Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By drdino
#711189
Anonymous Founder έγραψε:Ενδιαφέρον βίντεο, αλλά μου έμεινε η απορία: μοιάζει ουσιαστικά με χειροποίητη κατασκευή και όχι γραμμή παραγωγής. Αντίστοιχα, θα έχει και υψηλότατο κόστος φαντάζομαι σαν παραγωγή.


Όπως λέει και η περιγραφή του βίντεο κι η κοπέλα που κάνει την εκφώνηση, πρωτότυπα είναι αυτά. H παραγωγή στην κανονική γραμμή θα γίνεται εννοείται.
Στο τσακ δεν είχαμε και εμφάνιση guest star :ninja: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#711191 Α, δεν το κατάλαβα ότι πάει έτσι, συγνώμη!
Πάντως η Ford νομίζω πως βλέπει πολύ σοβαρά την επαγγελματική πλευρά του ηλεκτρισμού. Και σωστά, όταν έχεις τέτοια βάση πελατών με το Transit και το F150 ξεκινάς από εκεί.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#711277 Δεν γίνεται αλλιώς, ειδικά όταν περιοχές γίνουν απροσπέλαστες σε συμβατικά οχήματα (ή με πανάκριβους δακτυλίους, πρακτικά πάλι απροσπελαστα). Για last mile delivery είναι ιδανικά όπως έχουν φανεί σε υπολογισμούς και customer clinics. Η επαγγελματική χρήση τα ίδια δείχνει, ο επαγγελματίας δεν θέλει τις τεράστιες χιλιομετρικά αυτονομίες καθώς όσο οδηγεί πρακτικά δεν βγάζει λεφτά. Θέλει χώρους, τώρα βλέπουμε ότι καλοβλέπει και την παροχή ρεύματος από το αμάξι κλπ κλπ.
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#711330
drdino έγραψε:Η επαγγελματική χρήση τα ίδια δείχνει, ο επαγγελματίας δεν θέλει τις τεράστιες χιλιομετρικά αυτονομίες καθώς όσο οδηγεί πρακτικά δεν βγάζει λεφτά.

Εννοείς ότι καλοβλέπει την αυτόνομη οδήγηση ώστε να την ώρα που κινείται το αυτοκίνητο να οργανώνει, το ένα άτομο που θα είναι στο φορτηγό, τις παραγγελίες του πχ;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#711333 Εννοεί πως όσο μεγαλύτερες οι αποστάσεις, τόσο μικρότερο το κέρδος. Θέλει πολλές μικρές διαδρομές για να βγάλει χρήματα, όχι να διασχίζει την χώρα από άκρη σ'άκρη (γίνεται κι αυτό, αλλά με μεγαλύτερα φορτηγά, όχι με Transit).
Στο Λονδίνο υπάρχει δακτύλιος όπου αν δεν έχεις ηλεκτρικό, τα διόδια είναι υπέρογκα. Αυτή την στιγμή λόγω COVID-19 είναι σε αναστολή νομίζω, σύντομα όμως θα επιστρέψει.
Σίγουρα η κατηγορία των van έχει να ωφεληθεί πολύ από τον εξηλεκτρισμό, και εννοείται και την αυτόνομη οδήγηση, θα κάνει την ζωή τους πολύ πιο εύκολη. Αλλά ακόμη έχει δρόμο το τελευταίο.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#711602
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#715702
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#717808 χαρα που θα κανει η ασφαλιστικη

https://twitter.com/NoSpeedLimit_it/sta ... 2779036673
Άβαταρ μέλους
By g8777
#717854


Ντιμη τελειωνε σημερα, εχουμε και δουλειες :x :x :x :x :x
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#717857 το λυπηθηκε η ψυχουλα μου. :lol:
Άβαταρ μέλους
By vengas
#718401
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#719380 https://twitter.com/officialrus1/status ... 7857608704