Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...

Θα κάνετε το εμβόλιο?

66
63%
20
19%
3
3%
4
4%
6
6%
6
6%
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#714129
REALZEUS έγραψε:...και μου λέει "πάρτε μια ανάσα κύριε" και αφήνει κατευθείαν κάτω την σύριγγα. Σκέφτηκα ότι κάτι δεν πήγε καλά και έριξε άκυρο/abort, αφού δεν ένιωσα καν τσίμπημα. Τελειώσαμε λέει, περιμένετε 15 λεπτά έξω. Κούκλα και ελαφροχέρα! :inlove:
Κάτι τέτοιο έπαθε και μια γνωστή μου σε σημείο να αναρωτιέται αν πραγματικά της το έκαναν ή την κορόιδεψαν. 2-3 μέρες μετά κάπως πιέστηκε το μπράτσο και ένιωσε τη διαφορά και εφησυχάστηκε.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#714130
Ove20 έγραψε:Θα περάσει.


24 ωρες μετα και ηδη εχει μειωθει σημαντικα.Σχεδον καθολου.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#714501 Morgan Stanley: Θα απαγορεύσει την είσοδο των μη εμβολιασμένων στα γραφεία της
https://www.mononews.gr/bloomberg/morga ... grafia-tis
Η Morgan Stanley σκοπεύει να απαγορεύσει στους υπαλλήλους που δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του Covid-19 να εισέρχονται στα γραφεία της στην Νέα Υόρκη, ενώ αυξάνεται ο αριθμός των μεγάλων εταιρειών της Wall Street που αναβάλουν την επιστροφή του προσωπικού που δεν είναι προστατευμένο από τον θανατηφόρο ιό.


και δεν είναι η μόνη που θα κάνει τέτοιες "διακρίσεις":
Ενώ οι περισσότεροι εργοδότες στις ΗΠΑ υποστηρίζουν ότι δεν σκοπεύουν να απαιτήσουν τον εμβολιασμό του εργατικού δυναμικού τους πριν επιστρέψουν, ορισμένες μεγάλες χρηματοοικονομικές εταιρείες έχουν προχωρήσει σε μία πιο σκληρή πολιτική τις τελευταίες ημέρες.

Η BlackRock δήλωσε στο προσωπικό της στις ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα ότι θα επιτρέψει μόνο σε αυτούς που έχουν εμβολιαστεί πλήρως να επιστρέψουν τον επόμενο μήνα. Η Bank of America σχεδιάζει επίσης να δώσει προτεραιότητα στην επιστροφή του εμβολιασμένου προσωπικού, καλώντας όλους πίσω στις αρχές Σεπτεμβρίου. Είπε ότι θα προβεί σε ρυθμίσεις για τους μη εμβολιασμένους, αργότερα.

Περίπου το 72% των εργοδοτών που απάντησαν σε έρευνα που πραγματοποίησε τον Μάιο η συμβουλευτική εταιρεία διαχείρισης κινδύνων Willis Towers Watson δήλωσαν ότι δεν σκοπεύουν να απαιτήσουν εμβολιασμούς για την επιστροφή του προσωπικού στο χώρο εργασίας. Αντ ‘αυτού, οι περισσότεροι θα απαιτούν από το μη εμβολιασμένο προσωπικό να φορά μάσκες στο εσωτερικό.


Μια χαρά μου φαίνεται: έχεις κάνει εμβόλιο, δεν χρειάζεσαι μάσκα (ούτε self test θα πω εγώ...) σε εσωτερικό χώρο. Δεν έχεις κάνει; Μάσκα (και self test) υποχρεωτικά.

Ούτε καταναγκασμός, ούτε τίποτε, απλή λογική.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#714504 Έτσι πείσθηκε και γνωστός μου που αρχικά έλεγε πως θα αφήσει τον εμβολιασμό για Σεπτέμβρη. Βαρέθηκε τα self test και όλη αυτή την ταλαιπωρία και την προηγούμενη εβδομάδα πήγε και έκανε το Pfizer.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#714517 Και η εταιρεία μου στην Τσεχία εν μία νυκτί απαγόρευσε την εργασία από το γραφείο (για τους 2-3 που πηγαίνανε ακόμα), έκοψε και όλες τις κάρτες εισόδου και είπε ότι όποιος θέλει γραφείο, τεστ ή εμβόλιο
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#714577 Εγω που ειμαι μια μιξη αυτο το μηνα, γενικα θεωρω την τηλεργασια δικοπο μαχαιρι.Ναι μεν κερδιζεις πολυ χρονο αλλα απ την αλλη χανεται το όποιο socializing εχεις με τους συναδελφους. Καλο ειναι να υπαρχει συνδυασμος. Και φυσικα μια εργοδοσια που να μη λεει "ασε ρε πονηρε που θες τηλεργασια για να φιδιασεις".
Αρτι αφιχθεις απο το εμβολιαστικο Περιστεριου με δευτερη δοση ΑΖ.
Κανενας δεν περιμενε για το ΑΖ. Ενας στρ που βαριοταν φουλ με εμβολιασε. Μου ειπε κιολας να περιμενω 10 λεπτα και μετα να την κανω.
Ραντεβου στα κορωνοπαρτυ.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#714600 κάτσε να βάλουμε το reference point για όσους φορούσαν πάνες τότε

Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#714614 Δεύτερη δόση Pfizer χτες, αρκετός πόνος στο μπράτσο και το βράδυ με πιασαν ρίγη (υποθέτω και πυρετός). Σήμερα όλη μέρα ενοιωθα κομμένος, τώρα πλέον οκ.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#714620 Τελικά ο ισχυρισμός ότι πολλοί επέλεξαν pfizer και για τις μικρότερης κλίμακας παρενέργειες μάλλον δεν υφίσταται. Ή, κι αν εν μέρει ισχύει, μάλλον παραπλανήθηκαν από τα δεδομένα σύγκρισης των πρώτων δόσεων.