Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#733143
Scotch έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Απο την αλλη στο myhome Enter μπαινεις και μονος σου και αυτη εισπρατει ΜΗΔΕΝ προμηθεια :s_empathy

Είπε ότι και στο Home Enter μπορεί να με βάλει, αλλά δεν με συμφέρει :ninja:

Τι να σου πω, εγω χθες ειδα 1106kWh X 0,10...... και 360kWhΧ 0,07..... χωρις ΟΤΣ.

Τωρα αν το αλλο τετραμηνο εχει ( χλωμο αλλα με αυτους που μπλεξαμε ποτε δεν ξερεις ) θα την φαμε και θα πουμε κι ενα τραγουδι.

Σημερα παντως βγαινει φθηνοτερη. Εγω επειδη πηρα το 100ρικο θεωρω εαυτον κερδισμενο.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#733144 Παντως και στο allazorevma.gr φουστια κανουν, προωθουν οποιους τους συμφερει...

Βαζω αλλαγη μονο ρευμα και μου βγαζει αυτο σαν προεπιλεγμενη καρτελα "οι προτασεις μας":

Εικόνα

Aν πατησω στη διπλανη καρτελα "ολα" μου βγαζει τα προιοντα της ΔΕΗ μακραν πιο συμφεροντα:

Εικόνα

Νομιζω πως ξερω και το λογο... Πριν παρω χαμπαρι ΑΥΤΗ την "απατη", πατησα κλικ οτι ενδιαφερομαι να τα τραβηξω ολα στη ΖΕΝΙΘ πιστευοντας τους οτι ειναι η πιο συμφερουσα προταση.

Με πηραν λοιπον τηλεφωνο απο το allazorevma.gr τη Δευτερα και πρωτο πραγμα μου ειπαν οτι δεν ισχυει πλεον αυτη η προσφορα, να δουμε κατι αλλο, μπλα μπλα μπλα. Δεν εχω ιδεα αν πραγματι εληξε η προσφορα μεσα στο ΣΚ που εκδηλωσα ενδιαφερον ή αν ηταν ΚΑΙ αυτο παπατζιλικι τους. Δεν πειραζει του λεω, ετσι κι αλλιως αμεσως μετα πηρα χαμπαρι οτι αν αλλαξω μονο τη ΔΕΗ κερδιζω πολυ περισσοτερα απο το να αλλαξω και το αεριο. Και φυσικα του ειπα για την πατατα του σαιτ, που η προταση που μου εκανε για αλλαγη αεριου/ρευματος θα μου επαιρνε 400+ ευρω απο την τσεπη εφοσον δε συμπεριλαμβανε μεσα την πολυ συμφερουσα ΔΕΗ. Η απαντηση του ηταν μια |λογοκρισία| σε στυλ "το προγραμμα θεωρει οτι θελετε να τα πατε και τα 2 στην ιδια εταιρια κι η ΔΕΗ δεν ειχε καλυτερο πακετο και για τα 2 μαζι"
Του ειπα το αυτονοητο, οτι σαν καταναλωτης απλα κοιταζω πως θα γλυτωσω χρηματα κι οχι να παντρευτω καποιο συγκεκριμενο παροχο και τον συμβουλεψα να το αναφερει στους προγραμματιστες της εταιριας.

Αφου το λυσαμε αυτο, ρωτησα αν εχουν κανενα κουπονι για τη ΔΕΗ, ωστε να αλλαξω παροχο μεσω της πλατφορμας τους και να παρουν κι αυτοι το κατιτις τους. Και η απαντηση ελυσε στο μυαλο μου το μυστηριο της αορατης ΔΕΗ.
"Σε αλλες εταιριες γινονται αλλαγες προγραμματων απο εμας, αλλα για τη ΔΕΗ θα πρεπει να μιλησετε με την ιδια την εταιρια". Λογικα για αυτο την κρυβουνε οσο μπορουνε τη ΔΕΗ.

