Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By g8777
#580702 Δεν μας λεει κατι νεο ο παππουλης, οσοι εχουν ματια τα ειχαν παρατηρησει απο τη δεκαετια του 80 αυτα. :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By g8777
#580721 Ντροπη να συζηταμε στο νημα του Αυρτουν για τον Μπαμπη τον Σουγια. :(
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#580731
Anonymous Founder έγραψε:Για τον Verstapen κανένα σχόλιο; :shifty:

όποιος έχει μάτια βλέπει :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Geo f1
#580738 Οτι πιο κοντα..Αλλα Αυρτον δεν θα γινει κανεις.
Παντα θα ειναι ενα επιπεδο μονος Του.
Άβαταρ μέλους
By Andreasdik
#580796
Anonymous Founder έγραψε:Για τον Verstapen κανένα σχόλιο; :shifty:


Εκεί πήγαινε το δικό μου ντροπή :roll:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#580820
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ το κατάλαβα, για άλλους δεν ξέρω. :shifty:


Δηλαδη τι ακριβως θα επρεπε να πουνε οι "αλλοι" ωστε να θεωρηθει οτι το επιασαν το υπονοουμενο και κατεχουν πραγματικα το αθλημα?

Τι οδηγαρα ειναι ο Verstappen ή οτι ειναι κουλαδι σε σχεση με το Senna?

Προσωπικα θεωρω το Senna ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Η μεγαλη μου καψουρα απο τα χρονια της Lotus. Αλλα δεν ειμαι απο αυτους που λενε "σαν το Senna δε θα ξαναβγει". Οι εποχες αλλαζουν. Οι οδηγοι πλεον ειναι πολυ πιο ετοιμοι απο πολυ μικροτερη ηλικια. Επισης πλεον ειναι σε αλλο επιπεδο σαν αθλητες. Οποτε με δεδομενο οτι η γονιδιακη εξελιξη του ανθρωπινου ειδους ειναι μηδενικη σε τοσα χρονια, μπορει να δουμε και αλλο Senna και αλλο Alonso, Hamilton...

Οσον αφορα το Verstappen τα εχω ξαναπει πολλες φορες. Τα σημαδια ειναι ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΑ. Πολυ γρηγορος οδηγος, ετοιμος να "πεθανει" μεσα στην πιστα και με την απαραιτητη δοση αλητειας που χρειαζεται για να φτασεις στην κορυφη. Απο εκει και περα αν θα καταφερει να ηρεμησει λιγο ακομα (ηδη εχει ηρεμησει πολυ) και να κρατησει μονο τα δεδομενα πλεονεκτηματα του, τοτε ναι, θα ειναι ενας TOP οδηγος.

Και κατι ακομα που επισης εχω ξαναπει. Το να πει καποιος ο Hamilton ειναι καλυτερος/χειροτερος απο το Senna, ειναι αστειο εφοσον δεν υπαρχει μετρο συγκρισης αναμεσα τους. Το να πει καποιος ο Hamilton ειναι καλυτερος/χειροτερος απο τον Alonso επισης το θεωρω λανθασμενη προσεγγιση. Σε αυτο το πραγματικα TOP επιπεδο, μιλαμε για οδηγους που θα τους βαλεις με το ιδιο μονοθεσιο ομοσταβλους 10 χρονιες και θα παρουν 5-5 νικες ο καθενας ή 6-4 νικες σε αυτη τη δεκαετια. Κυριως αναλογα με το στησιμο του μονοθεσιου, το βολεμα στον καθε οδηγο και την τυχη...

Την προηγουμενη φορα που "εψαχνα" οδηγο μετα το θανατο του Senna, μου πηρε πανω απο 10 χρονια μεχρι να εμφανιστει ο Alonso και να πω ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ! Αυτη τη φορα ηταν πιο ευκολα τα πραγματα... Ειχα ξεχωρισει το Verstappen σαν τον επομενο οδηγο μου πριν καλα καλα φυγει απο το χωρο ο Alonso. Και οπως παντα δε μπαινω στη διαδικασια να κρινω αν ο ενας ειναι 2 κιλα πιο TOP απο τον αλλον που επισης ειναι TOP. Αν εμπαινε ο Hamilton τωρα στο χωρο και ηταν και οι 2 νεοι, θα μπορουσα να επιλεξω το Λουη αντι του Μαχ. Και θα δειχνανε με τον καιρο τι ψαρια πιανει ο καθενας!
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#580858 Η σύγκριση πάντως δεν αφορούσε οδηγική ικανότητα, σε αυτό προφανώς και δεν τόλμησε ούτε αυτός να συγκρίνει τον Senna με τον Verstappen, θα ήταν φαιδρό κάτι τέτοιο. Συνέκρινε μονάχα το πάθος τους μέσα στην πίστα. Αυτό είπε.
Και πάνω σε αυτό, και οι δύο θα έλεγα είναι προς αποφυγή, όχι προς μίμηση. Εννοώ, πολλές φορές και οι δύο ξεπέρασαν τα όρια. Για το ίδιο πράγμα έχει κατηγορηθεί και ο Schumacher, o Vettel και άλλοι (Montoya επίσης για να θυμηθώ και άλλους...).
Άβαταρ μέλους
By DAP
#580901 Νομιζω οτι για να γινεις πρωταθλητης σε οποιοδηποτε ατομικο αθλημα πρεπει να εισαι εγωισταρος του κερατα.....Να νικας με καθε μεσο που αγγιζει το νομιμο και ισως και το ηθικο......
Γνωμη μου βεβαια....
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#581029
Anonymous Founder έγραψε:Η σύγκριση πάντως δεν αφορούσε οδηγική ικανότητα, σε αυτό προφανώς και δεν τόλμησε ούτε αυτός να συγκρίνει τον Senna με τον Verstappen, θα ήταν φαιδρό κάτι τέτοιο. Συνέκρινε μονάχα το πάθος τους μέσα στην πίστα. Αυτό είπε.
Και πάνω σε αυτό, και οι δύο θα έλεγα είναι προς αποφυγή, όχι προς μίμηση. Εννοώ, πολλές φορές και οι δύο ξεπέρασαν τα όρια. Για το ίδιο πράγμα έχει κατηγορηθεί και ο Schumacher, o Vettel και άλλοι (Montoya επίσης για να θυμηθώ και άλλους...).


Και ο Gilles είχε πάθος υπερβολικότατο που τον σκότωσε μάλιστα. Αν ξέχναγα το τελευταίο (αδύνατο)... Αυτό το βρίσκεις κακό οπωσδήποτε; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
#661709 https://variety.com/2020/streaming/glob ... 234758223/

Netflix is producing an eight-episode fictional miniseries based on the life of Ayrton Senna da Silva (1960-1994), the Brazilian racing legend who won the Formula One World Drivers’ Championship three times.

The miniseries will explore Senna’s personality and family relationships. The starting point will be Ayrton’s career debut, when he moved to England, and will culminate in the tragic accident in Imola, Italy, during the San Marino Grand Prix, when he died.

....

The miniseries will be shot in English and Brazilian Portuguese, and is set to launch in 2022.
Άβαταρ μέλους
By Geo f1
#733347 Φτωχότερη η οικογένεια Σεννα από σήμερα. Ο πατέρας του Αυρτον πέθανε στα 94 του. Καλή αντάμωση με τον υιό ,Μίλτον.

.