Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gto250swb
#714168
Dimsabas έγραψε:
gto250swb έγραψε: Αντετοκούμπο νομίζω ότι άδικα συγκεντρωνε τόσα αρνητικά σχόλια σε όλη τη σειρά, δεν έχει σουτ αλλά τη δουλειά του τη κάνει και με το παραπάνω. .


Έκανε φοβερή σειρά με 32 πόντους και 13 ριμπάουντ.

https://www.gazzetta.gr/basketball/nba/ ... -pics-vids


Ναι,απλά το τι είχε ακούσει στο 0-2 και στο 3-2 από όλους τους εκλεκτούς σχολιαστές στο ΝΒΑ... Δεν πρέπει να παίζει ως γκαρντ, δεν έχει καθαρό μυαλό να τελειώσει το παιχνίδι, κρύβεται στην άμυνα και δε μαρκάρει τον Ντουράντ, δεν έχει μεγάλο ρεπερτόριο στην επίθεση, έχει πιτυρίδα, έλεος, το παλικάρι έτρωγε το ξύλο της αρκούδας από το Γκρίφιν σε κάθε φάση, αλλά ξύλο μλκ όχι αστεία, αυτά ούτε σε ταινία Ζαν Κλωντ βαν Νταμ, σε κάθε play ήταν μέσα, σκριν ριμπάουντ μπλοκ άουτ, σε κάθε φάση είχε ένα επιτόπιο άλμα 40 ιντσες μέσο όρο και ντουρασελ να είχε θα ψωφαγε κάποια στιγμή. Πλατεία Ομονοίας να μετονομαστεί πλατεία Γιάννης Αντετοκούμπο και λίγα λέω , να βγει και ο Pro να μη λέω υπερβολές. :tomato:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#714181 Είναι ηλίθιοι. Πήραν τον Τάκερ ακριβώς για να μην χρειάζεται να μαρκάρει ο Γιάννης τον Χ Ντουράντ
Άβαταρ μέλους
By pro
#714185 Φοβερή σειρά. Απίστευτος Ντουράντ, ειδικά αν σκεφτείς ότι προέρχεται από αχίλλειο και είναι 32. Τον Γιάννη τον βλέπω πολύ ώριμο, χάνει κερδίζει βλέπω μια ηρεμία στο προσωπό του κι όχι τόσα ξεσπάσματα όπως παλιότερα. Πιστεύω ότι έχουν πολύ τύχη για κάτι καλό φέτος οι Μπακς.
Με τους haters δεν βγαζεις άκρη. Είτε πρόκειται για Γιάννη, είτε για Τσιτσιπά, είτε για Λεμπρόν, είτε, είτε, η βλακεία είναι ανίκητη.
Άβαταρ μέλους
By pro
#714189 Τσουρέκια με τις βολές. O Shaq έκανε αυτή τη μέτρια καριέρα με πολύ χειρότερα ποσοστά. Επίσης δεν άκουσα κανέναν να λέει για το εκκωφαντικό 52% του Ντόντσιτς στα play off. Βρήκαμε το Γιάννη και βαράμε.

***Προφανώς χρειάζεται βελτίωση, το έχω επισημάνει κι εγώ παλιότερα, αλλά αν το ποσοστό του είναι πάνω από 60% και ιδανικά γύρω στο 70% δεν είναι τόσο σοβαρό πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#714191 Εγώ αυτό γιατί το βλέπω σαν θετικό; Έπρεπε να σφίξουν την άμυνα κ ο Τάκερ ήταν σωστή επιλογή. Holiday μια ζέστη, μια κρύο, δεν μπορώ να τον ψυχολογίσω.
Βέβαια όλα αυτά στο τέλος ήταν κ θέμα τύχης. Για 3cm θα μιλούσαμε εντελώς διαφορετικά
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#714198

Νο2 και 5 ( irving) μοιάζουν ηθελημένα. Discuss.

Και στην επίθεση τις ρίχνει τις αγκωνιές του , δεν είναι Παναγίτσα πλέον.
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#714212 Booker ο επόμενος μεγάλος σκόρερ στο nba. Δεν βλέπω κάτι αντίστοιχο σε ηλικία κάτω των 30. Ίσως ο doncic, αλλά αυτός είναι εντελώς άλλο κεφάλαιο
vasilis έγραψε:Εγώ αυτό γιατί το βλέπω σαν θετικό; Έπρεπε να σφίξουν την άμυνα κ ο Τάκερ ήταν σωστή επιλογή. Holiday μια ζέστη, μια κρύο, δεν μπορώ να τον ψυχολογίσω.
Βέβαια όλα αυτά στο τέλος ήταν κ θέμα τύχης. Για 3cm θα μιλούσαμε εντελώς διαφορετικά
Edit, quote στο ποστ του corto είναι το αποπανω
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#714792 Το ταξίδι της για τη Βικτώρια του Καναδά και το Προολυμπιακό τουρνουά (29/6 – 4/7) άρχισε νωρίς το πρωί η Εθνική Ανδρών.

Η αποστολή της ομάδας αναχώρησε λίγο πριν τις 06.00 για το Άμστερνταμ, από όπου θα «πετάξει» στη συνέχεια για το Βανκούβερ. Από εκεί θα αρχίσει το τελευταίο στάδιο του ταξιδιού και ακτοπλοϊκώς θα μεταβεί στον τελικό προορισμό, καθώς η Βικτώρια βρίσκεται στο Νησί του Βανκούβερ, στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Ελλάδα και Βικτώρια έχουν 10 ώρες διαφορά. Τα δύο πρώτα παιχνίδια με Καναδά και Κίνα είναι προγραμματισμένα για τις 16.05 τοπική ώρα και 02.05 της επόμενης, ώρα Ελλάδας. Οι αγώνες θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ3.

30/6 02.05 Ελλάδα-Καναδάς

2/7 02.05 Κίνα-Ελλάδα

https://www.gazzetta.gr/basketball/proo ... da-enopsei

πρόγραμμα
https://www.gazzetta.gr/basketball/proo ... a/schedule