Καργιοληδες. Κι οταν σβησει ο ηλιος, η αγια ΔΕΗ θα μας δινει τα φωτα της 24/7 :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By alex
#733150
224v έγραψε:εάν ομωςς στέλνεις τις ενδείξεις του ρολογιού κάθε μήνα θα σε χρεώνει ανάλογα με τις ενδείξεις που στέλνεις

< Note >


self metering :lol:
Άβαταρ μέλους
By alex
#733189
Νίκος Παππάς έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε: Το Home Enter που λέτε δεν έχει ΟΤΣ;
Οχι δεν εχει. Το κακο που εχει ειναι οτι στελνει 3 μηνιαιους εναντι και εναν εκαθαριστικο και χθες παραλιγο να την χαναμε την συζυγο :lol: :lol: Γιατι οι 3 εναντι ηταν χαμηλοι και ο εκαθαριστικος πονεσε λιγο :vava:

Η σύμβουλος αυτή ισχυρίζεται ότι έχει (ή σύντομα θα έχει) ΟΤΣ. Είναι 100% βέβαιη μάλιστα :s_dunno

Έτσι είχε αποφασίσει κάποια στιγμή η ΡΑΕ, αλλά τελικά το πήρε πίσω. ΔΕΝ θα είναι υποχρεωτικό κάθε συμβόλαιο να έχει ΟΤΣ, θα υπάρχουν και οι δύο τύποι.
https://www.insider.gr/epiheiriseis/190 ... a-reymatos
Η σύμβουλος δεν σου τα λέει καθόλου καλά. :ninja:


Το θεμα ειναι οτι η συμβουλος αυτη θα βγαλει απο εσενα αν συνεργαστεις μαζι της.

Απο την αλλη στο myhome Enter μπαινεις και μονος σου και αυτη εισπρατει ΜΗΔΕΝ προμηθεια :s_empathy


αν δειτε το zero watt&volt μεσα που λεει οτι δνε εχει ΟΤΣ εχει μεγαλη ταριφα σε παγιο..επειδη τωρα τα βρηκανε σκουρα οι εναλλακτικοι και βλεπουν οτι η μαζα παει ΔΕΗ με ουρες,γιαυτο και τα εξτρα περιπτερα στα εμπορικα κεντρα, προσπαθουν να πουλησουν μεταξωτες κορδελες.ΠΡΟΣΟΧΗ!

οι πρακτορες μπορουν να κανουν οτι θελουν στα προγραμματα των εταιρειων που εκπροσωπουν.εμενα συγγενης μου μπηκε σε προγραμμα εταιρειας που κανονικα εχει ρητρα ,χωρις ρητρα.γιατι η πρακτορας εκπροσωπει μια ομαδα που νοικιαζει σπιτια σε παικτες,60 σε αριθμο.και επειδη την γνωριζει την εβαλε μεσα σαυτα.αν ομως δεν εχετε κολπα και γνωστους,η δεη ειναι η μονη λυση.

το home enter δεν προκειται να εχει ΟΤΣ.ειναι συμβολαιο 2 χρονων.δεν μπορουν.και να το κανουν εχεις δικαιωμα να καταγγειλεις την συμβαση και να φυγεις..φευγεις δλδ. χωρις πολλα.αλλα δεν προκειται να το κανουν.γιατι εχουν αλλα προγραμματα με ρητρα.και επειδη εχει κοινωνικο προσωπο ,ακομα, η δεη και την στηριξη του κρατους σαυτο για να μην εξαγριωθει ο κοσμος του εδωσαν μια διεξοδο που δεν μπορεσαν να το κανουν οι ιδιωτικες εταιρειες ακομα.προσπαθουν να κανουν το ιδιο αλλα αντισταθμιζοντας την ΟΡΣ και το χασιμο που εχουν προσθετουν διαφορες επιβαρυνσεις που ομως δεν συμφερουν.

ολοι εχουν προγραμματα χωρις και με ρητρα.ομως εκτος δεη ,οι αλλοι εκει που δνε εχουν ρητρα βαζουν αλλα κοστη για να μην χασουν,αυτο γινεται αυτην την στιγμη στην αγορα.
Άβαταρ μέλους
By alex
#733190
dimviii έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:
dimviii έγραψε:αυξηθηκε ο λογαριασμος του ρευματος και βλεπω ενα πανικο.
Φαντασου να τελειωσει και η τζαμπα φορτιση ,και να φορτιζουν και τα αυτοκινητα τι εχει να γινει.

