Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#730790 Με ειχε φαει ενας φιλος για το ποσο γαματες κολονιες του φτιαχνουν σε ενα μαγαζι κι ειναι μαλιστα πολυ φτηνες. Αντε του λεω, την επομενη που θα πας φτιαξε μου ενα μπουκαλακι απο την Terre D'Hermes που φορουσα εκεινη την περιοδο.

Η μυρωδια πλησιαζε αλλα ηταν πολυ χειροτερη απο την οριτζιναλε. Αυτο που με χαλασε πραγματικα, ηταν μια αισθηση λιπαροτητας/γλιτσας που αφηνε στο δερμα. 1-2 φορες τη δοκιμασα και την υπολοιπη την τελειωσα σαν αποσμητικο χωρου.

Δεν ξερω αν εχει να κανει με το μαγαζι αλλα αυτος μου ελεγε οτι το συγκεκριμενο ειναι σουπερ κι εχει 10 ατομα ουρα που περιμενουν καθε φορα για να φτιαξουν κολονια. Δε με βλεπω να το ξαναπροσπαθω...
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#730792 πλέμπα... :shifty:

ούτε θα δώσω 500€ ούτε 5€...

κάνα 100-150αρι ανά εποχή για να μου βγάλει 1-1,5 χρόνο, μια χαρά είναι...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#730796 αποσμητικο απο σμ και μονο οταν εχει προσφορα 1+1 δωρο. :s_cool
Άβαταρ μέλους
By alex
#730866 εχω σταματησει να βαζω πανω στο δερμα εδω και 16 χρονια..ολα τα αρωματα πανω στα ρουχα..απο αρωματα δεν λεω ,οτι ταιριαζει στον καθενα αλλα για μενα 2 ειναι τα απολυτα ανδρικα που μαρεσουν και αρεσουν και σε αλλες. :iconcool:

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By edmond
#730868 Πςςς, αώνια η φαρενάιτ, είχα πάρει μια πρίν καμιά 20αριά χρόνια. Στα όρια του ιδιαίτερου αλλά ωραία.
Άβαταρ μέλους
By alex
edmond έγραψε:Πςςς, αώνια η φαρενάιτ, είχα πάρει μια πρίν καμιά 20αριά χρόνια. Στα όρια του ιδιαίτερου αλλά ωραία.

εχω βαλει και την νεα σχετικη παραλλαγη ,το le parfum, το οποιο δενε χει αυτην την πετρελαιηλα στην αρχη και ειναι ακομα καλυτερο..δοκιμασε το και θα το καταλαβεις..αυτο ειναι:

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#730878 Οι περισσοτερες εταιριες, βγαζουν την ιδια κολονια σε Eau de Toilette και σε Eau de Parfum. Το Parfum ειναι παντα ακριβοτερο γιατι εμπεριεχει περισσοτερο αρωμα και λιγοτερο νερο/αλκοολ σε σχεση με το Eau de Toilette.
Άβαταρ μέλους
By St.Devote
edmond έγραψε:Πςςς, αώνια η φαρενάιτ, είχα πάρει μια πρίν καμιά 20αριά χρόνια. Στα όρια του ιδιαίτερου αλλά ωραία.

+ 1 ....

Εγω είμαι εδώ και χρόνια εδώ ...

Εικόνα

και τώρα τελευταία ( καμιά 5ετία ) και εδώ ...

Εικόνα

ΥΓ το καλοκαίρι δεν φοράω αρώματα ... συνεχή ντουζάκια ... μυρωδιά Παπουτσάνης.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
alex έγραψε:εχω σταματησει να βαζω πανω στο δερμα εδω και 16 χρονια..ολα τα αρωματα πανω στα ρουχα..απο αρωματα δεν λεω ,οτι ταιριαζει στον καθενα αλλα για μενα 2 ειναι τα απολυτα ανδρικα που μαρεσουν και αρεσουν και σε αλλες. :iconcool:

Εικόνα

Εικόνα

Πολύ δυνατές επιλογές
Άβαταρ μέλους
By bill33

Η KOUROS είναι ακομα πιο παλιά.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#730921 Η φαρενάιτ εν τω μεταξύ εχει αντιγραφεί τόσο πολύ,απο Αντόνιο Μπαντέρας κλπ ,που δεν ξερεις αν μυρίζεις αυθεντική ή αντιγραφή.