Το αμάξι θα βγει αγροτικό αν και δεν προορίζεται για καθεαυτού αγροτικό μιας και έχω το np300 pick-up του 2009 για τις βρώμικες και δύσκολες δουλειές,αυτό θα είναι ένας συνδυασμός επιβατικού και ενίοτε θα εκτελεί και αγροτικές εργασίες.
Το ζαχαρώναμε 2 χρόνια τώρα με τη σύζυγό και ειδικά από τότε που ήρθε ο μικρός μπόμπιρας το δεύτερο παιδάκι μας και διαπιστώσαμε ότι με καθισματάκια, καρότσια,ψώνια κλπ δεν χωρουσαμε πουθενά,για να μην πω τώρα που πάμε παραλία με φουσκωτά κλπ...... απελπισία.....οποίος είναι σε παρόμοια κατάσταση με νιώθει είμαι σίγουρος....
Αυτό που θα προσθέσω σαν έξτρα σίγουρα είναι ένα roll up κάλυμμα καρότσας αλουμινίου για να γίνει η καρότσα σαν ένα τεράστιο πορτμπαγκάζ προστατευμένο από βροχές κλπ...
Από την άλλη θα με βολέψει πολύ και στους δρόμους τον χειμώνα όταν και ρίχνει χιόνια, πάγους κλπ ή ακόμα και όταν θέλουμε να πάμε μια βόλτα με την οικογένειά στο βουνό να ψήσουμε κλπ κλπ....είναι άλλη κατηγορία εντελώς από το Clio σε πολλά πράγματα και ένα από τα βασικά σίγουρα είναι και η ασφάλεια και όταν έχεις και δύο μικρά παιδιά το μετράς παραπάνω,ίσως θυσιάσω οδηγική συμπεριφορά, άνεση, κατανάλωση αλλά νομίζω πως αυτά που θα μου δώσει επιπλέον το Navara θα με αφήσουν ευχαριστημένο,εξάλλου είμαι νισσανάκιας παλαιόθεν,έχοντας στην κατοχή μου πρώτα ένα Nissan sunny DX 1983',μετά ένα Nissan pick-up 1997' και μετά το Nissan np300 pick-up του 2009.
Ευχαριστώ για τις ευχές και ελπίζω να τις πάρουν εκεινες τις ρημαδες τις πινακίδες από Δευτέρα γιατί δεν την παλεύω....και το απόγευμα έχει πάλι φόρτωμα φουσκωτά για παραλία στο Clio....

.