Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#713965 Να είναι ασφαλείς οι πιλότοι. Η μεγαλύτερη πίπα που ακουγεται στο σπορ από το 2012 και εντεύθεν. Όλοι οι αγώνες έχουν ελαστικά που τελειώνουν σε 30-40' αγώνα οι μόνοι που κινδυνεύουν οι εκατομμυριούχοι της Φ1. Έχουν κάνει τη Φ1 endurance και ακόμα γκρινιάζουν.
Άβαταρ μέλους
By vengas
#714128

:lol:
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#714190
vengas έγραψε:

:lol:


Θεούλης αυτός που το 'κανε :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#714590 Ορθως εβγαλαν γλωσσα και οι δυο ομαδες μετα τον επιτυχημενο αγωνα που εκαναν. Αντε να παιρνει ζγα ζγα σειρα και το θεμα με τις μπροστινες αεροτομες τωρα, να δουμε αν θα αλλαξουν οι ισορροπιες...

Red Bull: France F1 win disproves rear wing and tyre ‘accusations’
https://www.motorsport.com/f1/news/red- ... s/6599512/

Aston hopes French GP result silences F1 cheating accusations
https://www.motorsport.com/f1/news/asto ... s/6592735/
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#714670 Προσωπικα γουσταρω πολυ το ξεκατινιασμα αναμεσα στ' αφεντικα. Ρε τσι πστδες δεν αφηνουν κουβεντα να πεσει κατω. Ο ενας κοβει κι ο αλλος ραβει εδω και τοσο καιρο στις δηλωσεις :metalo:

Red Bull baffled by Mercedes F1 engine comments

https://www.motorsport.com/f1/news/red- ... s/6597111/

Εχει λυσσαξει ο Τοττος να τους πιασει να κλεβουνε ή μου φαινεται? :s_cool
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#714678
BARHonda έγραψε:Επειδή είχα καταλάβει διαφορετικά, από φέτος παίζει το engine freeze?


Ετσι δειχνουν τα πραγματα. Κι αν δεν κανω λαθος ειναι ολοι σε αναμονη του κανονισμου για τους νεους κινητηρες απο το 2025.

Να δουμε τι ψαρια θα πιασει η Ρεντ Μπουλ που ξοδεψε ενα καραβι κατουρλοποτα για να φτιαξει δικο της κινητηρα...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#714802 Τετοια καψουρα που εχει ο Λουης με το Μποττας, δεν ειχε ουτε ο Φεττελ με τον πελατακο του τον Κιμι.

As for Valtteri Bottas, whose contract also comes to a close at the end of the season, Hamilton backed his team mate.

"Valtteri is my team mate now and we have, both of us have had ups and downs in our careers, but as I said he is a fantastic team mate :inlove: , and I don’t necessarily see that it needs to change :inlove: " he added.

Williams’ George Russell is reported by many to be waiting in the wings for a Mercedes seat as he is managed by the Silver Arrows – but Hamilton avoided any discussion over his compatriot joining the team in 2022. Instead, the Briton responded with more positive things to say about Bottas :inlove: , who has been his team mate at Mercedes since the beginning of 2017.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#714803 Είναι όντως ειλικρινέστατος ο LH. Καλύτερο από τον Bottas πού θα βρει; Αιώνιος δεύτερος και πάντα πρόθυμος να υποστεί οτιδήποτε για χάρη του Λούη.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#714811
Anonymous Founder έγραψε:Είναι όντως ειλικρινέστατος ο LH. Καλύτερο από τον Bottas πού θα βρει; Αιώνιος δεύτερος και πάντα πρόθυμος να υποστεί οτιδήποτε για χάρη του Λούη.

Ακομα κι αν παντα ηθελα ενα δυνατο ομοσταβλο για το Λουη (οπως θελω σε ολες τις ομαδες δυνατα ζευγαρια), παραδεχομουνα οτι για αυτο που τον θελει η Μερσεντες ο Μποττας ηταν τελειος. Ακριβως για τους λογους που μολις ανεφερες.

Αλλα πλεον η Μερσεντες δεν ειναι ντομιναντ. Παλιοτερα ειχαν το 1-2 στο τσεπακι και το χειροτερο σεναριο ηταν να μπει αναμεσα τους ο Μαξ σε μερικους αγωνες. Πλεον που τα 2 μονοθεσια ειναι ισαξια και που οι αλλες ομαδες επισης εχουν κλεισει την ψαλιδα, βλεπουμε το Μποττας να κανει το χειροτερο του πρωταθλημα. Δηλαδη οσο και να κανει στο Λουη σαν ομοσταβλος, πλεον δεν κανει για τη Μερσεντες, αφου την απομακρυνει απο το βασικο της στοχο το κατασκευαστων (δηλαδη τα λεφτα).

Θα ειναι απλα τραγικο να κανουν για μια ακομα χρονια το χατηρι του Λουη και να καψουν το Ρασσελ που απεδειξε οτι αξιζει την ευκαιρια.

Κι ενα τελευταιο που κολλαει στην κουβεντα. Στον ασυρματο μετα τον αγωνα, παλι ζητουσαν συγνωμη απο το Λουη που του "στερησαν" τη νικη με τη "λανθασμενη" στρατηγικη. Μιλαμε για τη στρατηγικη που εκαναν 18 στους 20 οδηγους. Κι ο Μποττας που τρωει πολυ λαστιχο κι ειχε λυσσαξει να τους ζηταει 2 πιτστοπς, στα παπακια τους. Τρελα πραγματα βλεπουμε στη Μερσεντες :s_crazy

Αντι να του πουνε την αληθεια δηλαδη, οτι θα χαναμε ετσι κι αλλιως, καθονται και τον γλυφουν ιν παμπλικ για να μη νευριασει ο Σουπερσταρ. Γιατι τα πραγματα ειναι απλα. Οταν μπηκε ο Μαξ ηταν 4" μπροστα. +3" το δυνατο αντερκατ της πιστας παμε στα 7" διαφορα, ακομα κι αν εμπαινε στον επομενο γυρο ο Λουης. Δηλαδη πλεον ο Λουης θα προσπαθουσε με ιδια στρατηγικη με το Μαξ να καλυψει 7" κι επισης να τον περασει μεσα στην πιστα. Με λιγα λογια η καλυτερη επιλογη της Μερσεντες, ηταν αυτη που ακολουθησε, να αφησει το Λουη (που για μια ακομα φορα εκανε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ διαχειρηση ελαστικων) με τα ιδια λαστιχα μεχρι το τελος.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#714819 Ναι μόνο που συγγνώμη ζήτησαν για την καταφανεστατη βλακεία τους στο 1ο pit stop και όχι στο δεύτερο όπου είχε ήδη τελειώσει όπως είπες.
Όταν "ανάγκασαν" με τον Bottas τον Max να μπει στον επόμενο γύρο αλλά δεν έβαλαν τον Hamilton, φάγανε το undercut που αυτοί προκάλεσαν και μετά αναρωτιούνταν γιατί έχασαν την θέση :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#714820 Θα διαβάζουμε ρε Γιώργο κι από σένα τα γραφικά που λέει τόσα χρόνια ο Δίας; 10 εκατομμύρια διαφορά έχει η πρώτη από τη δεύτερη θέση στα λεφτά και η Μερκ τρέχει γι'αυτά τα 10 εκατομμύρια; Το 1/4 του μισθού του Χάμιλτον; Σοβαρά τα γράφετε αυτά ή έτσι για να κάνουμε χουλιαμά; Άσε που όπως σας έχω γράψει επανειλημένα η 1η-6η θέση με FL είναι καλύτερη σε βαθμούς από τη 2η-3η (απλή αριθμητική είναι, μετρήστε τα).