Γιατί τώρα στα βενζινάδικα δεν αυξήθηκε η τιμή του πετρελαίου και της βενζίνης; :lol:
1.70 είδα την τελευταία φορά την απλή, 1.81 η V-power. :lipsealed:


v power εχω να βαλω απο εποχες Πασοκαρας.
Δεν σας εχει πιασει η κριση ρε μπαγασες. :thumbsup:


μα γιαυτο παμε καθε τριτη για να βαλουμε καλυτερη βενζινη σε τιμη απλης. V-power απλη οχι racing βαζεις καθε τριτη στην τιμη της απλης,οποτε ειναι το ιδιο με απλη.προτιμηστε μονο εταιρικα οχι ιδιωτικα shell.
Άβαταρ μέλους
By melos86
#733205
alex έγραψε:μα γιαυτο παμε καθε τριτη για να βαλουμε καλυτερη βενζινη σε τιμη απλης. V-power απλη οχι racing βαζεις καθε τριτη στην τιμη της απλης,οποτε ειναι το ιδιο με απλη.προτιμηστε μονο εταιρικα οχι ιδιωτικα shell.

Αυτο γιατι??
Άβαταρ μέλους
By alex
#733207 την εχω πατησει..το εταιρικο ειναι σιγουρο οτι παραλαμβανει απο την εταιρεια,απο κανεναν αλλο προμηθευτη.επισης δεν γινονται νοθειες στις δεξαμενες τους στο πρατηριο.δεν εχουν μεινει και πολλα ιδιωτικα ,στην πολη μου τουλαχιστον ,γιατι το ειχαν παραγ... με τις νοθειες.
Άβαταρ μέλους
By melos86
#733209 Βεβαια οι ανακοινωσεις των προστιμων που γινονται στις κατα μερους περιφερειες δεν συμφωνουν απολυτως με την αποψη σου αλλα ο καθενας εχει την γνωμη του!
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#733234 Να γυρίσουμε λίγο και στα της αύξησης κεφαλαίου της ΔΕΗ (=ιδιωτικοποίηση από την πίσω πόρτα).
ΔΕΗ: Ποιοι επενδυτές παίρνουν προτεραιότητα στην αύξηση κεφαλαίου
https://www.euro2day.gr/news/enterprise ... hn-ay.html
Εντός της επόμενης εβδομάδας τοποθετείται η εκκίνηση για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΗ, συνδυαστικά με Δημόσια Προσφορά και Ιδιωτική Τοποθέτηση μέσω Book Building.

Η χθεσινή γνωστοποίηση της συμφωνίας με τη CVC καταδεικνύει, αφενός, το «ταβάνι» του εύρους που θα έχει η τιμή διάθεσης των νέων μετοχών και αφετέρου, τη φιλοσοφία της ΔEΗ για την προσέλκυση επενδυτών που θα στηρίξουν τα αναπτυξιακά πλάνα της.

Στο διοικητικό συμβούλιο της Επιχείρησης που θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο, Παρασκευή, θα εγκριθεί το Ενημερωτικό Δελτίο και θα οριστεί το εύρος του αριθμού των προς διάθεση μετοχών, καθώς και της τιμής διάθεσής τους. Με δεδομένη τη συμφωνία που ανακοινώθηκε, η τιμή διάθεσης θα είναι έως 9 ευρώ ανά εκδοθησομένη κοινή μετοχή, χωρίς, όμως, να αποκαλύπτεται επί του παρόντος η τιμή βάσης.

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς έχει λάβει από την προηγούμενη εβδομάδα το Ενημερωτικό Δελτίο, με την ανταλλαγή παρατηρήσεων και διευκρινίσεων να έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Αυτό που απομένει μετά την έγκρισή του από το Δ.Σ. της Παρασκευής είναι κάποιες τελευταίες πινελιές, ώστε να πάρει το τελικό πράσινο φως από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και να ξεκινήσει η ουσιαστική διαδικασία της αύξησης.

