με το κομπιουτεράκι, ρολόι και τηλέφωνο. το γύρισα γύρω γύρω με το χέρι και δίνει τιμές cadence και ισχύος. Ελπίζω να καταφέρω να το βάλω στο ποδήλατο και να το δοκιμάσω μέσα στο ΣΚ (οι γυναίκες έχουν κανονίσει σχολική εορτή το Σ και την Κ εκδρομή στο καταφύγιο 39 γουρουνιών που έχει η μάνα της δασκάλας στου διαόλου τη μάνα).
Από Δευτέρα όμως όσοι με παρακολουθούν στο Strava θα πρέπει να βλέπουν μετρημένες τιμές ισχύος και όχι προσεγγιστικές-υπολογισμένες. Θα πρέπει να έχει ένα μικρό κεραυνό δίπλα στις τιμές ισχύος σε κάθε segment.
Θα φάει η μύγα σίδερο.... :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#739809 Το κομπιουτεράκι που πήρα, το Garmin Edge 530 σε πολύ καλή τιμή αν κάποιος ενδιαφέρεται, από Ισπανία.
https://www.deporvillage.net/garmin-edg ... 1_sfmc_net
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#739854 Την καταγραφή ταχύτητας, συνολικών χιλιομέτρων και παλμών την κάνει το Apple Watch, όποτε δεν χρειάζομαι κάτι τόσο εξελιγμένο (και ακριβό) όσο το Garmin. Ήθελα όμως ένα κοντεράκι που να μου δείχνει ταχύτητα και ΜΩΤ γιατί είμαι συνεχώς στα drops και δεν είναι βολικό να κοιτάς το ρολόι. Τελικά πήρα τα Cateye Quick, το οποίο κάνει ό,τι χρειάζομαι και με το παραπάνω, με λιγότερο από €50.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#740366 Παίδες έχω το κάτωθι που το είχα βάλει σε ένα cube αλλά το cube δεν το κινούσα ποτέ όποτε είναι σαν καομουργιο. Εάν κάποιος ενδιαφέρεταιμου λεειΕικόνα


< >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#741936 Μια πολύ ενδιαφέρουσα εφαρμογή (για Η/Υ) είναι η golden cheetah ( www.goldencheetah.org ).
Τρομακτικές δυνατότητες ανάλυσης ισχύος κλπ αλλά δεν είναι εύχρηστη. Είναι όμως δωρεάν.
Την είχα κατεβάσει παλιότερα αλλά δεν ασχολήθηκα (ή δεν άξιζε χωρίς δεδομένα ισχύος) αλλά τώρα που έχω το βατόμετρο την ξανακατέβασα και την στήνω. Σηκώνει πολλή μελέτη.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#741960 Για 5+5 χλμ τη μέρα με ανύψωση 20 - 30 μέτρα το πολύ σε όλη τη διαδρομή, μου κάνει ένα απλό πατίνι έτσι; 90 κιλα πειτε οτι ειμαι με όλα τα μπαγκ'άζια.

Με τη βροχή αυτά έχουν θέμα;

Τι προτείνετε από αξιοπιστίας ;
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#741965 Το πατίνι θα είναι οκ , κρίνε ανάλογα τη διαδρομή αν είναι κατάλληλο και ασφαλές για σένα

Το Segway που έχω εγώ με βροχές δεν έχει θέματα από όσο ξέρω