Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By dekouk
#733345
Νίκος Παππάς έγραψε:Μία χοντρή κουρτίνα βελουτέ αν ακουμπήσει λαμαρίνα με λαμαρίνα και κινηθεί δεν θα γρατζουνιστει το αμάξι. Την λακουβα δεν την γλυτώνεις σε πιο δυνατό ακουμπημα φυσικά.

Redmi Note 8 Pro
Κρέμασε κ κουδουνάκια μπας κ πάρει καμμιά μυρωδιά ότι πάει να γίνει ζημιά...

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#733374
Dimsabas έγραψε:Δεν μπορείς να της αγοράσεις τη θέση στάθμευσης; Έτσι κι αλλιώς, θα χρειαστείς δύο θέσεις αφού κι ακριβά είναι τα δικά σου για να τα αφήνεις έξω, αλλά και φόρτιση θα χρειάζονται. Καλά, το Υ μια φορά την εβδομάδα.


Δυστυχώς ούτε αυτό γίνεται.
Εγώ θα τα μάζευα γι αλλού, αλλά δεν συμφωνούμε όλοι γι αυτή τη λύση.
Έχω και μια εξωτερική θέση, ασφαλή μεν, εκτεθειμένη στα στοιχεία της φύσης δε. Θα δω ποιο θα βγει έξω.

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#733612 Θωμάς Παπαπάσχος, ο οδηγός στο παρακάτω βίντεο:


Το αυτοκίνητο είναι εντυπωσιακό χωρίς μπλοκέ. Το βάρος που είναι και πίσω του δίνει πολύ πρόσφυση και δεν φάνηκε ούτε στο ελάχιστο η έλλειψη μπλοκέ. Ή έχει έλεγχο με τα φρένα και το προσομειώνει φοβερά. Ίσως γινόταν καλύτερο αν έβαζα το regen λιγότερο. Στο άφηνα του γκαζιού έκοβε περισσότερο από οτι ήθελα. Μπορείς να το ρυθμίσεις όπως θες. Αυτό ήταν όλη η οδήγηση που κάναμε. Drift mode, κατευθείαν μπάντες. Πολύ φιλικό.

https://youtu.be/Ypj32g1M2E0
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#733616 Μιλούσα σήμερα με έναν συνάδελφο που έχει Model 3 εδώ και ένα χρόνο.
Δηλώνει πολύ ευχαριστημένος.
Για την ποιότητα, ηχομόνωση κτλ δεν ανέφερε κάποιο ελάττωμα.

Η πραγματική απόσταση που μπορεί να διανύσει είναι 450 χλμ (αν και ονομαστικά αναφέρει περί τα 550 όπως είπε), αλλά και πάλι πολύ ευχαριστημένος.

Γενικά έχουν αρχίσει κ χτίζονται ηλεκτρικά «βενζινάδικα», όπου μπορείς να πάρεις τον καφέ σου, κτλ. Η Ολλανδία είναι ακόμη πιο μπροστά στην ηλεκτροκίνηση. Πιστεύω πως σε 5 χρόνια το ηλεκτρικό αυτοκίνητο και μάλιστα Tesla θα είναι μονόδρομος…


< >
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#733620 Πες του να διαβάσει το φόρουμ μας, να ξεστραβωθεί και να το ξεφορτωθεί. Χάθηκαν τα Clio πετρέλαιο; Έλα Παναγία μου...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#733634
Dimsabas έγραψε:Πες του να διαβάσει το φόρουμ μας, να ξεστραβωθεί και να το ξεφορτωθεί. Χάθηκαν τα Clio πετρέλαιο; Έλα Παναγία μου...


προφανως ο ανθρωπος ουτε βιαζεται να φθασει στον προορισμο του,ουτε οικονομια θελει να κανει.Οποτε τι να το κανει το κλιο πετρελαιο?
Άβαταρ μέλους
By g8777
#733636


:hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#733639 Χάλασες Ντίμη μου. Νόμιζα ότι το θαυματουργό γαλλικό είναι διά πάσα νόσο και πάσα |λογοκρισία|, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις. Σαν τον μαγικό ζωμό των Γαλατών.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#733641 Εικόνα


Ax κυριε Ιλον μου :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: , δεν προλαβα να διαβασω γιατι πηγα σε ενα παρτι με 2 φιλους μου :s_blush :s_blush . Σιγουρα δεν γινεται να τα βρουμε :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: , το χρειαζομαι το 100/100 :oops: για να πινω οτιστοδιαολοειναιαυτο χωρις να πρεπει να χασομεραω με οδηγηση.



Κατσε ξενυχτα εσυ Σαμπα . :s_empathy
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#733643
Dimsabas έγραψε:Χάλασες Ντίμη μου. Νόμιζα ότι το θαυματουργό γαλλικό είναι διά πάσα νόσο και πάσα |λογοκρισία|, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις. Σαν τον μαγικό ζωμό των Γαλατών.


δεν υπαρχει κανενας αστερισκος.Την Παρασκευη ειμαι ετοιμος
Δεν πιστευω να γεμισει το φορουμ πουπουλα ε?
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#733677
Dimsabas έγραψε:Χάλασες Ντίμη μου. Νόμιζα ότι το θαυματουργό γαλλικό είναι διά πάσα νόσο και πάσα |λογοκρισία|, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις. Σαν τον μαγικό ζωμό των Γαλατών.


Αυτό το προνόμιο το έχουν τα ηλεκτρικά.
Φέτος.
Πέρσι το είχαν τα φυσικού αερίου.
Του χρόνου? Ποιος ξέρει!?
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#733876

Γιατί ενώ ο ταχυφορτιστής στον Ψαθόπυργο είναι 250KW, το Model 3 δεν φόρτισε ποτέ με πάνω από 150 και ας ήταν και άδειο; :hmmm:

Στην Κέρκυρα δεν μας δείχνει πως κατάφερε να το φορτίσει και να φύγει φουλ φορτισμένος, όντας σε μέρος χωρίς ταχυφορτιστή. Πόσες ώρες να το άφησε στην απλή πρίζα του ξενοδοχείου για να γεμίσει η μπαταρία του;
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#733970 Αχ πότε θα τους εντοπίσουν οι Ρωμαίοι απ' το Ζευγολατιό και θα έρθουν να τους σηκώσουν....

< Note 8 >