Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Geo f1
#727975

Αντε μια ευκολη νικη για τον Λουης,
Μικε δεν ανοιγεις το επομενο τοπικο?
Αυτο δεν εχει και πολυ ενδιαφερον για την μαχη του τιτλου
Άβαταρ μέλους
By g8777
#728110 Αν βλέπεις Φ1 καμιά 40αρια χρόνια...

Διόρθωση.

Αν μελετάς Φ1 καμιά 40αρια χρόνια, δεν χρειάζεσαι ΟΎΤΕ τα ελεύθερα δοκιμαστικά για να καταλάβεις τους συσχετισμούς μεταξύ των ομάδων και οδηγών.
Από τον ήχο των φορτηγών που τα μεταφέρουν στην πίστα βγαίνουν συμπεράσματα. Πχ η Ρεντ Μπουλ πάει μαλακωσά στις 2350 ενώ τα Μερκ κατεβαίνουν μαλλιά, τούφα το ντουμάνι. :iconcool:
Ε,δεν έχει μείνει τίποτα άλλο να δεις το υπόλοιπο 3μερο,πας για ψάρεμα. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#728120 Ετσι που λες ΧαιΦαι μου. Τι να πουμε εμεις οι ασχετοι για Φ1 εδω μεσα? Οφφ τοπικ ειμαστε και χαλαμε το επιπεδο του φορουμ. :thumbsdown:

Τα ανελυσε ολα ο Στελαρας ο Καζαντζιδης μεσα απο τα τραγουδια του δεκαετιες πριν απο εμας :rtfm:

Κι επισης ΠΡΙΝ αρχισουμε να μιλαμε για Φ1, πρεπει να τα παρουμε τα πραγματα με τη σειρα και να σχολιασουμε τα φορτηγα που μεταφερουν τα μονοθεσια στις πιστες :rtfm:

Ηθικο διδαγμα:
Αν θελετε να γινει πολιτισμενη κουβεντουλα στα τοπικα της Φ1, στειλτε τα τρολλακια να πουνε τις "αποψεις" τους στο καφενειο του χωριου τους. Με Στελαρα να κελαηδαει στο ραδιοφωνο κι απο πισω να μαρσαρουν τα φορτηγα και τα τρακτερια :s_yes
Άβαταρ μέλους
By g8777
#728125 ΚΑΙ backshit moderating.

Μαλλον δεν τσιμπαει τιποτα σημερα, ας βγαλουμε ολο το μισος μας πανω στον συνανθρωπο μας.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#728130 #metoo

:(

Ηρθε ο καιρος να μιλησουμε ολοι οι φορουμιτες για το bullying που εχουμε δεχτει. Τελος τα κλειστα στοματα και τα κλειδωμενα λαρυγγια. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#728131
g8777 έγραψε:#metoo

:(


Κατι υποψιαζομουνα για το ξεκινημα του προβληματος σου, αλλα δεν ηθελα να το αναφερω και να σε πληγωσω. Σε τι ηλικια σε μαγαρισανε Τζι μου? :(
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#728133
Geo f1 έγραψε:Δεν θα αναρωτηθω αν ζητήσεις και 2.700.000€ g μου


Και λιγα λες! Αυτο που του κανανε δε σβηνει με Ευρα απο το μυαλο και το σωμα :rant:

Απο την αλλη μερια ομως, ολοκληρος Μιραζ προτεινε να τη βγαλει με ενα κατοσταρικο λες κι ειναι κανενας γυφτος :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#728137 Εδώ θα πετάμε τα γνώριμα ποστ κάποιων που δεν αφήνουν να μιλήσουμε για τίποτε άλλο από αυτό που έχουν στο κεφάλι τους. [Admin]
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#728320 Τα λαθη υπο πιεση ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα κουσουρια σε εναν οδηγο. Ειναι ο λογος που δεν πιστεψα ποτε στο Φεττελ, ακομα κι οταν σαρωνε τα παντα. Κι οπως εχω πει πολλες φορες, τα λαθη γινονται οσο δυσκολευουν τα πραγματα, οσο σφιγγουν οι κωλοι. Μεχρι περσι ο Λουης εκανε λιγα λαθη εφοσον ο μονος του αντιπαλος ηταν ο Μποττας (του χεριου του κι επισης ελεγχομενος απο την ομαδα). Φετος που ζοριστηκε οσο ποτε στο παρελθον ο Λουης, κανει απλα τη χειροτερη χρονια της καριερας του κι εχει ξεσκιστει στα λαθη.

Για μενα το λαθος ειναι λαθος, ειτε στοιχισε ποντους ειτε οχι. Και στην Ιμολα για παραδειγμα εκανε λαθος, μετα ηταν τυχερουλης (μην πω καμια αλλη λεξη και βγουνε οι πολιτικλι κορρεκτ και με πουνε κι ομοφοβικο), βγηκε η κοκκινη σημαια και εσβησε το λαθος του. Τελικα ο "τυχερουλης" Λουης πηρε 18 ποντακια παρα το λαθος του. Τι θα κανω εγω δηλαδη? Θα βγαλω νεα βαθμολογια με το ΑΝ δεν ηταν "τυχερουλης"? Αυτο θα το εκανα αν με ενδιεφεραν οι κουπες και οι τιτλοι. Αλλα σαν λατρης των οδηγων, τα πραγματα ειναι πιο απλα για μενα. Απλα λεω ενα ακομα λαθος απο το ταδε οδηγακι και το γραφω στο τεφτερι. Εχθες εγραψα 2 ακομα λαθη στο τεφτερι του Λουη (θα με βαλει μεσα στη φτωχια μου σε εξοδα για δευτερο τεφτερι σε μια χρονια παναθεμα τον). :s_sad

Και τωρα το αστειο σκελος των λαθων του... Τι μας ειπε ο ιδιος ο Λουης!
"The problem when you have the success that I have, anything but perfection feels like a long way off"
Περφεκτιον λαστ γιαρ Λουη μου. Με μοναδικη σου πιεση το Μποττακο.

Εφτασε η ωρα για το ακομα πιο αστειο. Οτι συμφωνα με το Λουη "F1 pitlane error in Sochi "nothing to do with pressure".
Και φυσικα λιγους μηνες πριν στο Μπακου, μετα το λαθος του μας διαβαζαμε "Lewis Hamilton denies feeling pressure from Verstappen despite Baku blunder"
Οχι Λουη μου. Δε μασας απο πιεση εσυ. Η κακια η ωρα ηταν. Εριξε εναν υπνακο ο θεουλης που σε προστατευει απο πανω (αυτο γινεται οταν ξεπερασεις τα 10 ταττου με σταυρουδακια στο σωμα σου) κι εγινε οτι εγινε :s_empathy

Ακομα κι η μεγαλυτερη Λουιτσα ο Τοττος, εκανε το παν ωστε να μην καταρρευσει ακομα περισσοτερο ο ευθραυστος οδηγος του:
Mercedes F1 chief Toto Wolff echoed Hamilton's thoughts, saying the mistake had nothing to do with the title fight.
"I think it wasn't the pressure today, because it was clear that Max was starting from the back"
Στο Μονακο του ζητουσε συγνωμη για το χρεπι που του εδωσαν να οδηγει (με το οποιο ο Μπαττας κυνηγουσε βαθρο/νικη).
Συγνωμη του ζητησαν ακομα και για τη "λανθασμενη" θεση του Ματζικ Μπαττον, το οποιο ειναι στην ιδια θεση (την οποια πιθανοτατα επελεξε ο Λουης) εδω και χρονια.
Κρατα γερα την οικογενεια ρε βραχε Τοττε. Μη στεναχωρησεις το παιδακι το Λουη κι εχετε ακομα μεγαλυτερα προβληματα :lol:

Βλεπετε την απελπισμενη του προσπαθεια να το παιξει κουλαριστος, ενω εχει γεμισει το μπειμπιλινο με κακακια ε? Γιατι ο Λουης ΞΕΡΕΙ αυτο που λεω εδω και τοσα χρονια. Οτι τα λαθη υπο πιεση ειναι το βασικο ρομπιλικι για εναν οδηγο. Ειχε καλομαθει τοσα χρονια χωρις πιεση και του εκατσε βαρυς φετος ο Μαξ του φουκαρα του Λουη. Κι αυτος ο φουκαρας που εχει ξεσκιστει στα λαθη φετος, την προηγουμενη εβδομαδα μας ελεγε "καταλαβαινω την πιεση του Μαξ για τον πρωτο του τιτλο και μπορει να φερει λαθη" :s_empathy

Και το αλλο το γατακι ο Μαξ αντι να ριξει αλατι στην πληγη του Λουη και να του πει "ελα να τα μετρησουμε ρε μαγκα (τα λαθη εννοω)" απανταει σαν την Τιτικα "δε με ξερει καλα ο Λουης". Εχει πολυ χερι αυτο το παιδι ο Μαξ. Αν καταφερω να του βαλω λιγο μυαλο κι απανταει τα πρεποντα, θα τον καταστρεψει εντελως το φουκαρα το Λουη. :rtfm: