Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By mirage
#708838 Φορτιση δλδ δωρεάν στους ελληνικούς superchargers?
Άβαταρ μέλους
By drdino
#708848 Σε Supercharger; Σίγουρα;
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#708860 Μπορούν να φορτίσουν κι άλλοι ή μόνο tesla;
Άβαταρ μέλους
By GTS
#708885
Scotch έγραψε:Μπορούν να φορτίσουν κι άλλοι ή μόνο tesla;


Οχι, ειναι μονο για Τεσλα. προφανως στην αρχη ειναι δωρεαν σε καποια στιγμη θα αρχισουν να χρεωνουν αν πεσει το BTC και δεν εχουν κερδη απο εκει.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#708897 Γενικώς είναι η εποχή τού τσάμπα, αν έχεις ηλεκτρικό. Δωρεάν στάθμευση, δωρεάν φόρτιση σε άπειρα σημεία (άσε που βρίσκεις να παρκάρεις πρώτος-πρώτος σε πηγμένα σημεία).
Στη νέα πλατεία Βουλιαγμένης, δύο θέσεις κεντρικά. Και πάρτε και μια εικόνα από το νέο μας καμάρι.ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#708900 Είναι δωρεάν μέχρι να έρθουν οι "5λεπταθακανωφιλαρακιδενφτανειτοκαλωδιοναφορτισεις?"

< Note 8 >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#708901 Η θέση δεξιά είναι α) ΑΜΕΑ με ηλεκτρικό, β) όποιος από τους δύο προλάβει ή γ) και οι δυο χωράμε; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By italakias
#708905 Λυσανε το προβλημα και ειπαν να φτιαξουν και μια σταση για τους ΑΜΕΑ.
Ζω την εποχη της υποκρισιας και της βλακειας, :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#708911 Υπάρχουν δύο θέσεις, μια κανονική και μια για ΑΜΕΑ. Και οι δύο έχουν φορτιστή. Το ότι κάποιοι θεωρούν πως κάποιος ΑΜΕΑ δεν θα έχει ηλεκτρικό αυτοκίνητο, με ξεπερνάει. Προβλήματα κινητικότητας έχουν, δεν θα τους απαγορευτεί ν'αγοράσουν ό,τι αμάξι γουστάρουν.
Εξαιρετικά κάνει ο δήμος 3Β, έχω δει και άλλες θέσεις, έξω από το Ασκληπειϊο Βούλας πχ. Εντωμεταξύ όλες είναι σε συνεργασία με την ΔΕΗ, άρα και η τελευταία το έχει πάρει ζεστά το πράγμα.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#708919 Ο Δήμος 3Β έχει βάλει πάρα πολλούς φορτιστές. Το κακό είναι ότι στα περισσότερα σημεία, τους τοποθετεί πολύ κεντρικά, εκεί όπου είναι δύσκολο να μην παρκάρουν θερμικά οχήματα. Όπως έξω από το Δημαρχείο στο πάλαι ποτέ Vive Mar, έξω από το Divani στο Καβούρι, απέναντι από τον Σκλαβενίτη στη Βάρκιζα, στον Άγιο Ιωάννη στη Βούλα. Υπάρχουν όμως και σημεία που είναι άνετα από θέμα στάθμευσης, όπως σε δύο άπλετα πάρκιγνκ στη Βάρη, αλλά και στον Άγιο Νεκτάριο στο Πανόραμα της Βούλας.
Επίσης, φορτιστές έχουν ο ΑΒ και το MyMarket στη Βάρη, αλλά κι ένα φωτοτυπάδικο (!!!!) στην κεντρική εκκλησία τής Βάρης.
Αν η ΔΕΗ προσφέρει πακέτα μηνιαίας χρέωσης που να έχουν λογικές τιμές (έστω και με περιορισμούς, δηλαδή φόρτιση μετά τις 11 το βράδυ, ας πούμε, δηλαδή σε ώρες που δε φορτίζουν οι περαστικοί), τότε θα ήταν μια καλή λύση ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ακόμα και για όσους δεν μπορούν να φορτίσουν στο σπίτι τους.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#708923
Anonymous Founder έγραψε:Υπάρχουν δύο θέσεις, μια κανονική και μια για ΑΜΕΑ. Και οι δύο έχουν φορτιστή. Το ότι κάποιοι θεωρούν πως κάποιος ΑΜΕΑ δεν θα έχει ηλεκτρικό αυτοκίνητο, με ξεπερνάει. Προβλήματα κινητικότητας έχουν, δεν θα τους απαγορευτεί ν'αγοράσουν ό,τι αμάξι γουστάρουν.


Δε σκέφτηκαν έτσι, αλλά ότι σπάνια θα συμπέσουν δύο ηλεκτρικά για φόρτιση ΚΑΙ ένας ΑΜΕΑ. Καλά έκαναν κατά τη γνώμη μου, γιατί το σημείο είναι πάρα πολύ κεντρικό για να δεσμεύσουν τρεις θέσεις. Βέβαια, όσο θα αυξάνονται τα ηλεκτρικά, ίσως χρειαστεί να βάψουν αλλού θέση για ΑΜΕΑ. Ήδη στον Άγιο Ιωάννη τής Βούλας, πιο πολλές φορές θα πετύχω να φορτίζουν δύο οχήματα παρά ένα ή κανένα. Ειδικά τώρα που είναι τσάμπα κι η φόρτιση αξιοπρεπής (22 kWh για AC, άλλο το πόσο μπορεί να τραβήξει το κάθε όχημα), είναι αμαρτία να μην το κουμπώσεις.