Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By edmond
#737995 :lol: :lol: :lol:
Νταξ, αφού σκούπησα τα δάκρυα βλέποντας κίμαρο πρώτη μούρη, ανασκουμπώθηκα να δω και τους υπόλοιπους.
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#738162

Πάρα πολύ ωραίο βιντεάκι, με ωραίες ιστοριούλες και γέλιο

(Ο τίτλος είναι λίγο clickbait)
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#738175
BARHonda έγραψε:Ο τίτλος είναι λίγο clickbait


Τι λιγο... Ειχα κανει κι εγω το κλικ στο συγκεκριμενο. Μου ειχαν πουλησει 1 ωρα βιντεο λογω τιτλου. Αλλα πραγματι καλο το βιντεακι!
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#738177 Διαβαζα αυτες τις μερες το χαμουλη που εγινε με τον κριτη (πως ειναι αληθεια η σωστη ορολογια για τους συγκεκριμενους?) που κουνησε την κιτρινη σημαια και φαγανε την καμπανα οι Μαξ/Μποττας.

Το αξιο αναφορας ειναι οτι ολοι αυτοι οι κριτες ειναι εθελοντες. Σε μια μπιζνα που παιζονται δις, καποιοι ρισκαρουν τη ζωη τους απλα γιατι γουσταρουν τα γκαζια και δε βρεθηκε κανενας να επιβαλει την πληρωμη τους. Και δε μιλαμε για Ελληνικους αγωνες που ολοι βαζουν απο την τσεπη τους και δεν υπαρχει εμπορικη εκμεταλευση και κερδος κανενος εμπλεκομενου...

Καλυτερα να γινουν εθελοντες πυροσβεστες για να σωσουν τον πλανητη. Οχι εθελοντες κριτες για να κονομησει περισσοτερα η τσιφουτω η Λιμπερτυ...
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#738437 Δυο αγωνες απομενουν,ας μην δωσουν οι κριτες το δικαιωμα να θεωρηθει πως αποφαση τους καθορισε αυτο το πρωταθλημα,γιατι και για τους δυο οδηγους ειναι οροσημο αυτος ο τιτλος,για τον μικρο θα ειναι το πρωτο πρωταθλημα,για τον λουη,σπαει και το ρεκορ του Σουμι.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#738674
Sijune21 έγραψε:Δυο αγωνες απομενουν,ας μην δωσουν οι κριτες το δικαιωμα να θεωρηθει πως αποφαση τους καθορισε αυτο το πρωταθλημα,γιατι και για τους δυο οδηγους ειναι οροσημο αυτος ο τιτλος,για τον μικρο θα ειναι το πρωτο πρωταθλημα,για τον λουη,σπαει και το ρεκορ του Σουμι.


Σιγα μην τα βαλουμε με τους εθελοντες κριτες, επειδη ειναι καφροι οδηγοι/ομαδες και ξεκατινιαζονται εντος/εκτος πιστας...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#738676 Ειδα αυτο στο μοτορσπορτ αλλα το εχουν στο πραιμ.

The humbling changes Ricciardo made to deliver the goods for McLaren

Ξερετε αν αναδημοσιευει κανενας απατεωνας πουθενα τα αρθρα του πραιμ? Γιατι η τιμη που το πουλανε (50 ευρω το χρονο) δεν αξιζει με τιποτα κατα την αποψη μου. Μια ακομα γνωμη, ενος ακομα δημοσιογραφου δε μου λεει και πολλα, εφοσον μπορουμε να διαβασουμε δεκαδες αποψεις/αναλυσεις δωρεαν.

Αλλα επειδη για το συγκεκριμενο εχουμε κανει πολυ κουβεντα, ειμαι πραγματικα περιεργος να δω τι γραφει. Κι αν στηριζεται σε συνεντευξη με το Ρικ ή αν απλα ειναι το πως τη βλεπει ο δημοσιογραφος. Λετε να καταπιε τον εγωισμο του και να ζητησε να του ραψουν κοστουμι στα μετρα του ή απλα αλλαξε την κοσμοθεωρια του στην οδηγηση/στησιμο και βρεθηκε ο χρονος? :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#738680 Ocon "glad" to repay Alonso for Hungary with Qatar defence

https://us.motorsport.com/f1/news/ocon- ... e/6812073/

btw σα σκατο τον περασε ο Τσεκο. Ψεκαστε/σκουπιστε/τελειωσατε. Μιση στροφη κοντρα καταφερε να κρατησει το Γαλλοπουλο. Του χαλασε λιγο τη γραμμη για την επομενη στροφη ισα ισα!

Ο αλλος κρατησε 12 γυρους ολοκληρο Λουη και του το ξεπληρωσε με μιση στροφη κρατημα τον Τσεκο. Σαν το ξεχρεωμα στα δανεικα που κανει ο Κουλης ενα πραμα :lol:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#739881 Δε λεω, αντριλικι να περνανε φιλερ απο τις μπαριερες/ντουβαρια... Ευχαριστη σχεδιαση για τους οδηγους... αλλα μιλαμε για 250 χμ/ω μεση ωριαια ταχυτητα σε σιρκουι πολης. Απο οτι ειπανε οι οδηγοι, δε βλεπουν καν τι ακολουθει μετα τις στροφες (λογω τοιχου) και θα ειναι πολυ δυσκολο να κανουν κινηση αποφυγης αν εχει γινει κατι στραβο στην εξοδο της στροφης.

Με λιγα λογια, |λογοκρισία| πιστα η Σαουδικη Αραβια. Μακαρι να μη θρηνησουμε τιποτα θυματα στο βωμο των πετρoδολλαρων :thumbsdown: