Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By markvag
#737999
Scotch έγραψε:Ας παρκάρει κι αυτό (αρκεί να μπορεί να φορτίσει :shifty: )


Δεν χρειάζεται καλώδια και αηδίες :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#738001
markvag έγραψε:
Scotch έγραψε:Ας παρκάρει κι αυτό (αρκεί να μπορεί να φορτίσει :shifty: )

Δεν χρειάζεται καλώδια και αηδίες :shifty: :shifty:

Τότε παρκάρει αλλού :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#738660 Φανάρι Ασκληπιείου, μεσαία λωρίδα, μηδενικός φωτισμός, μαύρα ρούχα, δεύτερος επιβάτης στα πόδια τού πρώτου, κανείς τους κράνος. Δεν μπορούσε με τίποτα να το κρατήσει σε ευθεία πορεία, στο τέλος άλλαξε και λωρίδα χωρίς να γυρίσει κεφάλι. Δεν ξέρω βέβαια αν έχει καθρέπτες.
Η λογική λέει ότι είναι θέμα χρόνου...Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By fokion
#738937 Δυστυχώς το "μαύρα ρουχα" το βραδυ και χωρις φωτισμό (μου) δειχνει επικίνδυνος κανόνας... Αν μη τι άλλο οι συνειδητοποιημένοι ποδηλάτες τα εχουν "χριστουγεννιάτικα δεντρα"...
και δεν μιλάω τοσο για μεγάλες καλοφωτισμενες λεωφόρους..
Αναφέρομαι κυρίως στους "δευτερεύοντες" συνοικιακούς δρόμους που ο σχετικός α-φωτισμός μαζι με τα φώτα των αντίθετα κινούμενων αυτοκινήτων "κρύβουν νταλικα".....
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#743517 Ξεκινάω σήμερα πρωί πρωί ψιλό νυσταγμενος να πάω το αυτοκίνητο για service. Κινούμαι σε επαρχιακό δρόμο χαλαρά και πετυχαίνω μπροστά μου τύπο με φτιαγμένο κίτρινο seat ibiza, ο οποίος προσέχω ότι κινείται περίεργα. Εκεί που είναι να προσπεράσει πάει αργά και σε άκυρα σημεία το πατάει.
Φτάνω σε κάποια στιγμή πίσω του και επειδή το παλικάρι είχε και κολλημένο το ρελέ για τα φώτα των φρένων, τον προσπερναω γιατί ούτε μπορούσα να καταλάβω ποτέ φρενάρει.
Ρίχνω μια καλή γκάζια και την ώρα που πάω να επιστρεψω στην λωρίδα, βλέπω ότι πατούσε γκάζι για να μην με αφήσει. :dizzy:
Τον ρίχνω άκυρο, χώνονται στην λωρίδα μου και στο καπάκι με ξανά περνάει. :thumbsdown:
Πήγαινα πιο αργά, έκοβε, το πατούσα, έδινε...
Τότε κατάλαβα ότι τα ίδια έκανε και στους προηγούμενους, για αυτό μου είχε φανεί ότι πήγαινε περίεργα στον δρόμο.
Η αλήθεια είναι ότι τέτοιο μ@λακ@ είχα καιρό να συναντήσω.
Να ξεκινάς χαλαρά να πας στην δουλειά σου και να σου φτάνει την πίεση στο 20 χωρίς λόγο. Να μην πω για το πόσο επικίνδυνος είναι.
Κρίνα που δεν είμαι στην τροχαία να τον σκίσω μέχρι εκεί που δεν πάει :rant:
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#743524 Καλα και εσύ έριξες μικρή γκαζιά σε φτιαγμένο ίμπιζα και ζητάς και ρέστα; :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#743529 Αχ, σήμερα είχα κι εγώ μία από τις ωραίες συναντήσεις που συνήθως τελειώνουν με στραβωμένες λαμαρίνες. Ευτυχώς χωρίς συνέπειες και ευτυχώς ήταν λίγο πιο μπροστά μου...

Είμαστε σε δρόμο εντός της Δράμας που είναι μία ευθεία 2-3 χλμ, μία λωρίδα ανά κατέυθυνση. Μπροστά μας έχει ένα αστικό λεωφορείο που κινείται με κάπου 40 και έχει μαζέψει καμιά 10ριά αμάξια πίσω του (μεταξύ των οποίων, κάπου στο τέλος της ουράς κι εγώ). ΟΚ, 50 είναι το νορμάλ, τί να κάνουμε όμως;; Προσπέραση μέσα στην πόλη; Όχι, κάτι ακόμα καλύτερο.

Σε ένα σημείο που έχει μία ανηφορική στροφή ο παπάρας με το Hyundai Matrix που ήταν δεύτερος ή τρίτος στη σειρά, αποφασίζει πως δεν αντέχει άλλο και βγαίνει στο αντίθετο ρεύμα και χωρίς ιδιαίτερη βιασύνη αρχίζει να περνάει. Πέρασε τα 1 ή 2 αμάξια και ενώ περνούσε το λεωφορείο, εμφανίστηκε στο αντίθετο ρεύμα κάποιος που είχε την αναίδεια να θέλει να χρησιμοποιήσει τον δρόμο την ίδια στιγμή με τον ήρωά μας! :x Τέλος πάντων, ευτυχώς αυτός που πήγαινε κανονικά στο ρεύμα του κατάλαβε το λάθος του, φρέναρε και άφησε τον ήρωα με το Matrix να περάσει. Θυμίζω ΚΑΙ ανηφόρα ΚΑΙ στροφή.

Την επόμενη φορά, θα μάθουμε πόσο καλή παθητική ασφάλεια είχαν τα Hyundai εκείνης της εποχής
Άβαταρ μέλους
By g8777
#745804 Εικόνα

Υπαρχει Κρατος;

Υπαρχουν Νομοι;

Υπαρχει Συνταγμα;


:thumbsdown:

Μεθαυριο δλδ που ο Ντιμης θα εχει μεινει μιαμιση Περιφερειακη ενοτητα πισω στα πρωτα 0-100, θα σηκωσει το Σε Μπε να δωσει σημα στους βλαχους εκει παροξω απο την Χαλυβουργικη πριν την πρωτη φορτιση;

ΑΙΣΧΟΣ. :roll:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#745815 Ελπίζω να του έγινε σύσταση. Αν τον πετύχω σε λίγες μέρες που θα ανέβω, δεν θα δείξω επιείκεια (αν και δεν ενοχλεί, τώρα που το ξαναβλέπω)

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#745885 Τελευταία βλέπω πολλές στούκες στο διαχωρισμό παραλιακής προς Ποσειδώνος προς Γλυφάδα και Συγγρού προς Αθήνα. Σίγουρα θα είναι από ηλίθιους που πάνε να χωθούν τελευταία στιγμή.

Εχθές είδα μια γερή στούκα (όχι live) ενός που είχε καρφωθεί στο διαχωριστικό.
Αν είναι ένας απ'αυτούς τους ηλίθιους, sorry αλλά δεν τον λυπήθηκα καθόλου. Προφανώς δεν τον άφησαν, δεν είχε περιθώριο, κι έπεσε καρφί πάνω στο διαχωριστικό.