Το private equity fund CVC Capital Partners προβλέπεται να είναι ο δεύτερος, μετά το Δημόσιο, μεγαλύτερος μέτοχος της ΔEΗ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα υπάρξει άλλος με αυτό το ποσοστό. Η CVC, μέσω της Selath Holdings S.a.r.l., ως οντότητας ειδικού σκοπού (Special Purpose Entity, SPE), δεσμεύεται να αποκτήσει τον έλεγχο τουλάχιστον του 10% της ΔEΗ, μετά την ολοκλήρωση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου. Η τελική κατανομή των μετοχών και η αποδοχή της Συμφωνίας αυτής θα εγκριθούν από το Δ.Σ. της ΔEΗ μετά το κλείσιμο του Book Building.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Euro2day.gr, η συμφωνία με τη CVC σηματοδοτεί και τη φιλοσοφία της διοίκησης της ΔEΗ για την κάλυψη της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου. Δεν θα γίνει επιλογή στη βάση της πλειοδοτικής λογικής, σημειώνουν πηγές. Αντίθετα, στην κατανομή των μετοχών θα ληφθούν υπόψη συμπεριφορές επενδυτών. Θα επιλεγούν κατά προτεραιότητα «βαριά» ονόματα, με μακροπρόθεσμη επενδυτική οπτική, όχι επιθετικά hedge funds και short traders που τζογάρουν στη μετοχή, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Σε κάθε περίπτωση, με βάση τα διαθέσιμα ως τώρα στοιχεία, το ποσό των 750 εκατ. ευρώ για την αύξηση χαρακτηρίζεται πλέον ως «συγκρατημένο». Αν και εκτιμάται ότι θα καλυφθούν λιγότερες από 232.000.000 μετοχές που ανακοινώθηκε ότι θα εκδοθούν ως ανώτατο όριο, ωστόσο, δεν δίνονται στοιχεία ακόμη για το προσδοκώμενο ανώτατο ποσό της αύξησης. Πάντως, ενημερωμένες πηγές διαβεβαιώνουν ότι υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις για πολύ καλή κάλυψη.

Στην αύξηση θα κληθούν να συμμετάσχουν επενδυτές λιανικής και ειδικοί επενδυτές από την Ελλάδα με Δημόσια Προσφορά και διεθνείς επενδυτές από το εξωτερικό μέσω Ιδιωτικής Τοποθέτησης. Η τιμή διάθεσης θα ισχύσει για το σύνολο των επενδυτών που θα συμμετάσχουν στη συνδυασμένη προσφορά. Το Δημόσιο (Υπερταμείο και ΤΑΙΠΕΔ) προανήγγειλε ότι προτίθεται να διατηρήσει τη συμμετοχή του σε επίπεδα καταστατικής μειοψηφίας (34%).

Ουσιαστικά έχει γίνει κάτω από το τραπέζι συμφωνία με την CVC Partners για αγορά στα 9€ την μετοχή με σκοπό να αποκτήσει έως και το 10%. Γιατί αυτό; Το αφήνουμε στην διακριτική ευχέρεια του αναγνώστη. Δεν θα δεχτούν λεει προσφορές από κερδοσκοπικά funds. Το ερώτημα εδώ είναι γιατί να μην δεχτούν τέτοιες προσφορές; Δεν είναι προς το συμφέρον της ΔΕΗ να πάει ψηλότερα η μετοχή;
:s_laughat

Αναρωτιέμαι, θ'ασχοληθεί κανείς με αυτή την ιστορία που βρωμάει και ζέχνει από παντού; :s_shout
-Αύξηση κεφαλαίου χωρίς συμμετοχή του Δημοσίου, άρα το Δημόσιο χάνει τον έλεγχο της πλειοψηφίας
-Κάτω από το τραπέζι συμφωνίες για αγορά μετοχών σε συγκεκριμένη τιμή
-Επιλογή αύξησης κεφαλαίου, αντί για πώληση, παραχώρηση, ή παραχώρηση μόνον του management αν δεν θέλουμε το κακό Δημόσιο.

Δεν με νοιάζει αν είναι σωστό ή λάθος, θέλω ν'ακούσω τους λόγους που γίνεται, γιατί γίνεται, και να υπάρχει αντίλογος. Η όλη φάση έγινε εν κρυπτώ και βιαστικά, γιατί κάποιοι άνθρωποι έβγαλαν και βγάζουν λεφτά στο χρηματιστήριο και αλλού. Στο τέλος όμως τα σπασμένα θα τα πληρώσουμε όλοι.
Άβαταρ μέλους
By alex
#733269 στην τελευταια φραση τα ειπες ολα,οπως με την ολυμπιακη και τον οτε ,παλι εμεις θα πληρωσουμε και καποιοι γνωστοι θα βγαλουν χρημα..
Άβαταρ μέλους
By ambient
#733383 Εικόνα
Ετοιμάζεται η νέα γραμμή υπερυψηλής τάσης στην Πελοπόννησο :inlove:
Νομίζω δεν υπάρχει άλλη στο "νησί".
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#733417 yes ! :metalo:

Αγαπητέ πελάτη,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς ο έλεγχος των εγγράφων σας και προωθήθηκε εντολή στον ΔΕΔΔΗΕ, η οποία εκτιμάται ότι θα υλοποιηθεί εντός 2 εργάσιμων ημερών. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στην Εξυπηρέτηση πελατών του ΔΕΔΔΗΕ στο 2111900500 ή 11500.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας.