Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Geo f1
#719212
antonis78 έγραψε:Το αγαπημένο μου "παιδικό" (όπως τα λέγαμε τότε), έχω δει όλες τις βιντεοκασέτες και μετά τα κατέβασα όλα για αρχείο (δυστυχώς χάθηκαν :s_cry ). Από εκεί κόλλησα με τα anime και έψαξα και βρήκα το original ιαπωνικό (Macross Frontier).

Τώρα μαζεύω λεφτά για αυτό https://www.amazon.com/Bandai-spirits-Chogokin-Valkyrie-Dimension/dp/B08C3GRZ4P :metalo:


Μπραβο!!!! Του Roy ε? Εγω εχω τρελα με Μαξ :shifty: Στερλινγκ!!!
Και την μαχη με την Μυρια!!!
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#719444 Μου άρεσε αυτό που διάβασα

https://www.autoblog.gr/2021/07/28/kok- ... _PUWCzm6A#

Όσο πιο σύντομα τόσο καλύτερα , είναι λίγο άβολο στη αρχή αλλά κάνει τη ζωή όλων καλύτερη in the long run

Δε μου αρέσει που μάλλον θα αργήσει να γίνει πραγματικότητα
Άβαταρ μέλους
By 224v
#719494 αυτό το όριο στα 30!!!! πώς θα το αστυνομεύουν,,????. τώρα μόλις έβαλαν κάμερα για το κόκκινο!!! στη Ποσειδώνος. εδώ που μένω βλέπω στους γύρω δρόμους ότι οι πιο πολλοί πάμε με 40, και δεν ενοχλεί χωρίς να είναι επικίνδυνη. αλλά η Ευρώπη μας καπελωνει σε τέτοιες αποφάσεις που τις παίρνουν γραφειοκράτες άσχετοι με το πρόβλημα.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By mirage
#719497 Με κάμερες, δεν ειναι δύσκολο. Επισης ενναλακτικα αντί να γκρινιάζουμε θα μπορούσαμε απλα να ακολουθούμε ξερω γω τον ΚΟΚ και τα όρια.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#719501 δλδ στο Χαλάνδρι πχ πηγαίνοντας στους δρόμους εκεί Ζαν Μορεάς, που διασταυρώνεται με 10 κάθετους!! θα βάλει κάμερες να αστυνομευσει τα 30χλμ!!! τα φανάρια εντάξει μπορεί να το κάνει, αλλά και πάλι δύσκολο να ξέρει ποιος οδηγεί ώστε να στείλει το πρόστιμο.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By mirage
#719502 Νομίζεις, μια χαρα εύκολο είναι. Δε μιλάμε για κάτι που δεν εχει ξαναγίνει. Τεσπα, οπως ειπα ολα αυτα δεν χρειάζονται αν τηρουνταν ο ΚΟΚ ξερω γω.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#719503 Εδώ παίρνεις την κλήση ταχυδρομικά στη διεύθυνση που είναι registered το αμάξι , σε ανώνυμο οδηγό δε λέει ποιος είναι, μόνο που και ποτέ έγινε ποια παράβαση.
Αν την πληρώσεις καλώς , λήγει το θέμα
Αν επιλέξεις να μην , μετά μπαίνει διαδικασία να γίνει έρευνα από την αστυνομία να γινει συγκεκριμένο και επώνυμο . Στο τέλος όλων αυτών πληρώνεις πολλαπλάσια και πόντους στο δίπλωμα
Κανένας δε το αμφισβητεί και τα ακουμπάμε
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#719517 Το όριο των 30Kmh είναι γελοίο για μέσα στις πόλεις. Ακόμη και με ένα ποδήλατο (όχι ηλεκτρικό!) πιάνεις παραπάνω χιλιόμετρα.
Τα 50Km τα θεωρώ πολύ λογικό όριο, αρκεί φυσικά να υπάρχει αστυνόμευση (κάμερες κλπ), ώστε να τηρείται. Ως γνωστόν το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι στην εφαρμογή, όχι στους νόμους.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#719520
axel12p έγραψε:Το όριο των 30Kmh είναι γελοίο για μέσα στις πόλεις. Ακόμη και με ένα ποδήλατο (όχι ηλεκτρικό!) πιάνεις παραπάνω χιλιόμετρα.
Τα 50Km τα θεωρώ πολύ λογικό όριο, αρκεί φυσικά να υπάρχει αστυνόμευση (κάμερες κλπ), ώστε να τηρείται. Ως γνωστόν το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι στην εφαρμογή, όχι στους νόμους.


το 30 αφορα συνηθως τα αστικα στενα , καθολου γελοίο δεν ειναι

κανει και (τεραστια) διαφορα περα απο την ασφαλεια στο θόρυβο
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#719521
KiloMeater έγραψε:....στο θόρυβο

Για να είναι όντως τεράστια η διαφορά, πρέπει κάποιος να κάνει κάτι επιτέλους με τα δίκυκλα, τη νο1 πηγή ηχορύπανσης στο αστικό περιβάλλον.
Μέχρι τότε....
Τελευταία επεξεργασία από Asimov και 02 Αύγ 2021, 08:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By 224v
#719522 στενά από στενά έχει διαφορά, άλλο Βιέννη άλλο Αττική. πες μας πως το αστυνομευουν εκεί το 30 και σε τι πλάτος δρόμων αναφέρεσαι?? όταν λες στενά??? το μέγεθος οικοδομικών τετραγώνων υπάρχουν εκεί?? στα πόσα μέτρα περίπου έχουν διασταύρωση με κάθετο που έχει στοπ???

< Note >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#719523 30 χ.α.ω. έχει νόημα μόνο στα στενάκια, που όντως τα 50 ίσως να είναι πολλά χλμ. 30 όμως σε έναν δρόμο σαν την Ρηγίλης στην Αθήνα, ή τη Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη, που είναι κεντρικοί αλλά στενοί δρόμοι, είναι αστείο, ώστε να είσαι με 2α και 1200 ΣΑΛ και να βλέπεις μπροστά σου το φανάρι να αλλάζει χρώματα, όπως αλλάζει χρώμα και η δικιά σου φάτσα από τα νεύρα.... :tomato: :s_mad